11
-
Merces #11 LOL -
who am I 7 #10
ha nincs min lihegni, jön a pont pont vesszőcske mi? -
okosan gyerekek #9 az iróniát meg érteni kéne, mert nem nem csak az idézett két "t", de a a jelezzük is két "z", ahogy az idézőjelekkel -val, -val raggal kiegészülve meg két "k". "Amúgy jah"... (felső idézőjellel) -
FoodLFG #8 Csak a divatmajmoktól kíméljen meg minket az Úr!
A sok divatkurzusnak pedig az lesz az eredménye, hogy semmihez nem értő majmokat képeznek. De legalább sok lesz a diplomás! :)
És az miért baj, hogy kevés nőt vonz a téma ? Mindenhol ez az erőlködés megy, mintha ez a mi hibánk lenne. Indítsanak turmixgép programozó kurzust! LOL
Hol nem szarom le egyébként is. -
#7 Szeretném én is ha olyan lenne a programozók élete mint a filmekben de ettől elég távol áll. -
#6 Az utolsó bekezdést alig tudtam végigolvasni, mert a földön fetrengtem a röhögéstől. :) -
JoinR #5 meg a smit pali is :) -
Etinger #4 Idézett meg két tééé... Amúgy ja. -
SirLord #3 Nézzenek meg egy Zuckenberg interjút és sose akarnak cserélni azzal a gnómmal. -
Rotyoka #2 Ha nem word be írod a szöveget és nincs rá külön script sosem fogod tudni így írni. Interneten ez is teljesen ELFOGADOTT. -
Sir Ny #1 Kedves cikírónak ajánlom szíves figyelmébe a magyar helyesírás szabályait. Szerinte az idézet szöveget alsó és felső idézőjelekel jelezük, nem pedig két felsővel. Valahogy így: „idézett szöveg". (én vagyok Schmit Pál, és megvédem a magyar nyelvet)