Michael Bay csak elszúrta a Transformers 3-at?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott a pont.... 7,4es jelenleg ami még kúszhat feljebb.

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

A Geekz blogos srác ezt is írta Viktorkám ami a lényeg:

"Az elsõ résznél cseppet jobb, a másodiknál ezerszer élvezhetõbb."

Egyébként a Vox magazin szerint a másodiknál jobb az elsõnél nem.

kalapos: nem az a komoly kritikus de az elsõ kritikák részben pozitívak voltak.
De A rotten negatív kritikái nem lepnek meg. Egyik részt se csipázták. Imdb ebbõl a szempontból mérvadóbb nálam.

Egy utolsó tapló bunkó vagy.
Szekeres haza!
Tegnap premieren néztem meg és azt kell hogy mondjam minden forintot megért a jegy ára! Olyan látvány volt IMAX-ban, hogy még egy kicsit rövidnek is éreztem. Az egyetlen probléma ezzel a filmel a gagyi szerelmi szál (amibõl hála égnek redukáltak), valamint a végharcoknál már már epic ahogy Optimus fõvezér jön, harcol, feltartóztatják, majd végszóra nyom egy hatalmas darálást és az aktuális BOSS tuti h összetöri, DE még így is mindíg a jóöreg kamion nyer! xD

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

Hahaha, komoly kritika és Harry Knowles??? Kábé az ég leszakad esete. Szegény Harry és a sok fizetett kritikája, érdemes megnézni, hogy milyen filmekrõl írt pozitívat az elmúlt idõszakban.

(Ahjogy látom az a komoly kritikus, akinek tetszett a film.)
Az elsõ komolyabban vehetõ kritikák a TF 3-rõl!!!

Harry Knowles, AICN: “A TRANSFORMERS: DARK OF THE MOON a franchise legjobb darabja. Messze a legjobb 3D az Avatar óta. Az akciók mögött elképesztõ munka van. Az egész látvány csodálatos.”

IGN: “ A Transformers: Dark of the Moon talán nem lesz egy nagy film, de ettõl még egész biztosan óriási élmény és szórakozás..”

MovieWeb: “A látvány terén a Transformers 3 csodálatos. A nyári blockbusterek között nincs kihívója. EZ NEM EGY HAGYOMÁNYOS MOZIFILM…HANEM EGY IMAX 3D MOZI.

HitFix: “Az Avatar óta elõször tudom azt tanácsolni, hogy keresd fel a legnagyobb és legjobb 3D mozit, és vedd meg a jegyet, mert a Transformers: Dark Of The Moon elképesztõ vizuális élményt nyújt. A Transformers: Dark Of The Moon simán a trilógia legjobb darabja.”

Jeff Wells: Úgy telt el közel két és fél óra, hogy észre sem vettem.

The Mirror: Az elsõ nagy nyári blockbuster, amit érdemes megnézni.

Kevin McCarthy: “Most érkeztem meg New York-ba, hogy megírjam a cikkem a Transformers 3-ról, és igen, azt kell mondanom, SOKKAL JOBB, mint a második volt. Végre egy film, amiért megéri 3D jegyet váltani. Az akció ebben a részben minden kétséget kizáróan a legjobb, amit valaha láttam.

Scott Mantz – Access Hollywood: “A legjobb 3D az Avatar óta.”

Mike Wilber – NBC: “A legjobb Transformers film!”

Kevin McCarthy – FOX-TV Washington DC or CBS Radio: Végre egy 3D élmény, ami szétdurrantja az agyadat. A legjobb 3D az Avatar óta.

Mondjuk a rottenes kritikákat meg valahova oda vártam százalékban ahol most áll.
Még egyik trafó film se pirosodott be, kritikusok nem szeretik...de nem baj a közönség igen és ha tényleg jobb a másodiknál és az elsõ rész szintjén mozog, akkor már jó filmet fogunk látni.

← ElőzőOldal 2 / 2