A Facebook-film trendi dologgá tette az informatikát
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LOL
ha nincs min lihegni, jön a pont pont vesszõcske mi?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
az iróniát meg érteni kéne, mert nem nem csak az idézett két "t", de a a jelezzük is két "z", ahogy az idézõjelekkel -val, -val raggal kiegészülve meg két "k". "Amúgy jah"... (felsõ idézõjellel)
Csak a divatmajmoktól kíméljen meg minket az Úr!
A sok divatkurzusnak pedig az lesz az eredménye, hogy semmihez nem értõ majmokat képeznek. De legalább sok lesz a diplomás! 😊
És az miért baj, hogy kevés nõt vonz a téma ? Mindenhol ez az erõlködés megy, mintha ez a mi hibánk lenne. Indítsanak turmixgép programozó kurzust! LOL
Hol nem szarom le egyébként is.
A sok divatkurzusnak pedig az lesz az eredménye, hogy semmihez nem értõ majmokat képeznek. De legalább sok lesz a diplomás! 😊
És az miért baj, hogy kevés nõt vonz a téma ? Mindenhol ez az erõlködés megy, mintha ez a mi hibánk lenne. Indítsanak turmixgép programozó kurzust! LOL
Hol nem szarom le egyébként is.
https://twitter.com/foodlfg
Az utolsó bekezdést alig tudtam végigolvasni, mert a földön fetrengtem a röhögéstõl. 😊
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
meg a smit pali is 😊
Idézett meg két tééé... Amúgy ja.
Nézzenek meg egy Zuckenberg interjút és sose akarnak cserélni azzal a gnómmal.
Ha nem word be írod a szöveget és nincs rá külön script sosem fogod tudni így írni. Interneten ez is teljesen ELFOGADOTT.
Kedves cikírónak ajánlom szíves figyelmébe a magyar helyesírás szabályait. Szerinte az idézet szöveget alsó és felsõ idézõjelekel jelezük, nem pedig két felsõvel. Valahogy így: „idézett szöveg". (én vagyok Schmit Pál, és megvédem a magyar nyelvet)
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI