Eden Eternal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én és Ryolosu egy fél év kihagyással most tértünk vissza a játékhoz 😄 Mindenkit szeretettel várunk a guildba - ArcaneSoliders - Bármilyen szintű és classú játékost várunk ^^
Játszik még valaki a játékkal?
Én játszom vele, de még más magyart eddig nem találtam sajnos😞
Van valaki aki játszik még ezzel a játékkal az obsidian Szerveren?
Senki nem játszik ezzel a remek játékkal? hogy hogy?
Újra elkezdtem vele játszani az új Obsidian szerón. Ha van aki játszik vele még szóljon, Illetve mégjobb lenne ha van egy guild.😊
Hi! Esetleg azóta valaki aki tolja? esetleg magyar guild? meg melyik szerveren?
Hali!
Én még játszogatok vele, csak egyedül elég uncsi 😄
Van egy 55ös meg egy 30as karim, diamond szerveren vagyok csináltam magyar guildot is. Remélem azért még páran játszanak még vele rajtam kívül 😄
Én még játszogatok vele, csak egyedül elég uncsi 😄
Van egy 55ös meg egy 30as karim, diamond szerveren vagyok csináltam magyar guildot is. Remélem azért még páran játszanak még vele rajtam kívül 😄
Hali! Játszik még vele valaki??
Saphire szerveren magyar guildet indítottunk TheFallenHUN néven mindenki jelentkezését várjuk.
Feltételek:
-Legalább hétvégén játsz valamennyit.
-Szint nincs.
-Dungeonokat guild questeket csinálj.
Jelentkezni minden hétvégén péntek 19:00 tól lehet vasárnap délelõttig whisperben.
Jelentkezni:
TheUnknownHUN
Trapizza
BeszeloPanda
Alapítóknál lehet.
Feltételek:
-Legalább hétvégén játsz valamennyit.
-Szint nincs.
-Dungeonokat guild questeket csinálj.
Jelentkezni minden hétvégén péntek 19:00 tól lehet vasárnap délelõttig whisperben.
Jelentkezni:
TheUnknownHUN
Trapizza
BeszeloPanda
Alapítóknál lehet.
Hali!
Barátnõm a napokban kezdte el a játékot. a Saphire szerveren keres magyar játékosokat. Ingame: Tarix néven fut. Általában a 6-os channelen van. Írjatok neki légyszi, ha ti is ott játszotok.
Barátnõm a napokban kezdte el a játékot. a Saphire szerveren keres magyar játékosokat. Ingame: Tarix néven fut. Általában a 6-os channelen van. Írjatok neki légyszi, ha ti is ott játszotok.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
Helló!
Helpet kérnek ha lehet.
Nem értem ezeket a Thought-ok beváltását mien fame kell hozá meg van sok belõle mégsem tudom beváltani az angol leirásokból sem tudok rájönni 😞
Helpet kérnek ha lehet.
Nem értem ezeket a Thought-ok beváltását mien fame kell hozá meg van sok belõle mégsem tudom beváltani az angol leirásokból sem tudok rájönni 😞
Uryuu néven elértek
szeretnék csatlakozni garnet serveren egy guildbe 😊
szeretnék csatlakozni garnet serveren egy guildbe 😊
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
hali! egy magyar clan leader rám írna?
Kurosaki - Lvl 10 Warrior Server: Springwood Guild: Impulse
Igen és általában 5-ös channel.
Gyere/maradj a Garnet szerveren. Találtam egy jó magyar guildet.
Igen, sikerült, de... Eddig csak 3 online taggal találkoztam. Pedig elvileg 35-en vannak. Mondjuk, azt nem tudom mindegyikük magyar-e. :S
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
30 körül, de szívesen átmegyek másik szerverre ha van magyar guild.
Sikerült õket elérni?
Sikerült õket elérni?
Üdv!
Én is tolom vele, és eddig egész tetszetõs. ^^ Nem tudom mekkora vagy, de én úgy tudom h. Emeraldon van egy magyar guild,épp õket próbálom elérni. Ha van kedved átnézhetnél. Vagy esetleg te is magyar klánban vagy?
Én is tolom vele, és eddig egész tetszetõs. ^^ Nem tudom mekkora vagy, de én úgy tudom h. Emeraldon van egy magyar guild,épp õket próbálom elérni. Ha van kedved átnézhetnél. Vagy esetleg te is magyar klánban vagy?
SW: ToR (EU - Hidden Beks) Syd\'ikwa - Sage
Be de meguntam... inkább wowozok<#eplus2>#eplus2>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elsõ, ha beférsz. 😊
És melyik Ch?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Aki esetleg most fogja kiprobálni, a Garnet szerverre jöjjön.
Írd le azt is hogy miért.
elég kemény ragnarok online koppintás 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mivel nem találtam topicot hozzá és tudom hogy játszanak páran magyarok is, gondoltam nyitok neki.
Magyar béta bemutató MMOpium-tól.
Jelenleg a játék nyílt béta fázisban van.
Magyar béta bemutató MMOpium-tól.
Jelenleg a játék nyílt béta fázisban van.