Senkinek sem kell a Nokia Siemens Networks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Armagedown
tudod , van egy bizonyos népcsoport , ami bármit megtehet , õk vittek ki mindent kínába ...

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

Nem értem, hogy mi ez... ha a kínai koppint az nem baj, de ha egy európai akkor azt halálra kövezik a bíróságokon. És akkor még olcsón megúszta. Mi ez a diszkrimináció????

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

Igen, tudod ugy nem nehez, ha megtehetik, hogy durva veszteseggel mukodjenek.
Ami semmivel sem roszabb mint az eredeti csak éppen fele annyiba kerül.

A legjobb példa kína fejlõdésere a ZTE. 8 éve még egy szakadt kis semmi volt. Most meg kiadtak tök olcsón egy nem gyenge okostelefont ill. egész komoly modemeket csinálnak + miegymás

"Egyelõre a siemens még vagány, hogy a gyorsvasutat õk gyártják, de kína azt is el fogja majd lopni"

Ez mar megtortent. Nallunk mar a kinai allam epit vasutat, persze a pekingi olimpia elott hirtelenjeben vasarolt nemet (siemens) technologiaval, csak mar kinai utangyartott alkatreszekbol.
hozzánk egyszer kijött egy tébetûs ember, leszerelte a siemens modemet, felrakott egy huaweit, és fél évig szívtunk a nettel, mire végre valahogy használhatóvá varázsolták

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Éljen-éljen, a textilipar után már ez is végleg kínába költözik... Egyelõre a siemens még vagány, hogy a gyorsvasutat õk gyártják, de kína azt is el fogja majd lopni, és akkor a végén tényleg csak a bioélelmiszer marad európának... ehetjük majd a kukacos krumplit.

Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E

Ez így olcsóbb, a szolgáltatók kapitalista multik, 1000Ft árkülönbözetért is inkább a huawei-t válaszották volna szerintem.
asysoft
Semmi gond, ott marad még a Huawei és a ZTE, lesz mibõl választani Ericsson helyett! Nem értem én az EU-t, USA-hoz hasonlóan nem lehetne kijátszani a "nemzetbiztonsági kockázat" kártyát? Vagy szolgáltató lobbi erõsebb, mint a berendezés gyártóké...?

/*WTF?!*/

Armagedown
Hogy is lehetne nyereséges amikor a szolgáltatók inkább a hauweitõl veszik a cuccokat ?(direkt kisbetû)

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!