24
  • Imee
    #24
    Mi a zene címe, vagy előadója? Nekem csak az tetszik.
  • smaszi
    #23
    "Attol a szoke picsatol meg kesz vagyok, az minek kellett bele...."

    Foxika helyett kellett nyálcsorgatásra...nálam már ez az 1 dolog +, mivel valahogy nem bírom a csajt...
  • jamboox
    #22
    Nézd meg még egyszer!
  • sad1976
    #21
    szerintem a A sziget a legjobb filmje...:) a transformers 1 részét láttam,de az nagyon nem jött be.
  • tibisan
    #20
    a sziget még elment, de a bad boys 2-nél se tudta már hogy hozza ki a filmet jól , ha folytatást csinál..
    megnéztem ez a tf-3 at, de a vége ua a semmi, mint az előző 2 résznek..2 perc alatt vége a filmnek a gyilok után , a story meg nincs lezárva ..
    akkor meg ne kell csodálkozni , ha hőzöng a sok nép , meg lehúzza a filmet , aki többet vár egy bay filmtől , mint egy összecsapott látványorgiát...
    moziban követni sem lehet normálisan szemmel, csak ha otthon nézi meg mégegyszer az ember ha lesz nézhető lemezverzió.
  • kerge30
    #19
    People Looking Up:-)
    Na nem mintha más rendezőnél nem néznének állandóan felfelé,mikor jönnek az Idegenek...Személy szerint én nagyon élveztem a filmet,de tény,hogy Bay valamiért ragaszkodik a gyermekded humorhoz.Talán a kisebbeket célozza meg ezzel,ami nem is volna baj,ha nem robbantana cafatokra néhány tucat embert a vége felé.Egyébként amikor beülök a filmjeire az esetek nagy többségében azt kapom amire befizettem.Nem értem a sok gyűlölködést,mert a Bad Boys óta ezt csinálja és amikor komolyabbra venné a figurát (lásd A sziget),akkor meg az a baj.jellemző,hogy ez az egyetlen bukása!
  • Yagami
    #18
    Tre, annyira a szívemből szóltál, és a számból vetted ki a szavakat, hogy azt elmondani nem tudom:) Hatalmas respect!
  • bmw
    #17
    A zene a legjobb.:)
    Attol a szoke picsatol meg kesz vagyok, az minek kellett bele....
  • DrTre
    #16
    Erre mondtam, hogy vannak, akiknek nem azért nem tetszik a TF, mert nincs története, hanem mert nem ezt várták vagy csak egyszerűen nem az ő ízlésük és ezzel nincs is baj. Engem mondjuk kicsi koromban nem érdekelt a TF annyira, hogy tudjam is, mi a története, ezért nem is azt vártam tőle. És az Avatar-nak volt mondanivalója és tanulsága is, csak szájbarágós és közhelyes módon.
  • tibisan
    #15
    az avatar is látványfilm..attól , hogy van vége a filmnek , és nem akad el a fonál a film végén , mert akarnak folytatást csinálni neki , még nem jelenti , hogy van érdemi mondanivalója , meg hogy tanulságos, és ez fogja meg a közönséget..
    a transforos filmet ott cseszték szét , hogy nem hagyták abba már az első résznél.
    nem az eredeti storyt adták a filmnek , hanem kitaláltak neki egy másikat.
    nem is tetszett ezáltal annak , aki már várta 10-20 éve , hogy film készüljön a storyból..
    az avatár meg inkább mese , mint egy cameronos terminátor mozi.. attól hogy nincs benne semmi fordulat csak egyszer nézi meg az ember , azt el is felejti , mire jön egy másik
  • tibisan
    #14
    nagy a szöveg a végén..pofa be és edd...na ez megy hollywood-ban ..nem kell csodálkozni , ha jönnek a folytatások vagy rebootok orrba-szájba ..majd csak kiköhögi a lét a tömeg ...ez nem is etetés már..tömik le a torkán az embernek
  • Segal
    #12
    Azért írhatnátok a filmről is. Én tegnap néztem meg 3D-be. A történet egy kicsit erőltetett de a látvány az bőven kárpótol és humor is van a filmbe szóval ajánlott.
