A fájlcserélés csak egy tünet és nem a kiváltó ok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaspercry
Teljesen mindegy,hogy mennyit kérnek egy filmért,ha a deriklens megteheti,õ akkor is letölti "ingyen" persze az se ingyen van mert a netért is fizet+villanyszámla.
Letöltöm,megnézem kidobom,
játéknál ,érdekel,letöltöm,nem tetszik letörlöm
Ha tetszik elmegyek,megveszem,sok-sok lét takarírottam meg,a csalódásoktól....
Warez él már ég óta,és most virágzik is....
1984-ergo VHS 10X-esen átmásolt Terminátor,pisti alábeszélte :)
C64 games haverok,ki mit szerzett....?

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Nem lopás mivel nem loptam el senkitõl, belsõ hálózaton önszántamból van megosztva ergo NEM lopás.

Ha tetszik ha nem ez így van, ezért nem lehet csinálni igazából semmit. Ha meg olyan jó a játék, és tényleg jó a multija akkor megveszem. (Lásd: 1.6, source, tf2, Starcraft 1+2, AOE 2, Gow, Half - Life összes [ezt pl a single miatt) etc)

nando42
Magyar pénztárcával gondolkodsz, amikor qrvára nem a magyar piacról van szó. Ezt megint látványosan el szoktátok felejteni.

http://motionpicture42.freeblog.hu/

nando42
Srácok, kitalálom, nektek az anyagi érdeketek abban áll, hogy ingyé', minél gyorsabban hozzá tudjatok jutni mindenhez, amit csak megkívántok.
Nekem ne mondja senki, hogy aki egy zárt torrentoldalon, mondjuk egy pc-s játékot letölt, ami jó esetben is évekig készült nem kevés pénz befektetéssel, az nem lopás, de ez ugyan így igaz a filmekre is.
Természetes az, hogy a károkozás nem 1:1-ben érvényes, de azt józan paraszti ésszel senki ne tagadja már, hogy nincs károkozás!
Van egy sanda gyanúm, amennyiben a másik oldalról figyelnétek azt, hogy a magyar Pistike ingyé' letölt bármit, amibe ti nem kevés pénzt, idõt, tehetséget öltök, feltehetõleg, befektetés és/vagy megélhetés céljából más lenne a véleményetek.

Nyilván az ordas nagy multi a rossz fiú, mert legyártja a sok szart, s még pénzt is remélem érte. Hogy is meri...?

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Szerintem meg semmivel sem lenne kevesebb a bevétel! Amíg 3-5000 Ft egy film, amit amúgy lehet, hogy csak egyszer néz meg, addig 15 emberbõl jó ha egy megveszi. Ha viszont 2-500Ft lenne, akkor 15 emberbõl 10 is megvenné, még akkor is ha csak egyszer nézi meg. (Köztük én is.) Az eredmény nagyjából ugyanaz. Ha egy DVD-t tokkal lemezzel több ezer pld-ban nyomnak, akkor annak a költsége nagyjából 25-50Ft/pld.
hdo
Jó, néha szövegesen nem megy át a szarkazmus, kell hozzá a hanglejtés is! :P

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Portalnak nincs is nem steam es verziója ami eredeti :D

hdo
Konkrétan portal 2-re gondoltam, ami állandóan "desktop crash"-elt, ergo mindenféle hibaüzenet nélkül spontán kilépett, és ez kifejezetten a steames verziónál fordult elõ.

És ennek is van poén része, mégpedig az hogy a SKIDROW elõbb javította ki a hibát, mint a Valve, így eredeti játékot toltam crackkel! :D

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Assasin creednek saját ubisoftos elmebeteg védelme volt... steamen csak terjesztették. Nekem megvan a portal1 azzal nem volt gond soha. Viszont az eredeti lemezes hagyományos kiadsáú tdu1-el jó sok probléma volt, fõleg mert 10-bõl 6x kiírta az eredeti lemezre 3 perc szüttyögés után hogy nem eredeti, tegyem be az eredetit, ami miatt daemon toolsban maxi imaget kellett használnom, mert azt mindig eredetinek ismerte fel, és 10 másodperc alatt végzett is az ellenõrzéssel :D

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

hdo
Azért valljuk be, elég problémásak a steam verziós játékok. Általában nincs gond velük, de ha van, akkor az a játék játszhatóságába kerül, ami nem egyszer fordult már elõ (Assassin's Creed, Portal stb.).

Ennek ellenére én is onnan veszem a játékokat, ha már eltelt egy hónap, és nem érkezett olyan hír, hogy gond van a Steames verzióval.

Érdekes, a játékoknál már megoldódni látszik a helyzet. Ott a steam, lassan már minden meg lesz rajta, láthatóan a filléres akciókkal is nagyon durván megéri a játékfejlesztõknek, és a vásárlók is viszik a játékokat mint a cukrot. és a felhasználónak is megéri (nem rohad el a lemez, nem kell rakosgatni, nem kell patchelni mert azt is elvégzi a steam, nem kell elmbeteg lemezellenõrzõs, meg aktiválós másolásvédelem (ha a steam védelmét használják) ).
Nekem pl 2 év alatt a steamnek köszönhetõen 14-el emelkedett az eredeti játékaim száma, úgy hogy az elõtte lévõ 12 évnyi gémelés alatt összesen talán 5 eredeti játékot vettem.

