531
HUAWEI IDEOS S7 SLIM tulajok topikja
-
#11 szia, én is várom a héten hogy megjöjjön)
a bőrtok az biztos jó, illetvee a tokmaster a vaterán árul textil meg mindenféle tokot, vagyis pontosabban táskát,ezért én valószínű a bőrtoknál maradok (szlovákiai cég) -
carambola #10 Ja igen, a lenti fólia sajnos nem erre a gépre való, csak részben fedi a kijelzőt. -
carambola #9 Sziasztok!
Megleptem magam egy ilyen tablettel.
Eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Bár a GPS-t még nem próbáltam ki, és állítólag ott vannak gondok...
Jó lenne ha ez a fórum sok tagot számlálna, és meg lehetne osztani a tapasztalatokat, tanácsokat, kérdéseket.
Nekem pld. a tok és a képernyővédő fólia hiányzik. Sajnos eddig itthon nem találtam ajánlatot, ha valaki tud ilyet kérem segítsen.
Köszi előre is. -
#8 Snesoid a Super Nintendo emulator
-
#7 N64 emulátor))
-
#6 DJ Studio
-
#5 ....és fólia külön másfélezerért
-
#4 vannak klafa bőrtokok hozzá már:
...akár billentyűzettel is, amivel garantált a siker ha előkapjuk egy zsúfolt helyen))
-
#3 tényleg, fura a kereső nem dobta ki, majd átrakom oda ha tudom, bár mindenütt másutt a mobilfórumban vannak a tabletek azért csináltam ide)) -
#2 el-e tévedtél -
#1 HUAWEI IDEOS S7 SLIM most az XXX szolgáltató jóvoltából 5000ezerért+havi 1000 bérleti jógú taggá válik a háztartásomban, ennek örömére e topik, illetve mindazoknak akik szintén beleszerettek))
Havi 1100forintért kapunk melléje 1giga erejéig mobil netet is, szerencsére nincs túlhasználati díj csak lecsökkentik a sávszélt ha átlépjük a keretet. Mivel ugye a tablet pc előnyeit mobil nettel tudjuk igencsak kihasználni erre is bólintottam.
Video a kicsomagolásról és beüzemelésről:
...egy nagyon jo ismertető a Mobilaréna jóvoltából:
Huawei ideos s7 slim ismertető
Külön érdekessége hogy egyedire szabták a menürendszert és kinézetet))
Többet ha kézhez kapom))
- már supernintendo emulátort beszereztem)))