67
Kinfelejtett / értelmetlen KRESZ táblák
-
#27 Ennek még lehet is értelme, ha egy harmincas zóna végén elkezdenek egy útfelújítást, akkor az állandó táblát nem bontják el. -
#26 Beszteszt evö. -
#25 Na erről egy haverom jut eszembe, simán átment a STOP táblán úgy, mintha csak elsőbbségadás kötelező lett volna, balról meg jött egy autó...
Szerencsére az az autó megállt időben és kiengedte lemondva az elsőbbségéről, ő reflexből intett neki, hogy "kösz" és csak utána esett le, hogy egy rendőr volt az
Én is ott voltam vele, komolyan nem akartam elhinni, hogy vannak ilyen elnéző rendőrök, tudtommal STOP táblánál nem megállni főbenjáró bűn :D -
#24 Ez nem értelmetlen szerintem. A 30as zónának vége van, de a következő útszakaszon 30-as sebességkorlátozás van. -
#23 Nem azért hajtanak be mindenhova mert nem lett jól lekommunikálva ..hanem mert leszarják.Mint ahogy én is leszarom ha biciklivel vagyok.Elférünk egymás mellett,nehogymá majd megkerülöm az egész háztömböt csak azért mert ki van téve egy tábla egy 50méteres szakaszra,ráadásul ott ahol 2kocsi is elfér egymás mellett. -
#22 szaros vízjeltől nagyjából látszik
-
#21 -
#20 -
#19 -
#18 -
#17 Ennek ellenére ahol régen csak a sima behajtani tilos tábla volt, nem raknak ki újat mellé.. hogy kivéve bringások. Mert leszarják. [gondolok itt a kisebb falukra, városokra..] -
#16 Pl.: Én, de akkor a rendőrsrácok sem tudták mi van, vagy felénk leszarják, mert múltkor is elmentem mellettük...szemkontakt...leszarták....
Most már tényleg ideje feleleveníteni a KRESZ tudásom, mert egy héten belül a 2. Epic Fail részemről.
Tanulság: Értelmetlen tábla nincs [apró](nagyon ritkán biztos akad)[/apró], csak tudatlanság van... -
#15 Kerékpárra szemből csak ilyen tábla mellett számíthatsz:
A kerékpáros pedig csak ilyen kiegészítő táblával ellátott utcába hajthat be behajtani tilos táblánál:
Ezektől függetlenül sajnos sokan behajtanak mindenhova, mert nem lett jól kommunikálva ez a változás... -
#14 kerékpár csak akkor jöhet szemben, ha táblával jelezve van..
az más kérdés, hogy a hülye kerekesek mindenhol bemennek.. (utálom őket ) -
Most ebben mi a megdöbbentő?
Elvileg ha nincs is kirakva a szembejövő forgalom veszélyt jelző tábla is úgy kell közlekedni egyirányú úton, hogy pl megkülönböztető jelzéseit használó jármű bármikor jöhet szembe velünk. És most már kerékpár is.
Itt nyilván sok zűr volt azért rakták ki pluszba. -
#12 és ezt pont te mondod, vicc... -
#11 "az sg-n" helyesebb lett volna. Van ahol tudják az etikettet, és nincs annyi idióta mint itt. -
Rolandos #10 hűűű jó kis aluminijuum -
#9 Üdv az Interneten. -
yeeenky #8 Ahogy látom ezen a fórumon állandóan lekezelően viselkednek és komplett idiótának nézik a másikat. -
#7 most ezzel mi a probléma? ott van 2 tábla, válassz melyik szerint közlekedsz :D -
#6 lol
Jó hogy nem behajtani tilost tettek alá XD -
yeeenky #5 Példának okáért:
-
#4 -
yeeenky #3 Nem tudom, milyen kultúrkörben mozogsz, de felénk ez nem szokás. -
#2 Minek az neked? Ellopnád? -
yeeenky #1 Ha valaki látott már ilyet és lefényképezte, linkelje be ide.