234
Alapok, Beatek, Instruk
  • Jack95
    Am jó lett ez a videó, érdekes. Grat! :)
  • Jack95
    http://soundcloud.com/thebenbeatz/hip-hop-rap-instrumental

Itt van még egy számom.
    Ellfogytak az újak, most egy kis ideig megint nem rakok ki zenét... :)
  • Jack95
    Te Fankának valami jó ismerőse vagy? :))
  • TheUjoNCBeats
    Ez elég randomnak hallatszódik :)

Én mostanában ezzel foglalkoztam:

Érdekes lehet :)
  • Jack95
    Íme az új számom:
    (egyel régebbi hsz-ben)
  • Jack95
    http://soundcloud.com/thebenbeatz/hip-hop-rap-instrumental-beat

• Jack95
    Domini-t nem ismerem, de utána nézek! :)
  • TheUjoNCBeats
    Szerintem Anno Domini csinálja a legjobb zenéket. Konkrétan nincs tőle kedvencem, meghallgatom és tényleg jók :)
  • Jack95
    Neked tetszik am? Melyik szám a legjobb szerinted?
  • Jack95
    Szerintem nincs ember a világon, aki nála jobb alapokat csinál, rohadt nagy tehetség. :D
  • TheUjoNCBeats
    Nekem jah
  • Jack95
    TiNoXBeatz ismerős valakinek? :)
  • Jack95
    Na mégegy számom. Remélem tetszik, ennyi telik tőlem... :)
  • Jack95

Az új számom :)
    Hát így sikerült... :) Van benne 2-3 rossz rész, csak már nem volt türelmem megcsinálni :)
  • Jack95
    na compressorban azt a csúszkát felhúztam maxra, meg a többin is felcsavartam mindent maximumra, de nem változott semmi... vagy oda be kellett volna vlaahogy tennem valamit?
  • TheUjoNCBeats
    nyomsz egy f9 et, majd bedobálod a dolgokat amiket mondtam :D
  • Jack95
    amúgy köszi :)
  • Jack95
    na és akkor most légy szíves mond el magyarul is! :DDDDD
    am köszi a tanácsot :))
  • TheUjoNCBeats
    Nem rossz :) kicsit jobban kikeverhetnéd és akkor még jobban szólna :) tegyél compressort a leggyorsabb attack al, meg reverbet meg parametric eq t szerintem :)
  • Jack95
  • Danka88
    ment egy pü
  • TheUjoNCBeats

Az alapot én csináltam :)
  • Jack95
    ja már közbe rájöttem, hogy nem a pprogiba állítottam be a felbontást, hanem a képernyőfelbontásomat állítottam be 1920x1080-ra.... -.-" de buta vagyok! :DDD
  • TheUjoNCBeats
    Hát ez tuti h nem HD :D amikor van a save&edit gomb, és be jön a videó vágó felület, akkor ott az elején állítsd be h 1280x720 legyen a képméret. A képméretes cucc, meg annyi, hogy van egy olyan lehetőség h zoom&pam és ott állítsd 100% ra és figyelj oda, h ne csúsztasd a szélére :D vagy nem tom :D
  • Jack95
    Meg most látom, hogy nem is rakja ki teljes képre, a szélei le vannak vágva. Nem tudod, hogy hogyan tudnám ezt megoldani? :S
  • Jack95
    Eminem - When I'm Gone Remake. Hát nem tudom, szerintem annyira nem lett jó. Viszont azt nem értem, hogy a kép miért ilyen rossz és miért akadozik :S Full HD-ban vettem fel, szóval nem tudom, hogy miért ilyen rossz. Vagy esetleg konvertálni kéne?

• TheUjoNCBeats

Letöltési link a description box ban! nyisd meg youtube on a videót ;)
  • TheUjoNCBeats
    Camtasia val veszem fel a képet, a hangot meg a videószerkesztőben alá vágom. így jobb a minőség ;)
  • Jack95
    rendben, köszi!
    amúgy te hogyan veszed fel a videóidat? csak mert én keresgéltem progikat, de csak olyan volt, ami a sscreen-t és a mikrofont tudta venni.
    neked van valami progid, amivel egyszerre lehet képet, meg hangot is? vagy felveszed a képet és alászerkeszted a hangot?
  • TheUjoNCBeats
    mappából behúzod.
  • Jack95
    ja nem úgy gondoltam! :D
    Acapellára gondoltam. :D
  • TheUjoNCBeats
    jah nem. csak papír behajtott sarokkal az ikon :D
  • TheUjoNCBeats
    Szöveget? :O hát ha ilyen jegyzetre gondolsz, akkor jobb felső sarokban van egy ikon, ceruza meg papír. arra katt. ott tudsz előadót, címet, műfajt beírni, és a nagy négyzetbe szöveget írni :)
  • Jack95
    még egy kérdés.
    Hogyan tudok, behelyezni szöveget fl-be?
  • TheUjoNCBeats
    Jolvan :) Hajrá!

• Jack95
    Na sikerült megcsinálni, köszi! :)
    Majd ha lesz új számom, akkor rakok linket! :)
  • TheUjoNCBeats
    Az ide belinkelt zenék Többségén FankaDeli fog rappelni :D
  • TheUjoNCBeats
    Fuhhh.. Amikor rámész h insert, more, akkor ott több hypersonic pluginnak kell lennie, próbáld ki a másikkal :) és a h2o Drivert ne kapcsold ki semmiképp sem! :)
  • Jack95
    Na meg most már az is, hogyha beírok valamit a piano rollba és elkezdeném lejátszani lefagy az egész:(((
    Légy szíves segítsd, ha tudsz!
  • Jack95
    Van egy kis problémám a hypersonic-ban.
    Neem nagyon tudom elmagyarázni szakszavakkal, de megpróbálom úgy, hogy értsd.
    Na szóval... Ugye működik a hypersonic, de amikor mondjuk pattern1-be ott van az, h kick, clap, stb... akkor ott ha a hypersonic-nál rámegyek a piano roll-ra, akkor abban nem játssza le a hangot. Nem tudod, h miért van ez? :S