Lulz security

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
ja
Boconadi
mondok egy példát.

Az én gépemre és még másik 100-ra kerül vírus, és ezek fogják leterhelni a célgépet?
kifli
nem vírusnak mondanám, inkább csak egy támadás.

A vírus, amit a botnet hálózathoz csatolás érdekében kell a gépekre juttatni, hogy rávegyék a gépeket arra, hogy egyszerre támadjanak/ddosoljanak egy célpontot.

A ddosolt gépre nem kerül semmi program, ha megszûnik az internetkapcsolat a gépen, megszûnik a támadás is.
Boconadi
magyarul egy vírus, ami leterheli a gépedet, mert annyi adat áramlik a géped felé, hogy nemtudja fogadni?
kifli
TESS

Amúgy kaptam botnet kiépítéséhez instrukciókat 😄

LINK
Boconadi
mi az a DDoS? amúgy +fav
kifli
EZT a blogot kifelejtettem...

megoldva

IRCre nem enged fel, nálatok megy?

kifli
jelenleg ERRÕL megy a beszélgetés irc-n, nem vennék rá mérget, hogy nem a haarp rendszerrel akarnak valamit 😄
Malakai
A DDoS támadásaik nagy részét én sokra nem értékelem, a publikus oldalakat viszik le fõleg. A játékosoknál meg amiatt húzták ki a gyufát, mert néhány online aktivációs rendszerrel, meg mutliplayerrel rendelkezõ játéknál is DDoS-al leterhelték a szervereket, ennek meg fõleg sok értelmét nem látom.

Az amerikai kormány elleni támadásaik már tényleg érdekesebbek. Leginkább az FBI kapcsolati cég, meg a szenátusi oldal. A CIA-nek szintén csak a publikus oldalát DDoSolták.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

byzhouse
adhatnának pár paypal accot

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Bronx South
jól teszik, ilyen csoportok mindig kellenek, fõleg ha az amerikai államot és annak szerveit támadják.

kifli
Gondolom már sokan hallottatok a lulzsec nevû csoportról, akik hackerkednek, különbözõ adatokat szivárogtatnak ki, szervereket ddosolnak stb...
Jelenleg az FBI is keresi õket, mivel több olyan szerverre is betörtek (pl.: FBI) ahova lehet nem kellett volna 😄

Ti mit gondoltok róluk?

Elérhetõségeik:

http://lulzsecurity.com/

Twitter

IRC

Egy zene ami róluk szól:

(leírásban ott a szöveg is...)
← ElőzőOldal 2 / 2