  • viasz
    #11
    Ennek a zenének semmi köze a filmhez... Szerintem nem is illenek össze.
  • jamboox
    #10
    Na ez a zene az igazi ehhez a trailer-hez, nem a Linkin Park.
  • DrTre
    #9
    Nem szúrtam el semmit, mivel én másokkal ellentétben nem szoktam leszarozni a filmeket, de leginkább semmit sem. Mindennek megvan a maga közönsége. Vannak persze olyan dolgok, amik tényleg szarok, de én pl nem mondom az Avatar-ra, hogy szar, mert mekkora klisés és közhelyes az egész és bárgyú módon akarja az ember fejébe verni a tanulságot. A Transformers igenis látványmozinak készült, és nem kell mentegetni, mert ez nem úgy megy, hogy én azt mondom az új Batman filmekre, hogy márpedig ilyen nem létezik, tehát a film bukott a hihetőségén. Tudom, hogy nem vmi jó példa, de hirtelen ez jutott eszembe. A Transformers csak arra épít, hogy baszott nagy robotok harcolnak egymás ellen és romba döntenek mindent, viszont ezt a lehető leglátványosabban teszik. Persze, hogy bugyuta a történet, mivel egy mese. Nem lehet olyan dolog miatt kritizálni egy filmet, ami eleve nincs benne és nem is akart benne lenni. Sztem aki nem látja azt, hogy ez a film miért készült, arra nem tudok mit mondani. Ez a film nem szar, csak vannak, akiknek nem tetszik és vannak, akik hülyeségeket magyaráznak bele, mert nem veszik észre, hogy nem mindegyik film ugyanarra a dologra épül. Aztán vannak az olyanok, akik képesek ezt az egészet figyelmen kívül hagyni, mert olyan látványban lehet részük, amit egyik film sem tud felmutatni (ez azért nem igaz, van még egy pár, csak nagyon kevés).
  • zetortraktor
    #8
    Ott szúrod el a dolgot, hogy nem gondolsz bele abba, hogy lehet, hogy te is láttál életedben rossz és nagyon rossz filmet. Amire más tudja leírni, hogy te sznob vagy, mert nem tudod élvezni azt, amit rossznak tartasz. Vagy neked az elmúlt 10 év összes hollywoodi filmje tetszett?

    Rég rossz, ha egy szar filmet valaki azzal menteget, hogy nem is akart több lenni, eleve szarnak tervezték, éppen ezért tök jó, hogy szar lett. Nyilván mindenkinek mások az elvárásai, de felesleges skatulyákat használni. Van jó film, és van rossz. Vajon, aki szerint a TR1 inkább jó volt, az miért kezdett el hirtelen más várni a 2. résztől?
  • DrTre
    #7
    Sikerült teljesen félre értelmezned, amit írtam. Először is, egy hajszálnyit se vagyok felháborodva, csak szimplán megjegyeztem a dolgot, mert így gondolom. Másodszor, én csak annyit mondtam és állítottam a kommentemben, hogy én gazdagabb vagyok egy ilyen élménnyel, mint azok, akik leszarozzák, teljesen mindegy, hogy mi miatt. Nem állítom, hogy csak jó lehet a film, mert nyilván mindenkinek más az ízlése, én csak és kizárólag azt állítottam, hogy azok, akik szerint nincs történet (és egyéb ilyen kifogások), azokat nem is érdekli más, csak az, hogy egy film legyen mély értelmű, mert csak az lehet jó. Van, aki egyszerűen nem szereti az ilyen hatalmas jelenetekkel és látvánnyal dolgozó filmeket, mert ők ilyenek és én miért vitatkoznék velük. Még egyszer mondom, én a sznobok és magam között állítottam egy párhuzamot, miszerint én tudom élvezni, mert hagyom magam, hogy lenyűgözzön az, amiért valójában készült a film, míg ők nem. Ettől én gazdagabb vagyok egy élménnyel, ők meg szegényebbek. Nem érdekel, hogy ki mit állít a filmről, nem érdekel, hogy kinek milyen kifogása van és mitől lehet szar a film, mivel teljesen lényegtelen. Nem abba a vitába akartam belemenni, hogy a "Transformers akkor is egy jó film, mert...", csak megjegyeztem, amit megjegyeztem és hogy kicsit nevetségesnek tartom az olyan "kritikákat", amik teljesen kívül esnek a film céljától, mégis azt hiszik, hogy nekik ettől jobb ízlésük van és örülnek, hogy nem néznek meg egy ilyen filmet. Láttam már elég epikus látványmozit és tudom, hogy miről beszélek.

