Google+: a harmadik nekifutás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Akármennyi meghívó küldhetõ a regisztrálás után. Érdemes kipróbálni.
Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com
Mivel meghívó nélkül is lehet a fosbúkra regelni én is csináltam egy teljesen kamureget, semmi infót nem megadva, még a hozzá tartozó mailfiókot is csak egyszer használtam. S mindezt miért? Mert pár oldalon egy egy nyereményjáték vagy speciális információ csak ott volt elérhetõ. Hát köszi
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
A facebook egy zaj generátor. Nem az a lényeg, hogy átlásd az információt, hanem hogy minél több szemét haladjon át rajta, itt ha minden jól rendszerezhetõ, akkor az bizony nagyon odaverhet.
'Jahh, az iwiwen is mennyire "jó" volt ez...'
Tisztábban tartja talán a rendszert, nem regisztrálhat(legalábbis körülményesebb) annyi spambot, illetve kamu user.
Legalább s nálam!
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Jahh, az iwiwen is mennyire "jó" volt ez...
pl kezdetnek ismerkedni? 😊
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Ez értelemszerûen rövid idõn belül meg kell, hogy változzon.
Épp ellenkezõleg!
Úgy lenne értelme közösségi oldalnak ha ismerõs hív meg. Francnak regisztrál valaki úgy közösségi oldalra hogy nem ismer senkit? Egyik ismerõsöd sincs fent és nem tud meghívót küldeni? Akkor meg minek?
Jó, nyilván ma már a közösségi oldalak túlmutatnak ismerõsgyûjtögetésen, de az alapkoncepció továbbra is ez. Ha meg fanclub kell (alapítani, csatlakozni) arra ott a twitter!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ez egy közösségi oldalon nonszensz lenne. Így egyelõre annyit lehet mondani, hogy ez egy non-public beta version.
Pedig nagyon is az lesz, amint lesz elég kapacitásuk, megcsinálják, tuti gõzerõvel dolgoznak rajta. Szinte létkérdés az új szolgáltatásnak, hogy tud-e csatlakozni, aki akar, amíg el nem múlik a hype.
Ha nem és túl sokáig húzódik, kifullad a dolog és lõttek a terveknek. Pár hónapon belül szabad regisztrációt várok.
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
LZ forever
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Különben én örülök ennek, a Gugli nekem mindig is sokkal szimpatikusabb, nyitottabb cég volt, mint akár a Facebook vagy a Microsoft.
Most már csak egy normális desktop OS-sel kéne kéne kijönniük. Nem, a Chrome OS nem ilyen, az nem teljes értékû, hanem egy kiherélt rendszer. Videót vágni vagy FPS-t játszani az életben nem fogsz rajta.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/