X-Men: Az elsők - Így kezdődött a mutánssztori
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a fészkes francos köze van ennek a filmnek mondjuk az X-Men 3-hoz. Ez egy reboot, egy másik megközelítés, az isten szerelmére, olvass már utána.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezen agyalj meg 1 darabig a realitas es a fikcionalt vilag kozti kulonbseg fenyeben...(segitek..vannak antigravitacios meghajtasok az x-men univerzumban..sot foldonkivuli civilizaciok kapcsolatban a Folddel..Remelem eleg
segitseg 😊)
Miert is? Maga a gep a Foldon mar a 60-as evek kozepetol rendszerbe allt, ha meg megfejeljuk azzal, hogy a mutansok kozt nem 1 felelmetes kepessegu fejlesztomernok/technikus/gepbuzerator van, siman feldobhattak az alaptipust nehany extraval....
Amugy Magneto es Xavier jobaratok (sot valojaban meg egymas ellen harcolva sem igazan ellensegek) Max a filmbol nem igazan jon le😄
Amugy a film koszonoviszonyban sincs a kepregennyel, nagyjabol minden mas a kepregenyben (az alapitok, a kapcsolatok, minden....Xavier nem igy benul meg, nem igy "zordulnek" ossze Magnetoval..egyaltalan minden teljesen mas...)
Soha nem fogom megéretni, hogy miniális munkát beleölve miért nem csinálnak meg valamit norámlisan. Millós CGI az van, de agy a használatára az nincs...
az nem baki, hogy volt valaki a filmben, aki repülni tudott? hoppá, hoppá.
Szerintem akkor már sokkal bizarrabb látványt nyújtott a kis sebességgel, alacsonyan manõverezõ SR-71...
De azért valamilyen szinten akkora baki, mintha az 1492 filmben Depardieu emberei római nehézvértben szálltak volna parta... 😊
kosz
anti hero
Nekem a triológia 3. része tetszett a legjobban eddig.
A Rozsomákos önálló rész sem volt rossz, de ez..hát... <#shakehead>#shakehead>
Megmondom õszintén, nekem megint egy olyan filmnek tûn az egész, ahol a nagy és hatalmas USA megint megmondja a tutit a világnak("Ha ide jönnek az oroszok, akkor azt ellenséges lépésként bla, bala bla..."). A tököm tele van már azzal, hogy minden kibaszott filmben el kell ezt játszani,ha katonai incidens van.
Oké, hogy itt ebben a filmben nem is nagyon lehetett más storyt kreálni, de akkor is... nagyon unalmas már ez.
Nem ismerem a képregényt, ezért annak tükrében nem tudom értékelni a filmet, hogy mennyire lett tartalom-hû, de ez így nekem kevés volt.
Közöm nincs az X-men világhoz már arra sem emlékszem, hogy az 1-2-3ban mi volt, de ez tényleg jól sikerült.
Az SZDSZ egy náci párt.
Talán csak a harmadik X tetszett ennyire, mint az Elsõk.
Aki kicsit jobban ért az gyógyászathoz az valószínûleg a Vészhelyzet epizódjainál szisszen fel, aki meg az autókhoz az a Halálos iramnál.
Pszichológusként mondom ezt. Szóval nem volt mit hosszú lére nyújtaniuk a két fõszereplõ kapcsolatának bemutatásában. A film szakmailag tökéletesen mutatja be ezt a folyamatot, ellenben pl. a Star Wars 1-3-mal, ahol a nagy bölcs Jedi-mesterek idegesítõen nevetséges emberi hibákat védenek és így cseszik el a kis Anakin fejlõdését, aki ha nem rontják el a személyiségét, úgy pusztította volna el a késõbbi Császárt, hogy elõbb még nem áll melléje harminc évre. Persze ennek meg kellett történnie, de ott aztán vétettek dramaturgiai és pszichológiai hibákat, össze lett csapva a filmnek ez a szála, de itt az X-Men-ben nem.
SPOILER
eleve az elsõ x-men csapat, küklopsz, jean grey, jégember, bestia, angyal (nem a az itteni filmbeli)
plazma küklopsz öccse
sebastian shaw-nak nem a filmben szereplõ képesség a tudása, bár hasonló (sztori miatt lett az ami)
azazel (teleportos), szökõár (forgószeles) nem tagja a pokoltûz klubnak
Moira McTaggert soha nem volt CIA ügynök, kiváló genetikus és brit
+ eleve az egész eredet sztori nem úgy volt ahogy se Magneto, se Xavier estében sem
Shaw soha nem ölte meg magneto anyját, soha nem volt náci, amerikai stb.
ok film, egynek elment de a comichoz nem sok köze van, csak a mutánsokat összedobálták (ahogy a többi résznél is) egy filmhez, egy teljesen új sztorival
SPOILER OFF
Amúgy a film nem rossz,de a trilógiától nem jobb sztem
DE aki egy kellemes kikapcsolódásra vágyik annak ajánlott
Amugy en sem akartam megnezni, de csalad unszolasara beugrottam a moziba: a csalodas kellemes volt, ajanlom mindenkinek (de ez az "utana" feeling azert tovabbra is megmaradt..).