    Sztem még mielőtt belemennénk egy teljesen értelmetlen vitába, fejezzük is be. Senkinek nincs igaza és mégis mindenkinek van. Semmi belemagyarázás nem volt, ez van, én élvezem, mások nem és én csak ennyit állítok, mert csak ez számít.
  • zetortraktor
    #6
    Ehh, te totális tévúton jársz. Hiába akarsz belemagyarázni mindenbe ezt-azt. MIndenki tudja, hogy mi a Transformers. És rengeteg ember, akinek tetszett az első rész, nem tetszett a második. Még a rendező és a főszereplő is azt mondta, hogy szar volt. De miért zavar téged, hogy le vagy szarozva, mert tetszett? Nem olvasd akkor a saját szarozásodat és nem kell felháborodnod.

    Az nem úgy működik, hogy csak azért, mert a Transformers (megpróbálom röhögés nélkül leírni) epikus látványmozi, nem lehet rossz, csak jó. Ha majd látsz egy epikus látványmozit, akkor rájössz, hogy nem attól lesz epikus, ha 10 éves szintre belőtt poénok vannak benne meg vicces szülők meg pisilő robotok.
  • DrTre
    #5
    Itt azzal van a gond, hogy vannak azok az emberek, akik azt hiszik magukról, hogy ínyencek filmek terén, mert ők csak igazán jó, értelmes filmeket néznek és alapból leszaroznak minden mást, ami nekik nem tetszik és akik ezeket megnézik. Én már csak röhögni tudok azon, hogy az első rész óta folyamatosan az megy, hogy ezek az emberek oltják a filmet, hogy ilyen szar, olyan szar, miközben sztem csak arról van szó, hogy sznobok és nem képesek élvezni olyan dolgokat, amik igenis szórakoztatóak, csak már annyira el vannak szállva maguktól az ízlésük miatt, hogy teljesen ignorálják az érzést. A Transformers egy epikus látványmozi. Soha nem volt több és soha nem is lesz, DE soha nem is akart több lenni. Sztem én járok jobban, ha még ezt is tudom élvezni és még azokat is, amiket csak a sznobok. Sajnálom őket, mert nem tudják milyen érzés egy ilyen filmet normálisan megnézni. Én a film közben teljesen visszakerülök a gyerekkoromba a látványtól, az epikus jelenetektől, a nagy robotoktól és én ezek miatt az érzések miatt gazdagabb vagyok, mint azok, akik leszarozzák a filmet, mert "nincs benne történet", meg "ezek jellemtelen karakterek". Megszívtátok, én élvezem.
  • IMYke2.0.0.0
    #4
    Oké, így már láttam a Transformers 3-at is :)
  • Mister
    #3
    Összesen hozott a mozikban 163 milliót
  • kalapos01
    #2
    A film majdnem 150 millióba került és Amerikában 35 milliót termelt. Azért ehhez tudás kell.
  • pokolfiu
    #1
    hát az a gigantikus bukás is vagy 164 milliót termelt csak amerikában ami a költségvetés duplája.... (a számokra lehet rosszul emlékszem, az arány a lényeg...)