23
-
Rotcsa #23 Ez a film egy sima vámpíros iparmunka. Semmi különleges, a szörnyek mintha a Doom3 ból jöttek volna.
Nem tartom rossznak, de nem is emlékszik rá az ember félév múlva..... -
Ender Wiggin #22 Igényes akciót játékból? Álmodozzál csak. -
zetortraktor #21 Azt hiszem, eláshatod mélyre magad. Valaki végre bővebben is leírja mit gondol, te meg hiányolod a két szavas kommentet. -
#20 "A film világa elég érdekes volt, többet érdemelt volna ennél."
Minden ami ezt a mondatodat megelőzi, minősíthetetlen. Annyira általánosan beszéltél, hogy egy "szerintem szar" simán kiválthatta volna az egészet! Így mégis hogy lehet véleményt nyilvánítani? -
Andrew2004 #19 Annyira klisés volt, hogy már megfájdult a szemöldököm, valahányszor egy ordenáré tré jelenetet követve kedve támadt felszaladni a csodálkozástól, hogy ez ugyan megint mi a jó édes győri keksz akart lenni???
Rövid, történet nulla, kár volt megnézni. A film világa elég érdekes volt, többet érdemelt volna ennél. Bár ez szubjektív vélemény.
Mindenesetre még így is tetszhetett embereknek, és ezzel semmi baj. Nekem nem jött be.
Ennyi:) -
#18 Közepes lett...tucatfilm, tipikusan olyan ami a film+ csatornára való. Pedig többet ki lehetett volna hozni belőle. -
kalapos01 #17 Bocs, azt hittem egyértelmű az irónia. Csak imike baromságára reagáltam. -
sajtosnudli #16 Van benne valami -
AZTA #15 Annak lehet más oka is. :D -
sajtosnudli #14 Egyszer nézhető volt de nem kötött le. 1 hónap múlva már nem is fogok emlékezni belőle szinte semmire. -
#13 Valóban formás, de ízlésről vitatkozni felesleges. Amúgy sem idevaló a téma, mert lehet rosszul emlékszem, de mikor a filmet néztem nem villogtatta sokat. -
kalapos01 #12 Most nagy hülyeséget mondtál, mert neki a legjobb. -
vato loco #11 Már letölthető? -
#10 Tegyük hozzá: szerinted van neki a legjobb... -
#9 Én eleve előítélettel álltam neki nézni azután a Légiónak keresztelt ordenáré nagy fos után, de kellemesen csalódtam. Valóban kevés tartalmilag, de ettől függetlenül adta a hangulatot! -
Roli12 #8 20percig birtam nézni... Nagyon undorító film... Semmi újdonság nincs a filmben... -
endrev #7 Ezt is megéltük: Sz.V. tartalmat hiányol egy filmből (ahelyett hogy az egyébként benne lévőt észre sem venné ahogy szokta). (Ebben a filmben tényleg nincs. Több már filmek tényleg van.) Pirospont! :) -
Rotcsa #6 Azt gondoltam így a promóból, hogy ez a Vampire Hunter D-nek az élőszereplős filmváltozata lehet, bár se a filmet, se az animét nem láttam, csak a külsőségekből így tűnt.
Szerintem leszedem a filmet, kíváncsi vagyok milyen lehet... -
nlght #5 Ja és még mindig Maggie Q-nak van a legjobb segge Hollywoodban bárki bármit is mond Nézzétek az új Nikitát, ő a főszereplő. -
nlght #4 Amúgy csinálhatnának egy igényes akciót a Blood-ból is :) -
nlght #3 kinek a pap, kinek a papné -
Inquisitor #2 "Érdekesség, hogy a képregény alapjait a Blood című, FPS-műfajú számítógépes játék ihlette."
Basszus, most eset le miért volt ismerős a főgonosz :D