Amerikában eddig csalódás a Transformers 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"10 000 vásznon és 4011 moziban adják Észak-Amerikában, ezek közül 2789 3D-s teremben és 146 IMAX-teremben. A 3D-s bevételek az összbevétele 60%-át adják eddig"
Tehát, nem véletlenül csalódás. Mert csak a 3D miatt ekkora a bevétele, ÉS csak így tudta elérni azt az eredményt amit.
Ez csak csökkenhet. Ergo, csak nagyon hosszú távon hozhat súlyos milliókat (Amerikában nem szokás évekig mozirenden tartani egy filmet]. Az pedig a gyártóknak épp elég ahhoz, hogy fogják a fejüket.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
http://avp2010.b13.hu/
Tehát siker a start, mert a többi filmhez képest igen jól szerepelt a premier idejét tekintve, de csalódás az elsõ transformers bevételeihez mérten!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Aki nem nagy elvásárásokkal megy a moziba talán élvezni is fogja majd, de idén eddig ez a legrosszabb film amit moziban néztem meg (Fast Five, Thor, Karib-tenger kalózai 4, X-Men: First Class). Szomorú, mert nagyon vártam, és reménykedtem, hogy valami jobbat fognak összerakni, annak tudatában, hogy a második rész nem tetszett a nézõknek. Nem tették.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.