A pap - Háború a vámpírok ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a film egy sima vámpíros iparmunka. Semmi különleges, a szörnyek mintha a Doom3 ból jöttek volna.
Nem tartom rossznak, de nem is emlékszik rá az ember félév múlva.....
Nem tartom rossznak, de nem is emlékszik rá az ember félév múlva.....
Igényes akciót játékból? Álmodozzál csak.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Azt hiszem, eláshatod mélyre magad. Valaki végre bõvebben is leírja mit gondol, te meg hiányolod a két szavas kommentet.
"A film világa elég érdekes volt, többet érdemelt volna ennél."
Minden ami ezt a mondatodat megelõzi, minõsíthetetlen. Annyira általánosan beszéltél, hogy egy "szerintem szar" simán kiválthatta volna az egészet! Így mégis hogy lehet véleményt nyilvánítani?
Minden ami ezt a mondatodat megelõzi, minõsíthetetlen. Annyira általánosan beszéltél, hogy egy "szerintem szar" simán kiválthatta volna az egészet! Így mégis hogy lehet véleményt nyilvánítani?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Annyira klisés volt, hogy már megfájdult a szemöldököm, valahányszor egy ordenáré tré jelenetet követve kedve támadt felszaladni a csodálkozástól, hogy ez ugyan megint mi a jó édes gyõri keksz akart lenni???
Rövid, történet nulla, kár volt megnézni. A film világa elég érdekes volt, többet érdemelt volna ennél. Bár ez szubjektív vélemény.
Mindenesetre még így is tetszhetett embereknek, és ezzel semmi baj. Nekem nem jött be.
Ennyi😊
Rövid, történet nulla, kár volt megnézni. A film világa elég érdekes volt, többet érdemelt volna ennél. Bár ez szubjektív vélemény.
Mindenesetre még így is tetszhetett embereknek, és ezzel semmi baj. Nekem nem jött be.
Ennyi😊
Közepes lett...tucatfilm, tipikusan olyan ami a film+ csatornára való. Pedig többet ki lehetett volna hozni belõle.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Bocs, azt hittem egyértelmû az irónia. Csak imike baromságára reagáltam.
Van benne valami<#idiota>#idiota>
Annak lehet más oka is. 😄
Egyszer nézhetõ volt de nem kötött le. 1 hónap múlva már nem is fogok emlékezni belõle szinte semmire.
Valóban formás, de ízlésrõl vitatkozni felesleges. Amúgy sem idevaló a téma, mert lehet rosszul emlékszem, de mikor a filmet néztem nem villogtatta sokat.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Most nagy hülyeséget mondtál, mert neki a legjobb.
Már letölthetõ?
Tegyük hozzá: szerinted van neki a legjobb...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én eleve elõítélettel álltam neki nézni azután a Légiónak keresztelt ordenáré nagy fos után, de kellemesen csalódtam. Valóban kevés tartalmilag, de ettõl függetlenül adta a hangulatot!
20percig birtam nézni... Nagyon undorító film... Semmi újdonság nincs a filmben...
Ezt is megéltük: Sz.V. tartalmat hiányol egy filmbõl (ahelyett hogy az egyébként benne lévõt észre sem venné ahogy szokta). (Ebben a filmben tényleg nincs. Több már filmek tényleg van.) Pirospont! 😊
Azt gondoltam így a promóból, hogy ez a Vampire Hunter D-nek az élõszereplõs filmváltozata lehet, bár se a filmet, se az animét nem láttam, csak a külsõségekbõl így tûnt.
Szerintem leszedem a filmet, kíváncsi vagyok milyen lehet...
Szerintem leszedem a filmet, kíváncsi vagyok milyen lehet...
Ja és még mindig Maggie Q-nak van a legjobb segge Hollywoodban bárki bármit is mond <#finom>#finom> Nézzétek az új Nikitát, õ a fõszereplõ.
Amúgy csinálhatnának egy igényes akciót a Blood-ból is 😊
kinek a pap, kinek a papné
"Érdekesség, hogy a képregény alapjait a Blood címû, FPS-mûfajú számítógépes játék ihlette."
Basszus, most eset le miért volt ismerõs a fõgonosz 😄
Basszus, most eset le miért volt ismerõs a fõgonosz 😄