Desmond sztorija az Assassin's Creed 3-ban zárul le
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Jelenben szkennelik be a DNA-t, és úgy éli át Desmond Altair vagy Ezio emlékeit. De lényegében a múltban játszódott emlékekrõl van szó. Erre gondoltam, természetesen.
A bagázzsal nincs sok bajom. A "kockacsaj és szociopata csávó" nekem is bejött, nagyon jól eltalált figurák. Emlékeztetnek munkatársaimra.
De Lucy is emlékeztet egy lányra, bár tényleg nem vmi "túl érdekes" a szerep. Desmond, az arabspanyololaszfrancia megahybrid pedig átélhetõ szerep, de erõs Roleplay hajlamok nélkül tényleg szürke.
Link:
A bagázzsal nincs sok bajom. A "kockacsaj és szociopata csávó" nekem is bejött, nagyon jól eltalált figurák. Emlékeztetnek munkatársaimra.
De Lucy is emlékeztet egy lányra, bár tényleg nem vmi "túl érdekes" a szerep. Desmond, az arabspanyololaszfrancia megahybrid pedig átélhetõ szerep, de erõs Roleplay hajlamok nélkül tényleg szürke.
Link:
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Milyen kár. Be kell vallanom, szerintem Desmond és Lucy eléggé érdektelen karakterek voltak, reméltem, hogy a háromra összeszednek valami jobb bagázst. Lucy legalább dekoratív volt, de Desmond semmilyen egyedi vonással sem bírt, ami egy fõszereplõnél szarvashiba. A kocka csajt meg a szociopata csávót tökéletesen eltalálták, nem értem, a többit miért nem lehetett.
Ha már így lesz, remélem, tanulnak a hibájukból és kicsit kiszínesítik a karaktereket.
Ha már így lesz, remélem, tanulnak a hibájukból és kicsit kiszínesítik a karaktereket.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
"Remélem, hogy a III. részek ugyan ennyire érdekesek lesznek, és nem vmi scifi hülyeség. A múltban kelljen dolgozni, meg keveset a jelenben is.
De kifogyunk az érdekes és lényeges korszakokból."
A sztorit csak a jelenben, jövõben lehet lezárni, a múlt már megtörtént, nem tudnak rajta változtatni, az csak segít nekik "képben lenni". Szóval mindenképp újkori terep lesz majd
De kifogyunk az érdekes és lényeges korszakokból."
A sztorit csak a jelenben, jövõben lehet lezárni, a múlt már megtörtént, nem tudnak rajta változtatni, az csak segít nekik "képben lenni". Szóval mindenképp újkori terep lesz majd
PSN ID.: Beegabor
Desmond az alap szereplõ. Nem lepne meg, ha egy harmadik felmenõje bõrébe bújnánk késõbbiekben, vagy épp a modern világban rohangásznánk pont vele. Elvégre a nyakunkban lihegnek a templomosok, és velük a Jelenben (Amiben Desmond él) is fel kell venni a harcot.
Késõbb, hogy mi történik, nagyon izgalmas kérdés. Új szereplõ sajnos elkell, mert Desmond lassan mindent megtanult duplán, amit egy Assassin tudhat.
Remélem, hogy a III. részek ugyan ennyire érdekesek lesznek, és nem vmi scifi hülyeség. A múltban kelljen dolgozni, meg keveset a jelenben is.
De kifogyunk az érdekes és lényeges korszakokból.
Link:
Késõbb, hogy mi történik, nagyon izgalmas kérdés. Új szereplõ sajnos elkell, mert Desmond lassan mindent megtanult duplán, amit egy Assassin tudhat.
Remélem, hogy a III. részek ugyan ennyire érdekesek lesznek, és nem vmi scifi hülyeség. A múltban kelljen dolgozni, meg keveset a jelenben is.
De kifogyunk az érdekes és lényeges korszakokból.
Link:
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Ha a 823. kiegészítõvel is tudnak jó játékmenetet és újítást hozni, akkor tõlem jöhet a 824. is.
bár így lenne