14
-
Watchmen #14 Végtére is igaz az Univerzum megvan csak keveset tudunk róla.
Eder Wiggin: Hadd szóljon! -
Ender Wiggin #13 Valahol már nagyon fárasztó az a sztori, hogy az avatarnak nincs sztorija meg blablabla. Jó film, sikeres film. Jöjjön a folytatás. -
eNMi #12 az ember, a nagy élősködő már rájött, h kell neki az, ami ezen a holdon van. bepróbálkozott kicsiben és kb ugyan olyan kicsike pofont kapott. ostoba módon hazazavarják a maradékot, persze egy amcsi filmben nem mutatna jól, ha az összeset kivégzik, h senki ne tudja meg mi is történt ... szóval, ha a gaia fan szamárembereken kivül nincs haditechnikailag fejlettebb lény a környéken, akkor nem'tom miről fog szólni még két rész. atomot nekik, hadd világitsanak! kiirtani az összeset, azután irány a következő hold! az olajért... jaaa bocs, az unobtaniumért mindent! node majd jön megint torukmaki és jól ejnye-bejnye! -
#11 Miért nem? Attól, hogy keveset tudsz róla még van univerzuma, nem? -
nessboth #10 Én éreztem benne az iróniát! És ezért tetszett... -
Etinger #9 "Nem csak az Alvin és a mókusok és a Maci Laci kap folytatás, hanem James Cameron nagy sikerű élőszereplős-animációs filmje, az Avatar is."
Mindhárom film egy mondatban... ó jaj :D -
nessboth #8 ÓÓhhhh, nyisd ki a lelket, és megnyílik egy univerzum....aaahh.... -
#7 Minden történetnek külön univerzuma van... Szóljon az egy egész galaxisról, vagy csak egy szobáról... Nem a szó szoros értelmében kell venni az univerzum szót. -
Watchmen #6 Nevezetesen a Polyphemus aminek 14 csatlós bolygója van ezekből az egyik Pandora. -
Watchmen #5 Igen. Majdnem akkora hold mint a Föld:D -
morden #4 Pandóra az nem egy hold ? ( egyik doksifilmben volt hogy egy nagyon közeli csillag gázórisának a holdja ). -
Watchmen #3 Univerzumról azért még nem beszélnék. Eddig Pandorat ismerhettük meg, és kaptunk egy kis betekintést a földbe, de a többi holdról, bolygókról nem tudunk még semmit se. Majd esetlegesen a folytatásokból kiderül valami. -
endrev #2 Valójában keveseket érdekelt volna a film, amit felvázoltál. (Bár engem igen.) Sajnos pénzzel működő társadalomban élünk, ahol nem lehet akármilyen filmet készíteni (vagy lehet, de művészfilmnek hívnák és kb. annyit pénzt is termelne, soha nem kezdték volna el forgatni az Avatar 2-t /amelyik most az 1 lett/). Szóval max. előzményfilmként jeleníthetnék meg a történetet, de kétlem hogy ez többeket érdekelni, mint ahányakat a folytatás fog. Megteremtettek egy univerzumot, amelyben még sok történeti lehetőség rejlik, és az említett karakter így is kibontakoztatható, ne féltsd őt. :) -
xido #1 Karaktersztori az anyukád..ha így akarta volna,akkor kap egy szép majdnem egész filmhossznyi esélyt a jövőbeli Föld,Jake Sully és tesója karrierje s bukása,aztán max a végén landolunk Pandorán és csak a 2.részben lesz az emberből űrszamár...
Nem,nincs bajom a filmmel,szórakoztató volt,csak már nagyon ki voltam éhezve Cameron féle hightech látványokra és keveset adott belőle:)