2011 elsõ félévének legdurvább mozis sikerei és legszörnyûbb bukásai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem is sejtik hogy miért terjed a warez?...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Sokat utazom, sokat megyek moziba, mikor nincs kedvem a szállodában maradni este. És az Avatar-on kívül csak a Watchmen-re mondhatom, hogy érdemes volt megnézni moziban. Mindne más entelektüell szart a TV-n is pont elegendõ az otthoni nyugalomban, fingó, büfögõ, nachos-t zabáló mobiltelefonáló köcsögök társasága nélkül.
Mondjuk eleve hülyeség ezt kérdezni az év közepén, amikor a legtöbbet nyáron/õsszel mennek moziba az emberek...
Ez hogy jött ki? Idén még csak 6 hónap telt el.
...
Minimum egyszer havonta. = minimum 12-szer
Legalább 10 alkalommal. = minimum 10-szer
Magyarán ez a kettõ pont k*rvanagy átfedésben van egymással. Ráadásul a fentrõl lefelé növekedõ számok miatt a felületes de sokat moziba járó olvasó valószínûleg az utolsót jelölné be, pedig az utolsó elõtti többet jelent(het).
Aki ezt a szavazást csinálta, godolkodhatott volna mielõtt publikálja.
Nekem így marad az HBO. Havi kétezer forint, ebbõl úgy is csak egy filmet tudnék megnézni moziban, a tv elõtt meg havi 10-15 premiert. Házimozi van, így hanghatás is garantált, haverok pedig hozzánk is jöhetnek, ráadásul még sört is ihatunk.
Tudom tudom, várni kell a premierrel egy évet, de nem olyan nagy idõ az, aki tud várni, annak jó. Én bizony tudok.
Üdv.
Van egy rossz hírem... a vonatjegyed árából ma már csak 1 mozijegyet kapsz :S
Nagy költségvetésû film, ami alig kaszál össze tizenöt milliót - nem tetszett.
Papírforma szerint a költségekhez mérten másfélszeres bevételt produkáló film - közepes.
-Egyszer sem. (35%)
-Akkor meg minek nyitottad meg ezt az oldalt?
-Reménykedek, hátha találok valami okot arra, hogy moziba menjek és/vagy nézegetem, hogy mit érdemes letölteni.
620 millió. Tavaly 1,3 milliárd jegyet adtak el, szóval reális az, hogy az elsõ félévben 620 legyen az értékesítés.
A Gnómeó és Júlia már nem fogja elérni a 100 millát, mivel befejezte mozis pályafutásár, valamint az a 620 ezer eladott jegy is gyanús nekem, annál nálunk is többet adtak el, szóval inkább 620 millió lesz az.