Ilyen kéne filmnél is zenénél is. Mindenhonnan elérhetõ, óriási választékos (nem csak mainstream), olcsó, akciózós bolt.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Amikor a kiadók 100 millákat ölnek 1-1 filmbe akkor igenis van pénz.

IMYke2.0.0.0
Ilyen "ezer éve" létezik... Amerikában. Úgy hívják: digitális kölcsönzõ. Havidíjat fizetsz, és a kínálatból választasz.

Magyarországon is próbálkoztak ilyennel - darabig cikkeztek is róla - de két kezeden megszámolható film-tartalommal...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nézd lehet lusta vagyok de, mondj nekem olyan hivatalos szolgáltatást mint a piratebay ahova felmegyek és nincs olyan film/sorozat amit ne találnék meg? Én tehetek róla hogy a töketlen filmforgalmazók képtelenek összehozni egy ilyet?
Arról nem is beszélve hogy milyen árakat kérnek el egy DVD/BRay filmért amit jó ha 2x megnézek és kuka vagy porosodik a polcon, értelmetlen. Olyan szolgáltatás akarok ami baromi olcsó, ahhoz mérten hogy 1x akarom megnézni...a mozi elfogadható hogy 1500 egy jegy mert mégis nagyvászon meg Dolby satöbbi...ennek a töredéke legyen egy minimum 720p film amit letöltök vagy streamelek és 1x megnézném otthon stereoban a HDready TVmen...erre van szükségem és fizetnék filmenként 2-300 forintot azért hogy otthon megnézzem 200-300 forintért valszeg te is megvennéd a filmeket hogy otthon jó minõségben megnézd egyszer mondjuk a premier után 2-3 héttel...állítom hogy még MO-n is rohadt sokan használnák és csökkenne a p2p...

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Minél olcsóbb, annál többet vesznek szvsz. Én nem hiszem, h bevételkiesés lenne.

Amúgy meg sarcolják inkább az artisjust. Itt egy jó kis cikk róluk. Elõször õket kellene elhajtani a búsba.
Griphons
Vagy tíz éve egy nagyon okos tanárom mondta egyszer azt az igazságot miszerint van a füllentés, van a hazugság, van a pofátlan nagy hazugság és van a statisztika.
Higyjél benne nyugodtan, ezzel az erõvel szart is ehetsz, mert tízmillió légy nem tévedhet...
Végre fel kéne ismerniük a jogvédõknek is, hogy az internet információáramlásában a szerzõi jog megszûnik létezni, de legalább is érvényesíthetetlenné válik. Ez elég durva de így van.

"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity

Ja és akkor még a jegyárakról nem is beszéltem!

Arról az apróságról ne is beszéljünk, hogy lelassult a világ filmgyártása és a régi tartalmakról akarnak a kiadók minél több bõrt lehúzni! Hetek óta nem találok a magyar filmpremierek között az én számomra érdekes filmet és ezzel gondolom más is így van. A kiadók azt a pénzt amit a fájlcserélõk/fájlmegosztók üldözésére fordít inkább új filmek gyártására fordítaná, akkor nagyobb lenne a profitja és ennek a profitnak egy részét vissza forgatná a filmgyártásba, akkor a pénz csinálna még több pénzt és lehetne olcsóbban adni a lemezeket, ergo nem töltenének le az emberek silány minõségû, rosszul átkódolt másolatokat!

"árban versenyképes és átfogó hozzáférést a különbözõ tartalmakhoz."

Legalabb egy kiserletet tehetnenek. Mert az emberek nem adnak 3-5 ezret egy cd-ert dvd- ert, inkabb lemasoljak, a bevetel nulla. De ha 300-500 forintot kernenek erte, akkor lehet hogy sokan megvennek, a bevetel lenyegesen kisebb, de a semminel megis csak tobb lenne. Probaljak ki, hatha mukodne aztan ha megse, akkor folytasak a terrort.
"a szórakoztatóipari vállalkozások az általuk jelenleg is alkalmazott elavult módszerekkel és üzleti modellekkel maguk is nagy mértékben támogatják a kalózkodást és a P2P-tevékenységet"

Ez csak az egyik ok, a másik - valljuk be - a lustaságra való hajlam.

LZ forever

Pedig már kezdtem elhinni hogy a p2p-t csak a terroristák használják

Jó, tudom hogy pont az ellenkezõjét magyarázza, de egy statisztikában ellentétes állítások igazak; a statisztika különbözõ szegmenseire nézve.
Na végre! De igazán mellétehetné, hogy a fájlcserélõk nem a szellemi termékek eredeti piacából kerülnek ki, hanem a piacon kívüliekbõl áll, ergo a fájlcserélés/illegális letöltés nem a vásárlás alternatívája. (Tehát nincs károkozás.)
Értelmes nyilatkozat.Még sok ilyen kéne a begyepesedett, retardált feudális korszakot idézõ cégmogulok helyett, akiket kb ki kéne nyírni, annyi bûnt követtek már el az emberiség ellen.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

+1