1291
-
#119 Ugy nez ki, egy kis promo kereteben van azonnali beta-kulcs osztogatas: http://autoclubrevolution.com/en/partners/race-sim-central -
#118 Én is kaptam beta kulcsot de nem tudok versenyezni mindig kidob hogy túl elfogalat a szerver, próbáljam ujra..
Valakinek ötlet?
-
#117 -
#116 nah senkinek nem kell beta kulcs? -
#115 Nem tudom, mennyien hasznaljak innen a forumrol, de nekem speciel tetszik a dolog;)
Fifikaval, autokezelessel nincs nagy gond (foleg hogy milyen tipusu jatek), bar lehetne faragni rajta, a grafika es a hang is jo (bar cockpit es tukor mar nagyon kellene, motorhazteton ulni meg sem az igazi:P).
Persze ez meg beta, butithatjak is, mert ahogy elnezem, az emberek 90%-a arkadosba nyomja...:/
De ha ilyen autok lesznek benne, ilyen minosegu palyakkal, javitanak meg a fizikan, kezelesen, lesz normalis kormeny es pedal setup, esetleg lekezeli majd a kuplungot, 3 pedalt, h-pattern-es valtot, akkor tokeletes lesz autozni:P Foleg ha meg AI is lenne benne:DDDD
Most hogy duplan fizet, lehet pontot gyujtogetni, csinaltam is egy tablazatot, melyik palya fizet a legtobbet:)))) Termeszetesen ugyanaz az auto, "kenyelmes" hotlap, nulla segitseg, manualis valto (ezekre tobbet fizet), motorhazteto (bar erre nem fizet:P). -
#114 Mivel nemrég Csokis megajándékozott egy BETA kulccsal, most az én kulcsom megjött és feleslegessé vált, ha valakinek kell írjon egy privit, és küldöm!!! -
MauroN #113 De egyébként ez a játék kurva ganéj. Laggol mint állat, ha belemész a másik kocsijába, az kicsúszik a picsába. Semmi hibapont, semmi fizika. Ez nem is játék, hanem egy összetákolt szar. -
MauroN #112 Az hogy? -
#111 Nalam 3.2Gb ;) -
MauroN #110 Nálam 997 mega -
#109 Lesz az meg 2GB-t is:) -
RYO21 #108 CSak azér mert amikor szedte le a játékot a launcher, akkor megszakadt a net, és azóta nem töltött semmit sem. Újraindítottam és működik a játék rendessen. Amúgy nálam 900 megát foglal. -
MauroN #107 Nézd meg. -
MauroN #106 Megoldódott, az Opera volt a baja. -
RYO21 #105 Maga a játék hány megát a foglal a HDDn?? -
MauroN #104 Ma én is kaptam kulcsot. De a launcher pirosban van állandóan. Azt írja, hogy contacting server....Valaki tudja mi lehet a probléma? -
#103 Végre kaptam kulcsot, pedig szinte az elsők között reggeltem, azt hittem sose lesz! -
#102 Nem szim, de szerintem marha jo cucc!;)))
Leszmitva a kormany- es ffb-kezeles, es ezek beallitasainak a hianyossagait, eleg jol osszehoztak.
Elsore nagyon bonyolultnak tunhet, de erdemes atnezni, nem olyan veszes.
-
#101 ma kaptam én is :D -
dashed_ #100 el is kelt -
dashed_ #99 Nalam is van egy felesleges kulcs, elso pm viszi -
Csokis #98 El is vitték! -
Csokis #97 Kaptam én is kulcsot (nem is emlékszek, hogy én feliratkoztam volna ), viszont nekem nincs rá szükségem! Az első privátban jelentkezőnek odaadom! -
Mikeee89 #96 Ma én is bekerültem nem rossz. -
Héeder #95 igen én -
Kisponyi #94 van aki bentvan a bétában és versenyez is? :) -
#93 a telepítő végén a verify assets-nél megáll ... valakinek volt ilyen?
-
#92 megjött a betakey:D -
#91 Kaptam én is kulcsot most szedem! -
#90 Én is most töltöm le de szerintem szaggatni fog mint az állat:D
-
Szabi1991 #89 Infineon Raceway
-
#88 jee, énis :)
-
KaBuTo666 #87 Hi,
Congratulations, you've been selected to take part in the Auto Club Revolution Closed Beta!
Yeah, kaptam keyt. -
Szabi1991 #86 Acura NSX
Bentley Continental GT Speed
BMW 1-Series M Coupe
BMW M5
BMW Z4 M Coupe
Ford Focus ST
Ford GT
Lotus Europa
Mazda RX-7
-
Szabi1991 #85 Nissan Skyline R34
Opel Corsa OPC
TVR T350T
TVR Tuscan
Vauxhall VXR8
-
#84 én nem kaptam :(
Aki esetleg kap,és nem kell, az nekem is küldhet egyet :)
Ha bejön, akkor megveszem, és küldöm tovább.
-
Héeder #83 Most nézem, hogy én is kaptam :D -
#82 Ha esetleg ténylegesen úgy döntesz, hogy nem érdekel a játék, nyugodtan elküldheted nekem, szívesen fogadom. :D -
#81 Én kaptam béta kulcsot is,de még nem próbáltam ki.(lehet nem is fogom videó alapján nem jön be) -
#80 ÁÁÁ jó lesz ez szerintem!