HUAWEI IDEOS S7 SLIM

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Von Dutch
Froggy Jump kompatibilis verzió valakinek???

nem rootolt S7-en valakinek megy a splinter cell és a gangstar: miami vindication?

Dragon's Lair:

apk: http://www.filesonic.com/file/jCuSrbG/D.L.v1.04.apk
SD files: http://www.filesonic.com/file/nhgsZGX/com.digitalleisure.dragonslair.zip

Telepítés menete:
1. indítsd el az apk-t, amikor rányomsz a letöltésre, akkor hibát fog kiírni. Okézd le.
2. a tableten menj bele az /Android/data/com.digitalleisure.dragonslair/ mappába és másold ki valahova a .hash file-t.
3. tömörítsd ki az sd filokat, a com.digitalleisure.dragonslair mappát másold be az /Android/data/ mappába. Az elõzõleg kimásolt .hash filet rakd be és írd felül a com.digitalleisure.dragonslair mappában.

A dragon's lair ment valakinek? Ha igen létszi mondja meg melyik verzió és ha tud adjon linket.
Frissítés nem lesz rá, de hamarosan beindulnak a fõzött romok, legalábbis remélem.<#nevetes1>

www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország első és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!

Nem nagyon várható a Huawei MediaPad miatt, de hátha lesz majd 2.3-as egyszer...

Helosztok valaki nem tudja mikkora várható vagy egyáltalán számitsak arra hogy lessz android frissités s7slimhez?😊
Marketrõl töltsd le a Adobe Flash Player 11-et és a Dolphin Browser HD-t.

Üdv mnk, valaki tudna valami okosságot ,hogy hogyan tudnék fhleas videókat megnézni? Mert eddig ez az android nekem nagyon nem jön be netezésre semmit nem lehet csinálni csak facebook meg youtub................
Próbáld ezekkel az SD fileokkal:
part 1
part 2
kicsomagolás után ide kell rakni:
sdcard/Android/data/

Hot Pursuit nem indul el, leszedett 289 mb-t és elindul de az ea logonál kidob :S
Csatlakoztasd a tabot a géphez, és simán rámásolhatod, de szerintem csinálj egy mappát a tabon (mondjuk legyen APK a mappa neve) és ide tedd. Húzd ki a gépbõl és indítsad el az Es File Explorer -t. Itt megnézheted a mappát és tudod telepíteni õket.

www.huaweiportal.gportal.hu - Huawei Portál - Minden, ami Huwei! Magyarország első és egyetlen huawei \"rajongó\" oldala!

Hali a játékok apk-it hovaa kell rakni ?
A google maps nem igazan jo mert nem tudom net nélkül használni valami más kellene a sygic pl jó csak kellene hozzá kód!Köszönöm
shaddam
Google maps

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Sziasztok!Érdeklõdnek hogy hol lehet letölteni ingyenes gps programot hozzá?Elõre is köszönöm!Kellemes ünnepeket mindenkinek!
shaddam
Sysadmin leszel a tableton.Megnyílnak új funkciók

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

és ez mit takar?
Huawei Slim 7 rootolás:

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=578771&d=1303829207

Nekem ezzel simán root-olt, sõt lehet unroot-olni is.

Üdv: Shiva72
Köszi szépen, N.O.V.A. 2 egész jól megy, gta hárommal még várok kicsit, remélem hamarosan jönnek a gyengébb verziók.<#taps>

GTA 3-ból egy jobban futó verzió: http://www.uploadbaz.com/cpikm5me561j
Igazából ez is akadozik, de nem annyira, mint az elõzõnél. A rarban van az apk és az sd fileok is. Az sd fileokat ide kell rakni: sdcard/Android/data/ és így kell elindítani:
0. telepíted a rarban levõ apkval
1. amikor megkérdezi, hogy elfogadod-e a licencet rányomsz az acceptra
2. amikor azt mondja, hogy le kell tölteni további fájlokat, rányomsz az S7 vissza gombjára (görbe nyíl), utána a home gombjára (ház)
3. a jobb fölsõ sarokban a feladatoknál, megnyitod a gta 3-mat

A gta 3 fut, csak nagyon akad. Azt olvastam, hogy most az erõs gépekre jelent meg és késõbb lehet kiadnak még több verziót, hogy a gyengébb gépeken is jól fusson. De ha mégsem adnak ki, akkor sem kell aggódni, mert az ügyes oroszok biztos, hogy csinálnak low verziósat, amiben kiveszik a felesleges sokat zabáló effekteket.

