10
  • chuky123
    Szerinted honnan származnak?
  • SzirmosSzisza
    Kéne egy program ami turista fotókból épít StreetViewt, arra vajon mit szólnának a kormányok ...
  • Tetsuo
    A valosag viszont az, hogy ezt nem India szegyenli, hanem a loteri kutyat sem erdekli a gazdag orszagokban. Egy angol tinedzser a Lady Gagan meg egy hajvasalon tul nem lat semmit, akarmi is lenne a Street View-n.
  • HumaMage
    "mivel nem szeretnék, ha az interneten kényes fotók is megjelennének."

jah persze.. Nekem volt szerencsém személyesen végigjárni párat Mumbai és délindia utcáiból, én úgy gondolom hogy amit a Streetview mutatott volna az inkább sokkoló lenne a világ jórészének.. Ami nekik termszetes, az itt európainak sokkoló.. pl amikor mumbai-ban autóztunk a piros lámpánál mindég meglepték a kocsit az egyszál inges utcagyerekek.. nem 1-2, hanem 10-20.. és szinte minden piros lámpánál.. Itt európában kitakartatják az arcokat, de itt amig mondjuk egységnyi területen 100 emberrel számolssz ott ugyanekkora egységnyi területen 1000-er simán lehet.. Nem hiszem h van ember aki az indiai utcákon nekilátna kitakargatni az embereket.. :D (ha meg programmal csinálják akkor nem sok marad az utcából annyian vannak.. És akkor az extrém eseteket nem is mondtam h pl egyik ismerős mesélte h a nincstelen utcalakót ha meghól nem temetik egyből csak tesznek elé egy poharat és ha összegyűlik a temetésére akkor viszik..

A lényeg, hogy sok olyan dolgot látna a streetview amit India nem szivesen mutogat mindenkinek.. Szerintem ez a térképezés igazi oka. (és nem feltétlen csak a katunnai és ürkutatás dolgok..)
  • Rotyoka
    Mivel? Azzal hogy el van torzítva a kis pofikád meg minden rendszám? Ja nagyon behatolnak :D
  • bandee1
    Hagyján, az ember privát szférájába is behatolnak. Street view=nagy testvér!
  • JMáté
    A cigányok mindenhol ott vannak. Mondjuk ez még mindig jobb mintha a terroristák kezébe kerültek volna...
  • RoyalPredator
    Láttam már énis furcsaságokat Street View-ben. Pl verekedéseket, tüntetéseket, vízágyút és szexelő hajléktalanokat.
  • Rotyoka
    Indiában cigányok? :D
  • B0nFire
    Oszt ki a fasz kíváncsi a büdös cigányokra? Félnek, hogy lekapják őket, miközben szarnak a sarkon!

1st Class Experience About Indian latrine B+!