4
  • Komolytalan
    #4
    "Az erőszakos árcsökkentés elég meredek, de lehet az amazonnál bevett dolog."
    Nem védeni akarom az amazont, de ez mindenhol bevett dolog. Ha pl tescoban akarsz forgalmazni tökmind1mit, kifizeted a rendszerbe bekerülési díjat, az árufeltöltés költségét, és garantálsz egy adott időszak alatti eladott mennyiséget. Ha azt nem tudod hozni, akkor a tesco csökkenteheti az árat - akár 90%-al is - és végső soron leveheti a termékedet a polcról, és te köteles leszel eltakarítani a raktárából. Szóval simán elképzelhető, hogy az apróbetűs részben benne volt az egyoldalú árcsökkentés lehetősége - ha nem lett volna akkor már perelné a svéd cég az amazont.
  • lmisi
    #3
    Ki nyom le kit??? Ki kicsi, Ki a nagy, hogy jön be iezek közé több hónapos tesztelés?
    Az tény, nagy terhelésó online alkalmazást nem egyszerű írni. Illik több hónapot tesztelni. A visszacsatolás vevő, üzemeltető, fejlesztő között nélkülözhetetlen.
    Gond lehet, hogy az Amazon nem egy profi sw fejlesztő társulat, értem ez alatt a marketjüket ami talán az első nem profilba vágó alkotás. Érzésre más webáruházat üzemeltetni és más akár több ezer fejlesztő portékáit kinálni.
    Az erőszakos árcsökkentés elég meredek, de lehet az amazonnál bevett dolog.
    Ilyen szintű buliba csak akkor érdemes belevágni, ha sokkal jobbat tudnak produkálni mint az Android market. Így csak egy drága pénznyelő lesz.
  • Narxis
    #2
    Eleve semmi értelmét nem látom az amazon app store-nak. Android Market bőven elég.
  • MsUser
    #1
    A kisebb lenyomja a nagyokat, mert nem működik a nyitás után pár nappal az ő szájízük szerint. Ez még viccnek is rossz, minden ilyen rendszert fejlesztenek folyamatosan több hónapig jó esetben. Mivel menet közben derül ki az esetleges hiba.