Nagy pusztítás Harry Potter 8 magyar plakátján

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HP bõl az elsõ 2 film volt vmire fogható, aztán lecserélték a rendezõt meg felvettek vmi drogos színvak operatõrt+kimentek skóciába. Am a 3. rész még tényleg nem volt rossz a maga szintjéhez képest de utána siralom végig az egész.
Igazából én értem a hypot, mert nagyon gyengére sikeredett az elsõ rész, valahogy el kell adni ezt a kupac szart, nemtom ki hogy van vele, én a könyvek rajongója vagyok, és nem tudom elhinni hogy az imdb-n hogy lehet 80 ezer szavazat után 7.6, hosszú és rohadt unalmas egy film és isszonyatosan sok dolgot kihagytak belõle már az elõzõ részekben is, ami sokat hozzátesz az egészhez, de a part 1-ben már olyan kulcsfontosságú dolgokat hagynak ki, hogy miért törnek majd be a gringottsba a part 2-ben illetve annak magyarázatát, hogy Voldemort miért is hal majd meg a végén, szóval a könyvhöz képest a film szerintem 2/10, aki nem olvasta annak fele dolog nem derül ki mi miért van, aki meg olvasta az nagyjából vágja, de nekem kifejezetten unalmas volt.
A színészi játék is felejtõs talán Harry meg Hermione hozzák magukat, de Ron mint egy fogyatékos, a többiek sem valami kemelkedõek

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

...ja és Stallone rulez...<#taps>
Bár nem komálom a HP sorozatot, de láttam az eddigi összes filmet, és még mindig azon a véleményen vagyok, hogy az Azkabani fogolynál eddig sem volt jobb (hozzá kell tennem, hogy nálam sokat nyomott a latba az idõutazás, és a vérfarkasos rész), inkább rosszabb... Remélem az utcsó részben legalább lesz valami csavar, vagy brutál pálcaharc, vagy valami, mert ez így számomra nagyon halovány...(ezért nem értem még mindig ezt a nagy hype-ot körülötte)
tmk
Én is veled értek egyett, az utolsó 1-2 HP nekem is jobban tetszett mint a korábbiak, meg is lepõdtem rajtuk. A félvér hercegtõl kezdette el érdekelni a story, és várom az utolsó részt

aha...hát,persze...hihető volt

BaliBoy
Na még 1x utoljára:

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy

BaliBoy
Ebbõl is lehetne egy akkor és most kép. 😊)

Osztom Old PS Fanboy véleményét!!!

Sminkes meg erõsen jobbkezes volt, hogy mindenkinek bal arcán van a sérülés?

Isten-császár filmsorozat, isten-császár lezárása lesz.
És, hogy tetézzem a szemöldökráncolást, nekem az Avatar és az Inception is durván tetszett.
És a Viharsziget is durvajó volt!😄
(elrohan)
Az ott tutira Chewbacca csak 3 gyereknek álcázta magát az erõ segítségével. Az erõt meg kölcsönkapta Vader szellemétõl hogy elpusztíthassa Jar-Jar-t aki meg Voldemort egyik segédjének álcázta magát. XD
tényleg ott a wookie ^^
ha hirtelen odapillantok is 3 gyereket látok... nem tûnt viccnek... de ha az volt akkor: 😄😄😄 így már jobb?! mafla...varázskép alatt azt érted, mikor a kép síkja mögé kell nézni kb 5 centivel, s akkor emelkedik ki a képbõl az ábra? mert akkor csak halkan jegyzem meg, nem vagyok/voltam szerencsétlen, s a képzõmûvészetire sem járhattam volna te himbilimbi... 😛
ez egy poén: a kepen valóban 3 gyerekfej van, de ha hirtelen odapillantasz, vagy egy picit hunyorítasz, akkor olyan mintha egy wookee lenne, vicc, érted?
vagy ti is azon szerencsetlenk közé tartoztok, akik annak idején csak bámulták a varázs képeket, de soha nem állt össze a 3D lol
Dynamic
Akkor ideje lenne már monitort cserélni, ha ennyire elmosódik a kép nálatok, hogy 3 ember 1 wookienak látszik.
"Az eredmény fõleg azért meglepõ, mert a Harry Potter utolsó részei már vesztettek minõségükbõl, köszönhetõen David Yates rendezõ gépies megoldásainak."

Vicces, ahogy egyes amatõr szerzõk milyen bénán próbálják a privát véleményüket objektív tényként elõadni.
Nem vagyok a HP filmek nagy rajongója, egyes részek határozottan idegesítettek, de pl. az utolsó elõtti film egyáltalán nem sikerült rosszra, fõleg a többiekkel összehasonlításban nem.
Mondjuk nem ártana kifejteni mit ért a szerzõ "gépies megoldások" alatt, ha már abból vezeti le a sommás véleményét.
Narxis
váááááááááá de várom már

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ti mi a faszt láttok? 😄 (wookee) szembõl a jobb (azaz neki a bal) válla felett? az 3 gyerekfej egymáson amibõl kettõ csaj, s hosszú hajjal... menjetek el szemészhez baszki... 😄😄😄
én is látom a wookee-t lol
A "büntetés" óta nincsenek szinkronos mozis ripek. Hatott.
A rajongókkal szembeni eszméletlen szemét bánásmód tükrében: remélem legalább nálunk NEM lesz csúcsdöntögetés, legalább az elsõ hétvégén. Rohadjanak szét - minket büntetnek pár f.szfej miatt (akik úgyis megszerzik, amit akarnak), de õk maguk meg gyk az egész filmet kiszivárogtatják - nem egy nappal a nemzetközi premier elõtt, de minimum egy héttel a díszbemutató elõtt. >_<
http://www.facebook.com/hunhpjuly14
valóban páratlan, de elég sok ideje lezárult már 😊 könyvek > filmek

Fresh Duke
Túl sok a fotóbolt rajta.

A heavy cost. I pay it gladly.

Szerintem amire te gondolsz. az 3 ember és szerintem ron anyja meg huga meg nem tom még ki😄
Jól látom, hogy Hermione vállánál egy wookie áll? Minden segítség jól jön 😄

nincs, nem is lesz...

Ez mi f*s poszter harry mintha vmi játékból lenne kiszedve 😄
Jó vagy nem jó, ez akkor is egy páratlan történet lezárása. Legalábbis én ezt tartom a Harry Potter korszak lezárulásásnak.

ez csak szerintem lett rémes? Harry arca a játékokban szebb lett. úgy nézem, ez nem kicsinyítés miatti torzulás.