Nova 2 és a Rainbow Six akad egy kicsit, de teljesen játszhatóak, indítás elõtt érdemes minden felesleges dolgot kikapcsolni (wifi,3g,bluetooth, gps, tájolás, feladatoknál a felesleges programok bezárása (updater, market, email, stb...)).

Sacred Odyssey, Sonic jól futnak, Fast five akad egy kicsit.

morzsi555 egyértelmûen te vagy az arc!<#eljen> A N.O.V.A. 2-t és a GTA hármat ki is fogom próbálni hétvégén. Egyébként te pórbáltad õket?

Mellesleg soha nem gondoltam volna, hogy GTA lesz androidon!<#guluszem1><#vigyor>

Köszönöm. Kûzdök vele.
Az emailekben nincsenek letöltõ linkek?

Köszönöm.
Megvettem a Documents to go full versiont, le is emeltek a számlámról 3481 Ft-ot, meg is jött a gépemre 2 email, de a Marketben a Documents To Go 3.0 Main App-nál van kiírva, hogy telepítve, a DocumentsToGo full Version-nál csak felajánlja, hogy vegyem meg 3453 Ft-ért.
Ezzel együtt nem tudok dokumentumot szerkeszteni.
Mit csináltam rosszul?
shaddam
23 ft a where is my water marketen. Ma jön az utolsó elõtti akció

Fizetõs programokkal lehet szerkeszteni ezeket, #232-es hozzászólásban linkeltem néhányat. Ha rányomsz egy betûre, akkor a bill. felett meg kellene jelennie egy sávnak, ahol kiválszthatod az ékezeteseket.

Segítsetek lécci egy kezdõ androidosnak!
Office alkalmazásokat szeretnék, szövegszerkesztõben átírni, módosítani, könyvtárat csinálni, abba menteni, xls táblázatot szerkeszteni, stb.
Mit töltsek le (az se baj, ha fizetõs)? (A dataviz nekem nem csinál semmit, csak folyton felajánlja a full version-t. Ezt vegyem meg? Ez fog nekem kelleni?

A másik: ékezetes betûket nem tudok ezen elõállítani?
Köszi szépen, este ki is próbálom.<#nevetes1>

Találtam.

Spider-Man: Total Mayhem HD:
http://www.mediafire.com/?n287tgtri9o8gb8

Abból még nem találtam.

Pont ezt kerestem, nagy köszönet érte.<#eljen>

Esetleg Spiderman-bõl nem tudsz linkelni mûködõ verziót? Eddig sajnos hibásat találtam.

shaddam
Marketon 22 forintos app leárazások vannak.

Megszeretném köszönni morzsi555 munkáját, neki köszönhetõen mindig megbízható játékokat tudok letölteni. Egyszóval: köszi.<#eljen>

Contract Killer Zombies v1.0.1

faszán fut bár ha bevan kapcsolva a wifi akkor nem indul mert frissíteni akar de frissebbet nem találtam
szasztok
A Big Time Gangsta-val játszik valaki ? vanbenne az a nyerõgép ami bónusz pénzt ad ott van egy olyan hogy current prizee az mit takar? mert kikérni nem tudom
Modern Combat: Sandstormból sikerült nem textúra hibásat találnom:

apk: http://www.edisk.sk/stahni/25060/Sandstorm_TNB_Android_GAND_EN_315.apk_6MB.html
SDfiles: http://www.edisk.eu/download/04741/MCS315.sd.rar_101.6MB.html
(stianhut súborra kell kattintani, aztán a jobb alsó sarokban a stianhut pomalyra)

Nahar
Sõt, más készüléken (pl. telón) is használhatod a megvásárolt appokat, ugyanis itt nem kütyühöz regisztrálsz, hanem Google accounthoz.

Felíratok: Más fórumok szerint tökéletesen megjeleníti a feliratokat is. Nekem még nincs S7-em, de hamarosan... :-)

Motorola Defy

Jól hangzik, kipróbálom majd ezt a böngészõt.

Igaz nem sok értelme van, mert eléggé szaggat rángatózik lejátszáskor, esetleg tuningolt procival simábban menne 😊
Szia!
Én tudom nézni az rtl most-on lévõ videókat.
Dolphin browsert használok,nem emlékszem rá hogy telepítettem volna a Silverligt-ot 😊
Star Battalion HD:
http://www.filesonic.com/file/1171464971/star_battallion_hd_v3.1.6_for_all_snapdragon_480x800.apk.html
A Control Optionsben át kell állítani a Control Mode-ot Game pad-rõl Accelerometerre minden indításnál.

Igen, van pl. Quakeoffice pro 1900-ért, documents to go 3500-ért, vagy mobilism.org-on a crackeltek...
Sok helyen 256K-t írnak, valószínüleg az lesz.