10
  • Armagedown
    tudod , van egy bizonyos népcsoport , ami bármit megtehet , ők vittek ki mindent kínába ...
  • pasi29uk
    Nem értem, hogy mi ez... ha a kínai koppint az nem baj, de ha egy európai akkor azt halálra kövezik a bíróságokon. És akkor még olcsón megúszta. Mi ez a diszkrimináció????
  • Lame
    Igen, tudod ugy nem nehez, ha megtehetik, hogy durva veszteseggel mukodjenek.
  • Rotyoka
    Ami semmivel sem roszabb mint az eredeti csak éppen fele annyiba kerül.

A legjobb példa kína fejlődésere a ZTE. 8 éve még egy szakadt kis semmi volt. Most meg kiadtak tök olcsón egy nem gyenge okostelefont ill. egész komoly modemeket csinálnak + miegymás
  • kvp
    "Egyelőre a siemens még vagány, hogy a gyorsvasutat ők gyártják, de kína azt is el fogja majd lopni"

Ez mar megtortent. Nallunk mar a kinai allam epit vasutat, persze a pekingi olimpia elott hirtelenjeben vasarolt nemet (siemens) technologiaval, csak mar kinai utangyartott alkatreszekbol.
  • stain
    hozzánk egyszer kijött egy tébetűs ember, leszerelte a siemens modemet, felrakott egy huaweit, és fél évig szívtunk a nettel, mire végre valahogy használhatóvá varázsolták
  • stain
    Éljen-éljen, a textilipar után már ez is végleg kínába költözik... Egyelőre a siemens még vagány, hogy a gyorsvasutat ők gyártják, de kína azt is el fogja majd lopni, és akkor a végén tényleg csak a bioélelmiszer marad európának... ehetjük majd a kukacos krumplit.
  • daninet
    Ez így olcsóbb, a szolgáltatók kapitalista multik, 1000Ft árkülönbözetért is inkább a huawei-t válaszották volna szerintem.
  • asysoft
    Semmi gond, ott marad még a Huawei és a ZTE, lesz miből választani Ericsson helyett! Nem értem én az EU-t, USA-hoz hasonlóan nem lehetne kijátszani a "nemzetbiztonsági kockázat" kártyát? Vagy szolgáltató lobbi erősebb, mint a berendezés gyártóké...?
  • Armagedown
    Hogy is lehetne nyereséges amikor a szolgáltatók inkább a hauweitől veszik a cuccokat ?(direkt kisbetű)