11
-
Ender Wiggin #11 ja, a Splinter Cell nem volt történetközpontú? Mondjuk a Ghost Recon meg Rainbow 6 sorozatot a mai napig nem értem, nem is érdekel a sztorija, szóval, ha lesz valami történet a szokásos "izgága diktátor neon dildót kap a seggébe a szuperkommandótól", akkor hajrá! -
#10 Én a karakterekre gondolok belőle. -
tomcsa4 #9 Jah, dilemma. Mindenképpen le kell lőni, különben mission failed. :) -
#8 "Van egy küldetés például, amikor egy ártatlan férfira tesznek fel bombát a terroristák és elindítják New York felé. Döntenünk kell: megöljük azt az embert vagy kockáztatjuk több ezer ember életét?""
Ez most dilemma kell hogy legyen?! Beszarok, komolyan.
-
Carbine #7 "A Rainbow Six sokkal inkább történetközpontú lesz, mint az eddigi Tom Clancy játékok voltak"
Tom Clancy pont, hogy a történetet adja a programhoz. Most akkor vagy figyelnek is rá vagy csak nem félálomban fogja írni?! -
tomcsa4 #6 Csak ne olyan legyen, mint a ritka sz*r Vegas 1-2. -
#5 Elég pre-alfa szagú képek, ilyenek alapján felesleges ítélkezni, a végleges verzióhoz biztos hogy semmi köze nem lesz ennek a grafikai színvonalnak. :) -
#4 A mai tendenciákból én is azt saccolom, hogy szar lesz. De ahogy mondani szokták: a reményhal megy utoljára. -
#3 A Vegas már le van zárva. -
mad363 #2 2. kép valami ritka fos... már ebből megitélem hogy az egész hányadék lesz. persze ne legyen igazam :) -
#1 Akkor ezek szerint semmi köze nem lesz a Vegas spinoff-hoz?