11
  • Merces
    LOL
  • who am I 7

ha nincs min lihegni, jön a pont pont vesszőcske mi?
  • okosan gyerekek
    az iróniát meg érteni kéne, mert nem nem csak az idézett két "t", de a a jelezzük is két "z", ahogy az idézőjelekkel -val, -val raggal kiegészülve meg két "k". "Amúgy jah"... (felső idézőjellel)
  • FoodLFG
    Csak a divatmajmoktól kíméljen meg minket az Úr!
    A sok divatkurzusnak pedig az lesz az eredménye, hogy semmihez nem értő majmokat képeznek. De legalább sok lesz a diplomás! :)

És az miért baj, hogy kevés nőt vonz a téma ? Mindenhol ez az erőlködés megy, mintha ez a mi hibánk lenne. Indítsanak turmixgép programozó kurzust! LOL
    Hol nem szarom le egyébként is.
  • csulok0000 #7
    Szeretném én is ha olyan lenne a programozók élete mint a filmekben de ettől elég távol áll.
  • Griphons
    Az utolsó bekezdést alig tudtam végigolvasni, mert a földön fetrengtem a röhögéstől. :)
  • JoinR
    meg a smit pali is :)
  • Etinger
    Idézett meg két tééé... Amúgy ja.
  • SirLord
    Nézzenek meg egy Zuckenberg interjút és sose akarnak cserélni azzal a gnómmal.
  • Rotyoka
    Ha nem word be írod a szöveget és nincs rá külön script sosem fogod tudni így írni. Interneten ez is teljesen ELFOGADOTT.
  • Sir Ny
    Kedves cikírónak ajánlom szíves figyelmébe a magyar helyesírás szabályait. Szerinte az idézet szöveget alsó és felső idézőjelekel jelezük, nem pedig két felsővel. Valahogy így: „idézett szöveg". (én vagyok Schmit Pál, és megvédem a magyar nyelvet)