23
  • vato loco
    ""főműsoridőben" 10 dollárnál (jóval) többet kell kiadni a mozijegyért."

És nem is sejtik hogy miért terjed a warez?...
  • Ender Wiggin #22
    Bukarest a legközelebbi IMAX, Iasi pedig a legközelebbi olyan 3D, ami aktuális filmeket játszik (ergo Cinema City). Nálunk is nyíl két hete egy 30 férőhelyes 3D Café, de oda csak most jön az Avatar pl. és kegyetlen szar minőség. Kis vászon, olaszországból vett/lopott használt vetőtő és karcos szemüvegek. Igen, ez nem európa. Ez románia.
  • morden
    140km a legközelebbi 3D 480 a legközelebbi IMAX? Európában laksz :D ?
  • Ender Wiggin #20
    Azt még hadd tegyem hozzá, hogy emellett külföldön 2D-ben is megnéztem az Avatart és minden alkalommal felfedeztem valami újat :-D
  • Ender Wiggin #19
    Amit írtam, az múlt idő, megtörtént, autóztam. Méghozzá nem csak ennyit. 140+140 RealD-ben, aztán az IMAX kedvéért 480+480. És megvettem a blueray eztended kiadást is. És így mondom, hogy nagyon megérte. Az, hogy mi no komment, szubjektív (meg, hogy gőzöm sincs, bazmeg, mert neked aztán van).
    Sokat utazom, sokat megyek moziba, mikor nincs kedvem a szállodában maradni este. És az Avatar-on kívül csak a Watchmen-re mondhatom, hogy érdemes volt megnézni moziban. Mindne más entelektüell szart a TV-n is pont elegendő az otthoni nyugalomban, fingó, büfögő, nachos-t zabáló mobiltelefonáló köcsögök társasága nélkül.
  • zetortraktor
    Nincs olyan film, amiért érdemes lenne ennyi pénzt kiadni. Az Avatar pláne nem olyan. Mondjuk mindezt csak a reklámok alapján tudod megítélni, szóval gőzöd nincs róla, hogy mire érdemes autózni. Idén volt nálunk moziban a Loong Boonmee raleuk chat sokak szerint az simán megér 140 kilométert. Vagy ott volt a Pál Adrienn. Vagy a Norvég erdő. Ezek simán megérték. No komment, hogy szerinted nem.
  • Ender Wiggin #17
    Többet mennék moziba, ha volna olyan film, amiért érdemes autóznom 140km-t a mozig, meg utána megint 140-et vissza...Az Avatar volt ilyen utoljára.
  • kalapos01
    Nyáron/ősszel. Szép. Te évszakhoz kötöd a mozizást, mi a fene?
  • hungi
    Na f*szom, évszámot félreolvastam, elnézést érte.
    Mondjuk eleve hülyeség ezt kérdezni az év közepén, amikor a legtöbbet nyáron/ősszel mennek moziba az emberek...
  • immovable
    Minimum egyszer havonta. = minimum 12-szer

Ez hogy jött ki? Idén még csak 6 hónap telt el.
  • hungi
    Hányszor voltál 2011-ben moziban?
    ...
    Minimum egyszer havonta. = minimum 12-szer
    Legalább 10 alkalommal. = minimum 10-szer

Magyarán ez a kettő pont k*rvanagy átfedésben van egymással. Ráadásul a fentről lefelé növekedő számok miatt a felületes de sokat moziba járó olvasó valószínűleg az utolsót jelölné be, pedig az utolsó előtti többet jelent(het).
    Aki ezt a szavazást csinálta, godolkodhatott volna mielőtt publikálja.

• donceleger
    Ott a pont! Én viszonylag nagy városban lakom, még sincs mozink, így vagy 80 km-t, vagy 100 km-t kell utaznom ahhoz, hogy normális moziba menjek. És akkor a mozijegy ára sem valami olcsó, legalábbis a fizetésekhez igazítva. Szívesen mennék én moziba mert jó mulatság az főleg haverokkal, de ilyen körülmények között nem.
    Nekem így marad az HBO. Havi kétezer forint, ebből úgy is csak egy filmet tudnék megnézni moziban, a tv előtt meg havi 10-15 premiert. Házimozi van, így hanghatás is garantált, haverok pedig hozzánk is jöhetnek, ráadásul még sört is ihatunk.
    Tudom tudom, várni kell a premierrel egy évet, de nem olyan nagy idő az, aki tud várni, annak jó. Én bizony tudok.
    Üdv.
  • sempron07
    thsanyi5,
    Van egy rossz hírem... a vonatjegyed árából ma már csak 1 mozijegyet kapsz :S
  • thsanyi5
    Ha lenne mozi a városomban és nem kéne 4 órát utazni (oda vissza összesen), akkor lettem volna moziban. Így nem voltam. Jóval drágább a vonatjegy, mint maga a mozi és jóval több az útidő mint a film.... De a transformers 3-at még így is meg fogom nézni. Szerintem ez is egy ok ami sok embernél közre játszik, hogy nincs mozi ott ahol lakik. A vonatom ára pl. 1500 huf oda-vissza. Ez majd 2 mozijegy ára. Ha nem kéne erre költeni akkor évente 3x annyi filmet nézhetnék meg...
  • winnie
    wilcox: tényleg érdemes hallgatni olykor a számokra, ha számodra ismeretlen filmről van szó és nem tudod, hogy megnézd-e. évente mindig van pár sleeper, ami közepesen indul, de a közönség felfedezi magának és végül jó kis eredményt ér el. az ilyenekről csak a számokból értesülsz.
  • Kindred Blades
    A tetszési index a fontos? Akkor lefordítom neked. Alacsony költségvetés és ismeretlen színészek ellenére nagy anyagi siker - tetszett.
    Nagy költségvetésű film, ami alig kaszál össze tizenöt milliót - nem tetszett.
    Papírforma szerint a költségekhez mérten másfélszeres bevételt produkáló film - közepes.
  • remark #7
    Hányszor voltál 2011-ben moziban?
    -Egyszer sem. (35%)
    -Akkor meg minek nyitottad meg ezt az oldalt?
    -Reménykedek, hátha találok valami okot arra, hogy moziba menjek és/vagy nézegetem, hogy mit érdemes letölteni.
  • anubys1984
    Számold újra.
    620 millió. Tavaly 1,3 milliárd jegyet adtak el, szóval reális az, hogy az első félévben 620 legyen az értékesítés.
  • Szemjuel
    62 millió! úgy a jegyárral összevetve is kijön a bevétel
  • morden
    Mennyi de mennyi egyéb -számomra érdekes- film volt és lesz még idén, sok-sok európai, ázsiai, már alig várom őket, amik eddig voltak is tök jók voltak .
  • anubys1984
    Két apró pontosítás:
    A Gnómeó és Júlia már nem fogja elérni a 100 millát, mivel befejezte mozis pályafutásár, valamint az a 620 ezer eladott jegy is gyanús nekem, annál nálunk is többet adtak el, szóval inkább 620 millió lesz az.
  • zetortraktor
    Na, bumm. Te döntesz, hogy elolvasod-e, vagy, hogy megnézed-e a legújabb zenei slágerlistát a tévében. Van, akit érdekel, hogy másokat mi érdekel.
  • willcox
    Nem értem, hogy ezek az adatok miért érdekesek. Én leszarom, hogy egy film anyagilag siker volt-e, vagy bukás. Számomra csak a tetszési érték a mérvadó: tetszett, közepes volt, rossz volt.