284
The Sims Social
-
#244 Pont ezért, hogy nem írnak, kicsit lehetne pangás DD -
Ironman2 #243 Attól hogy még nem irnak ide,sokan olvassák az infókat,úgyhogy lehet nyugodtan irni,ha van valami újdonság. -
Ironman2 #242 Persze hogy van értelme.Akkor most se adtál volna infót a játékról. -
#241 Megjelent az úszómedence, és az autóvezetés. Egyébként ennek a topiknak van értelme? -
Ironman2 #240 Megérkeztek a karrierek a Sims Social játékba. Még több Simoleonra vágysz? Szeretnél különleges jutalmakra szert tenni? Vállalj állást!
1. Válaszd az új karrier ikont.
2. Válaszd ki a munkádat.
3. Döntsd el, melyik feladatot szeretnéd végrehajtani.
Döntésedtől függően kapsz Simoleonokat és karrier pontokat, melyek segítik az előre jutásodat. Csak arra ügyelj, hogy mindig időben visszanézz, hogy bezsebelhesd a jutalmakat.
4.Menj munkába.
Ez 1-3 energiádba kerül. Ha pontosan érsz be a munkahelyedre, több előnyre tehetsz szert. Minél jobban teljesítesz, annál magasabb szintet érhetsz el. Összesen 3 csillagot kaphatsz, minél jobb vagy, annál nagyobb fizetés és több jutalom vár.
5. Érd el, hogy előléptessenek.
A karrierek szintén 3 szintre vannak osztva, tehát háromszor kell előléptetést szerezned, hogy a következő lépcsőfokra juthass.
mysims.hu -
#239 Megjelent a nyaraló a játékban :)) -
#238 Egyébként most olvasom, hogy állítólag ma kapunk ajándékba 25 simcash-t :D -
#237 Hát a küldetések gagyik kicsit benne szerintem, de nézőpont kérdése. -
#236 miért, van storija is, amit jó érteni:D -
#235 Magyar nyelv? Felesleges bele, meg amúgy sem fogják lefordítani az ilyen játékokat -
#234 én játszom folyamatosan, kár hogy nincs magyar nyelv, pedig brazil portugál, és indonéz is van:D
én FB csoportolba vagyok ott irkálgatnak hogy mit kell csinálni és mit nem:D -
#233 Ejj de kihalt ez a topik. Állítólag hamarosan lehet venni nyaralót a játékba -
Ironman2 #232 Nem hiszem.Nincs is róla infó -
#231 sztetek később lesz benne magyar nyelv?:PP -
#230 nekem már most az -
Ironman2 #229 Hamarosan bővíthető lesz a telek! -
disgust #228 Aki ha kell valami cucc, tudom tőle kérni hogy kattintson/küldjön. Én napi szinten vagyok és persze küldöm a holmikat vissza is. -
#227 milyen nálad a szorgos? -
#226 16-osnál már legalább van még 2 féle zeneszerszámod, fejleszd magadat azon -
disgust #225 Miért van az, hogy 16-os szintnél nem tudom feljebb húzni a zenei skillem? Egyszerűen a következő szintné se gomb se semmi. -
disgust #224 Üdv, szorgos és aktív szomszédokat keresek, aki szeretne felvenni please küldjön privátot. -
#223 a legjobb bug az, hogy kétszer küldi el azt a cuccot, amit kérnek tőled :D -
#222 akkor az insane skill-nek annyi. Pedig milyen süti volt növényekkel beszélgetve social mutatót növelni. -
#221 régebben lehetett zuhanyozni
pont nélkül növénnyel beszélgetni
de most már nem -
Coolfire #220 Csákó!
Használjátok a botokat?Pölö ilyenek;mikor Bellánál alszol a kanapén,akkor pénzt és szoc. pontot ad,meg ilyesmi.Mert találtam unalmamban egy szatyornyit.:)Igaz már nem sok műxik,de mindig vannak "újítások".:)
-
Ironman2 #219 Gondoltam én is,csak bók volt -
#218 Én nem lennék biztos benne, hogy ő van a képen... Csak gondoltam szólok mielőtt beégsz... -
Ironman2 #217 Nincs mit.Szépek a szemeid,mondtam már? -
#216 köszi -
Ironman2 #215 www.mysims.hu-n minden rajta van,amit tudni lehet a Sims játékról.Baloldalt fel vannak sorolva a kiegészítők időrendi sorrendben,jobb oldalon meg a várható megjelenések.Nagyon király egy oldal -
#214 Sziasztok!
Szeretném elkezdeni a Sims játékokat, de nagyon nem látom át a részeket, mert eddig nem követtem figyelemmel őket!
Kérnélek szépen titeket, hogy írjátok meg nekem, akár itt akár priviben a játékok címeit a kezdetektől (nagyon hálás lennék ha időrendben lennének és kiegészítőkkel együtt)
Nagyon szépen köszönöm! -
#213 úgy hogy kérsz az ismerúseidtől -
Ármány #212 Hali! Hogy lehet szerezni újságpapírt,(írás 10. szintjéhez kellene) és kávébabot, szárnyas szívet? :) -
#211 Sims Social Reaches top 5 -
#210 Ennyire nem jött be a dolog?
Senkinek nem kell a szépkertiszék meg a csiniúkképafalra?
Mondjuk ha 1 ember megveszi, akkor már megérte... -
#209 Ennyi pénzért kapsz igazit is :) -
#208 Egy masszázskád és egy fürdőszobai polcért kicsit sok -
#207 Nézd meg a speciálisok között :) -
#206 Milyen tárgyak azok, amik ennyibe kerülnek?:D -
#205 A játékba betettek két új tárgyat, ami 10 000 aranyba kerül.
Vagyis mintegy 218 ezer Ft-ba.
3,1 millióval dobja meg a ház értékét
Remélem, mindenki megveszi mind a kettőt...
:-D