A Bethesda következő játéka: Dishonored

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami végülis nem is zavar csak unalmas, hogy minden ilyen tipusu hirben ugyanazokkal a szavakkal irnak le egy játékot évek óta.
Én nem fikáztam hanem azt mondtam, hogy az aktuális reklámozó ember mindig ezt mondja, de igazából van két féle befejezés teljesen mindegy, hogy döntesz közben és nincs olyan nagy hatás mint ahogy állitják.
Ez a trend kb a Witcherrel és a Mass Effectel indult meg erõsebben, annyira azért nincs jelen minden játékban hogy már fikázni lehessen... nekem inkább herótom van a nyílt világtól meg a cél nélküli bolyongásból...

hidd el rengeteg van , nem csak a mostani agyonhypeolt DA,witcher ilyenek sokkal többen lehet nem nagy nevek de jelen van 1ébként meg ez a game lehet megér 1 letöltést
Mondjál már ilyeneket amikben hatással volt a döntés a kimenetelre! Csak mert nem vagyok nagy játékos, de ezek érdekelnek...
RoyalPredator
Cyber-Assassin's Creed.

Remélem egy új engine-s Fallouton is gondolkodnak.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Az utóbbi tíz évben kivétel nélkül minden játékban minden döntésünk bizony olyan nagy hatással voltak a késõbbi történésekre, hogy az csak na. Már unom, hogy kivétel nélkül minden játéknál szórol szóra ugyanezt mondja az aktuális reklámozó ember.Bár a Bethesdának még úgyahogy elhiszem annak ellenére, hogy hoztak már össze fost õk is.