7
-
#7 "A Maxis óriásit húzott, mikor ráérzett arra, hogy milliók szeretnék unalmas életüket a monitorokon is viszont látni"
Hát nemtom, de én a simsben is tucatjával öltem az embereket...
Life&Death-ben altatógáz...? Nem csoda, hogy soha nem sikerült egyetlen műtétem sem... :P -
#6 Nem értitek a lényeget ... a mai egyszerűsödő világban ez nem játékszoftver, hanem egyetemi oktatóprogram lesz, illetve az az otthoni felhasználó aki felettébb ügyes módon "viszi végig" a játékot, majd váratlan látogatást fog kapni fekete autós, öltönyös, szemüveges, iPad 2-s bácsiktól, hogy dolgozzon a magyar egészségügynek minimálbérért! -
DontKillMe #5 És? Az RTL klub is egy határ szar, mégis van. (Sajnos). De lehetne folytatni.. -
#4 theme hospital,egyik kedvenc gamem volt -
Inquisitor #3 Ehh. A leírtak szerint akkor már vagy 15-20 éve volt JOBB játék a témában. Rémlik még PC-s korszak hajnalán CGA/VGA terjedés idején PC és Amiga gépeken lehetett műtéteket végezni. Viszont ott engedtek bármit elszúrni. Pl. altatás közben elzárni az oxigént, vagy túl sok altatógázt adni, vagy rossz helyen vagdosni. Vagy (jó magyar kórházas szokás szerint) addig küldözgetni vizsgálatról vizsgálatra a beteget, amíg kipurcant ... -
#2 Jah csak a sims jó ez meg fos. nagy különbség. -
hunwhite #1 És mégis! Most is nyomják még a simset....