Másik filmből vettek át képsorokat a Transformers 3-ban - videóval

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lopni mindig gond.... Programok? Zene? Mobilos appok?

Az IMDB ezeket már elég rég írta, kurva nagy fogás: "Scenes from Michael Bay's The Island (2005) freeway way chase were recycled for the chase on the freeway between The Autobots and the Decepticon Dreads."

Az anyahajó pedig anakronizmus volt, elismerten késõbb épített hajók is szerepeltek anno a Pearl Harbor-ban. Nem is ugyan az a két felvétel, a Transformeresen láthatók modern repülõgépek, a "1941-es felvételen" nem.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

szabod
Az egész csak egy pár mp-es jelenet, ha úgy nézzük fel lehet fogni easter eggnek is 😄

Mente et Malleo

tmk
Ennyivel is olcsóbb volt a film, nem kellett leforgatni ezeket a jeleneteket még1x

aha...hát,persze...hihető volt

újrahasznosított film..
a jövõ mozija.
vagy skizofrén..azt csak kölcsön adta
m minnifield
de saját magától nem lophat...lopni mástól lehet, ezért hívják lopásnak, nem? 😉

Ez inkabb szegyen....
Ha magatol ha nem de ez finoman szolva ciki...
Narxis
Lopni mindig gond.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nincs semmi baj a Szigettel.
Önmagától lopni szintén nem gond.
Egyéb probléma? 😊
Fenrir
A sziget egy teljesen korrekt film volt, nekem megvan eredeti dvd-n.

A halál csupán a kezdet...

Nekem is, mondjuk az egészt sztori ronda nyúlása a Logan futásának, csak itt a csajt nem Jessica-6-nak hívják, hanem Jordan-2-nek. Nem is arról van szó, hogy nem tetszett az embereknek, hanem arról, hogy meg sem nézték.
Laza
Mondjuk Nekem a Sziget címû film tetszett ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na ugye!Én megmondtam,de szerintem ez csak szimpla és szerény tisztelgés Michael Bay részérõl Michael Bay részére:-)