33
Eden Eternal
-
KMiyuki #33 Én és Ryolosu egy fél év kihagyással most tértünk vissza a játékhoz :D Mindenkit szeretettel várunk a guildba - ArcaneSoliders - Bármilyen szintű és classú játékost várunk ^^ -
Hitmanus #32 Játszik még valaki a játékkal? -
Hitmanus #31 Én játszom vele, de még más magyart eddig nem találtam sajnos:( -
Razgaroth96 #30 Van valaki aki játszik még ezzel a játékkal az obsidian Szerveren? -
Hitmanus #29 Senki nem játszik ezzel a remek játékkal? hogy hogy? -
Hitmanus #28 Újra elkezdtem vele játszani az új Obsidian szerón. Ha van aki játszik vele még szóljon, Illetve mégjobb lenne ha van egy guild.:) -
Hitmanus #27 Hi! Esetleg azóta valaki aki tolja? esetleg magyar guild? meg melyik szerveren? -
Clive #26 Hali!
Én még játszogatok vele, csak egyedül elég uncsi :D
Van egy 55ös meg egy 30as karim, diamond szerveren vagyok csináltam magyar guildot is. Remélem azért még páran játszanak még vele rajtam kívül :D -
Hitmanus #25 Hali! Játszik még vele valaki?? -
TheUnknown #24 Saphire szerveren magyar guildet indítottunk TheFallenHUN néven mindenki jelentkezését várjuk.
Feltételek:
-Legalább hétvégén játsz valamennyit.
-Szint nincs.
-Dungeonokat guild questeket csinálj.
Jelentkezni minden hétvégén péntek 19:00 tól lehet vasárnap délelőttig whisperben.
Jelentkezni:
TheUnknownHUN
Trapizza
BeszeloPanda
Alapítóknál lehet. -
Czibu #23 Hali!
Barátnőm a napokban kezdte el a játékot. a Saphire szerveren keres magyar játékosokat. Ingame: Tarix néven fut. Általában a 6-os channelen van. Írjatok neki légyszi, ha ti is ott játszotok. -
zjozsef #22 Helló!
Helpet kérnek ha lehet.
Nem értem ezeket a Thought-ok beváltását mien fame kell hozá meg van sok belőle mégsem tudom beváltani az angol leirásokból sem tudok rájönni :( -
#21 Saikyn néven futok 47-es cleric -
#20 én is keresnék az emeraldon magyar guildet!
-
#19 mi a guild neve? -
#18 Uryuu néven elértek
szeretnék csatlakozni garnet serveren egy guildbe :) -
#17 hali! egy magyar clan leader rám írna? -
petecz #16 Igen és általában 5-ös channel. -
#15 Meg, melyik channel? -
#14 Akkor átmegyek oda. :D Ugyanez a neved? -
petecz #13 Gyere/maradj a Garnet szerveren. Találtam egy jó magyar guildet. -
#12 Igen, sikerült, de... Eddig csak 3 online taggal találkoztam. Pedig elvileg 35-en vannak. Mondjuk, azt nem tudom mindegyikük magyar-e. :S -
petecz #11 30 körül, de szívesen átmegyek másik szerverre ha van magyar guild.
Sikerült őket elérni? -
#10 Üdv!
Én is tolom vele, és eddig egész tetszetős. ^^ Nem tudom mekkora vagy, de én úgy tudom h. Emeraldon van egy magyar guild,épp őket próbálom elérni. Ha van kedved átnézhetnél. Vagy esetleg te is magyar klánban vagy? -
#9 Be de meguntam... inkább wowozok -
petecz #8 Első, ha beférsz. :) -
#7 És melyik Ch? -
petecz #6 Aki esetleg most fogja kiprobálni, a Garnet szerverre jöjjön. -
petecz #5 Írd le azt is hogy miért. -
#4 én jáccottam a bétával, de nagyon nem jött be... -
#3 elég kemény ragnarok online koppintás :D -
#2 nem néz ki rosszul:) -
petecz #1 Mivel nem találtam topicot hozzá és tudom hogy játszanak páran magyarok is, gondoltam nyitok neki.
Magyar béta bemutató MMOpium-tól.
Jelenleg a játék nyílt béta fázisban van.