Mellékküldetések is lesznek az ArmA 3-ban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanyicks, az ARMA2 az 580GTX-emen fullon (az 1920x1080 ma már nem számít olyan hatalmas felbontásnak, nézd meg az Anandtechen mekkorában tesztelik a kártyákat...) fut 60-nal. Csak 60-at ír a Fraps, mert a monitor ennyit tud megjeleníteni. Egyéb kérdés?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Hát ott valamit nagyon elcsesztél, mert egy hasonló teljesítményû hd3870-el 20 fps körül megvolt highon 1500 méteres látótávval 1280*1024-ben, textúrahiányok nélkül, a nagyobbik szigeten. Persze nagyobb mozgásoknál már nem volt ennyi.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ezeket a hülyeségeket honnan veszed nem tudom... a 2 éves arma2-t talán egy mai 2 gpus csúcskártya sem viszi el maxon 1080p-ben, 1 gpu biztosan nem. Aztán ott a legújabb il2 ahhoz sem elég semmi...
gétéiksz 570 talán elviszi 5km-es látótávval maxon, editorban 1-2 lerakott cuccal. De egy rendes sok egységes küldetésben max látótávval örülsz ha 30fps megvan.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ó, nem a 9600 az már 256 bites, bocs, a 8600-tal kevertem. A lényegen nem változtat.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

A 9600GT nagyon régi kártya és 128 bites, egy 570GTX (ez nem túl drága, szóval reális opció) vagy afeletti simán viszi. Itt meg azzal riogat pár szerencsétlen, hogy SLi-s konfig kell hozzá. Lóf..szt.

Próbáld ki a Arma 2 demót,én kipróbáltam bár ne tettem volna 9600gt-n 3-4 fps+textura hiányok.Optimizálatlan szar,olyan mintha egy elfuserált konzolport lenne de csak pc-re készült.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Akarsz fogadni, hogy ez baromság? Nincs olyan játék egyelõre, amihez ekkora teljesítmény kell. A full HD-nél nagyobb az már más tészta.

Balumann
Az Armed assault szinte az egyetlen létezõ játék, amiért talán tényleg megérné fejleszteni - de ezt nem mindenki teheti meg sajnos, egy kicsit gondolhatnának azokra is, akik gyengébb géppel szeretnének még játszani. Arma2 gyenge grafikán úgyahogy elfutott (kivéve az ilyen nagyobb küldetéseket), de olyan ronda grafikát még életemben nem láttam, a legnagyobb probléma persze az, hogy még az ellenségeket sem lehet normálisan kivenni úgy. ArmA1 low grafikán azért ennél messze értelmesebben nézett ki (kb. másfél évig játszottam vele privát lanon, coopban).
Persze jó grafikán ha van gépe az embernek, brutálisan jól néz ki, dehát akkor is...

Skynet
A mai csúcskártyákból kb 2 kell alaphangon hogy a második részt 1920*1080-ban fullra húzva elvigye..😊
Rendben van hogy hatalmas tér meg nagy látványosság....Viszont optimalizálatlan szemét is egytõl egyig az összes rész sajna...
Nem tudom mit fostok, a mai csúcskártyák minden létezõ játékot 60 pfs felett visznek 1920x1080-ban (pedig mindig elsütik a nagy hardverigényt). Ez sem lesz kivétel.

Szóval hivatalos része lesz a játéknak az az eddigi nemtudom mi a neve küldetés (random generál célokat, ellenséget, és emellé még melléküldetéseket is, rpg szerû szintlépésekkel (magasabb szint jobb cuccokat használhatsz).

A megjelénés után fél évvel a százezres vga elviszi mediumon. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Skynet
Inkább ne mondjanak gépigényt mert lefordulunk a székekrõl..😄
Abból kiindulva hogy milyengépkell ahhoz hogy normálisabb felbontás mellett full grafon tolhassuk a MÁSODIK részt,inkább ne mondjanak semmit a 3-ra..😄
nem mondom hogy tökéletesen mûködött, de ilyen volt már a 2 kampányában is

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Inkább gépigényt mondanának. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."