A fájlcserélés csak egy tünet és nem a kiváltó ok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöm,megnézem kidobom,
játéknál ,érdekel,letöltöm,nem tetszik letörlöm
Ha tetszik elmegyek,megveszem,sok-sok lét takarírottam meg,a csalódásoktól....
Warez él már ég óta,és most virágzik is....
1984-ergo VHS 10X-esen átmásolt Terminátor,pisti alábeszélte :)
C64 games haverok,ki mit szerzett....?
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
Ha tetszik ha nem ez így van, ezért nem lehet csinálni igazából semmit. Ha meg olyan jó a játék, és tényleg jó a multija akkor megveszem. (Lásd: 1.6, source, tf2, Starcraft 1+2, AOE 2, Gow, Half - Life összes [ezt pl a single miatt) etc)
http://motionpicture42.freeblog.hu/
Nekem ne mondja senki, hogy aki egy zárt torrentoldalon, mondjuk egy pc-s játékot letölt, ami jó esetben is évekig készült nem kevés pénz befektetéssel, az nem lopás, de ez ugyan így igaz a filmekre is.
Természetes az, hogy a károkozás nem 1:1-ben érvényes, de azt józan paraszti ésszel senki ne tagadja már, hogy nincs károkozás!
Van egy sanda gyanúm, amennyiben a másik oldalról figyelnétek azt, hogy a magyar Pistike ingyé' letölt bármit, amibe ti nem kevés pénzt, idõt, tehetséget öltök, feltehetõleg, befektetés és/vagy megélhetés céljából más lenne a véleményetek.
Nyilván az ordas nagy multi a rossz fiú, mert legyártja a sok szart, s még pénzt is remélem érte. Hogy is meri...?
http://motionpicture42.freeblog.hu/
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
És ennek is van poén része, mégpedig az hogy a SKIDROW elõbb javította ki a hibát, mint a Valve, így eredeti játékot toltam crackkel! :D
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Ennek ellenére én is onnan veszem a játékokat, ha már eltelt egy hónap, és nem érkezett olyan hír, hogy gond van a Steames verzióval.
Nekem pl 2 év alatt a steamnek köszönhetõen 14-el emelkedett az eredeti játékaim száma, úgy hogy az elõtte lévõ 12 évnyi gémelés alatt összesen talán 5 eredeti játékot vettem.
Ilyen kéne filmnél is zenénél is. Mindenhonnan elérhetõ, óriási választékos (nem csak mainstream), olcsó, akciózós bolt.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Magyarországon is próbálkoztak ilyennel - darabig cikkeztek is róla - de két kezeden megszámolható film-tartalommal...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Arról nem is beszélve hogy milyen árakat kérnek el egy DVD/BRay filmért amit jó ha 2x megnézek és kuka vagy porosodik a polcon, értelmetlen. Olyan szolgáltatás akarok ami baromi olcsó, ahhoz mérten hogy 1x akarom megnézni...a mozi elfogadható hogy 1500 egy jegy mert mégis nagyvászon meg Dolby satöbbi...ennek a töredéke legyen egy minimum 720p film amit letöltök vagy streamelek és 1x megnézném otthon stereoban a HDready TVmen...erre van szükségem és fizetnék filmenként 2-300 forintot azért hogy otthon megnézzem 200-300 forintért valszeg te is megvennéd a filmeket hogy otthon jó minõségben megnézd egyszer mondjuk a premier után 2-3 héttel...állítom hogy még MO-n is rohadt sokan használnák és csökkenne a p2p...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Amúgy meg sarcolják inkább az artisjust. Itt egy jó kis cikk róluk. Elõször õket kellene elhajtani a búsba.
Higyjél benne nyugodtan, ezzel az erõvel szart is ehetsz, mert tízmillió légy nem tévedhet...
Végre fel kéne ismerniük a jogvédõknek is, hogy az internet információáramlásában a szerzõi jog megszûnik létezni, de legalább is érvényesíthetetlenné válik. Ez elég durva de így van.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Legalabb egy kiserletet tehetnenek. Mert az emberek nem adnak 3-5 ezret egy cd-ert dvd- ert, inkabb lemasoljak, a bevetel nulla. De ha 300-500 forintot kernenek erte, akkor lehet hogy sokan megvennek, a bevetel lenyegesen kisebb, de a semminel megis csak tobb lenne. Probaljak ki, hatha mukodne aztan ha megse, akkor folytasak a terrort.
Ez csak az egyik ok, a másik - valljuk be - a lustaságra való hajlam.
LZ forever
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!