Ősszel jön az Aliens vs Avatars - itt az előzetes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem ez egy sima fan made home videó, összevagdosva, de abban a kategóriában profi. Érdemes megnézni az élõ szereplõs részeket, a képminõség teljesen más, mint a CG animációknál vagy a profibbnak tûnõ jeleneteknél. Ha mégis tévednék, akkor egy filmes cégtõl kurva nagy vicc az egész. Egyébként ebben hol vannak alienek??
megnéztem ezt a trailert amit írtál. köszönöm. erõsen..."pszichedelikus" volt...<#idiota>#idiota>
Ugyan már! Valljuk meg, szeretjük a ezeket a versus filmeket!
Ott van pl a Boa vs. Piton, ahol két akkora kígyó harcol egymással, hogy nem férnek el egy amerikai felhõkarcolón sem, de egy átlag családi ház garázsában simán megbújik a kis dög és lesbõl támad mint egy pajkos kis cica!
Dinoshark vs Megalodon, nem tudom jól írtam le a címet, de valami ilyesmi lehet. Ezt még nem láttam, de nem akarom kihagyni az életembõl ezt a gyöngyszemet sem. Volt még az Giant Octopus vs akármi.
Néha kifejezetten jól esik ezeket a filmeket megnézni!
Ott van pl a Boa vs. Piton, ahol két akkora kígyó harcol egymással, hogy nem férnek el egy amerikai felhõkarcolón sem, de egy átlag családi ház garázsában simán megbújik a kis dög és lesbõl támad mint egy pajkos kis cica!
Dinoshark vs Megalodon, nem tudom jól írtam le a címet, de valami ilyesmi lehet. Ezt még nem láttam, de nem akarom kihagyni az életembõl ezt a gyöngyszemet sem. Volt még az Giant Octopus vs akármi.
Néha kifejezetten jól esik ezeket a filmeket megnézni!
Alien, Avatar, Predator, meg Duracellnyuszi -kat vagdosnak AVP módjára.
Baromság, ZS kategóriás idõelcseszés. Szarjuk már le.
Baromság, ZS kategóriás idõelcseszés. Szarjuk már le.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
"Ki az a vadbarom aki erre pénzt áldozott hogy létrejöhessen"
miért vadbarom az, aki befektet egy biztosan nyereséges filmbe?
miért vadbarom az, aki befektet egy biztosan nyereséges filmbe?
Mondjuk lesasoltam a The Amazing Bulk traileret..na, ahhoz kepest ez a szar valami szuperkoltsegvetesu megaprodukcionak tunik.....
Ugy sejtem te befektettel ebbe a filmbe..ZS kategoria? Annyira nem tunik jonak..az ilyen szintu filmekre mar nincs betujeloles...Tulmutat azon...😄D
Hát ez meg mi? =D
És bizony mind aki itt hozzászólt és még rajtunk kívül jó pár ember meg is fogja nézni! 😊
Elvégre nem lehet mindig A kategóriájú filmeket nézni, néha-néha becsúszik pár B film is, meg ilyen ZS is!
Egy kb... 6 üveg sör mellet idõutazásnak jó! Én biztosan meg is nézem!
Elvégre nem lehet mindig A kategóriájú filmeket nézni, néha-néha becsúszik pár B film is, meg ilyen ZS is!
Egy kb... 6 üveg sör mellet idõutazásnak jó! Én biztosan meg is nézem!
TAÚI!<#csodalk>#csodalk>
Vagyis Te Atya Úr Isten!
Ez egy omega kategóriás film!
Vagyis Te Atya Úr Isten!
Ez egy omega kategóriás film!
Ez nagyon rossz jézus isten.
Ki az a vadbarom aki erre pénzt áldozott hogy létrejöhessen<#levele>#levele>
Ki az a vadbarom aki erre pénzt áldozott hogy létrejöhessen<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
ha erre vevõk az amcsik, kiváltom a vállalkozóit , beleölök egy havi segélyt, azt kamerával összedobok valami szart, azt szerzõi joggal , szabadalommal levédetem.
65ft-os dvd-n 200-ért adhatja a tesco , azt csak lesz rajta haszon.
szponzorok , befektetõk , story írók jelentkezzetek nálam...
65ft-os dvd-n 200-ért adhatja a tesco , azt csak lesz rajta haszon.
szponzorok , befektetõk , story írók jelentkezzetek nálam...
Tressmúvi rulez foreva!
<#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Visszaröpít az 50-es évek legalja scifijei közé. 😊
Persze jó filek voltak, csak ennek a filmnek szinte semmi köze azokhoz 😄
Ismét gratula viktor az igényes cikkhez és ehhez könnyfakasztóan vicces elõzeteshez amit megosztottál velünk 😄
azt csak hiszed! én pl utazok az ilyen filmekre 😄
De ezt senki nem fogja megnézni...
Wááááááááá... Aztarohadt!
Nem hittem volna, hogy valaki képes lesz még az Asylum "filmsikereit" is alulmúlni, de be kell látnom ez a Schoenbrun gyerek komoly vetélytársukká nõtte ki magát! <#idiota>#idiota>
aztakurva.... 😄😄😄 nna, ez büntet, nem szekeresviki cikkei...
Ez valami.... csodálatos.... 😄