Traffic Manager

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyirog
Hm újra megjelent az a tinyiso féle verzió? ez most különbözik a régiektõl valamiben? esetleg végre patchelt (habár kétlem) ? Egy második résznek jobban örültem volna, anno azt írták GS interjúban h már dolgoznak rajta, mondjuk a Police 2-t is kipróbáltam volna, de még az se jelent meg itthon, habár azt originen láttam h árulják, mindenesetre remélem h a srácok még élnek és virulnak mert jó játékokat csináltak eddig, csak hát az a sok buuug :(

Sunsetjoy
Nekem nem jött elõ a probléma, de szerintem az xvid codec kell neki a fõmenü hibájánál. Ha a telepítésnél nem került az felrakásra, meg kell próbálni azt is felrakni.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Szia!

Esetleg a megoldást is megoszthatnád velünk, persze örülünk a sikernek, de hátha más is belefut és akkor nem kéne folyton zargatni téged :DD Nem rosszindulatból írtam így, félre ne érts :D

Asus H81-PLUS Intel H81/Intel Core i5-4590 3.30GHz (Haswell)/Sapphire Radeon R9 480 4096MB GDDR5/ Corsair Vengeance Pro Gold 16GB (2x8GB) DDR3 PC3-12800C9 1600MHz

Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy amikor elindítom a játékot akkor nem jön be a fõmenü csak egy fehér háttér. Mit tudok ezzel csinálni, hogy jó legyen?

nyirog
hm, elvileg a police simulator 2 ( police 2) már megjelent, valaki nem tud róla valamit?

forrás

Megoldódott! :D
Üdv! Egy olyan problémám lenne, hogy amikor elindítom a játékot akkor nem jön be a fõmenü csak egy szürke háttér. Mit tudok ezzel csinálni, hogy jó legyen?
Jó játék, nagyon bejövõs, hajrá magyar játékkészítõk :D tudunk mi jobbat a fps-en kívül, bebizonyosodott? :D kb. az elsõ 10 percben azért elég bonyolult :D

http://knightsandmerchants.zxq.net/ http://egykis-tgwh.blogspot.com/

Nekem az indító képernyõ után, egy fehér háttér és egy fekete téglalap jelenik meg. Légyszíves segítsetek!!!!!!!!

Tuvok
Hát na jó, legyen, beérem egy 2. résszel is :DD

Mindenképp írj, kérdezni is akartam, hogy vajon hol lehet az alkotókkal kommunikálni

nyirog
szerintem már ehhez a játékhoz nem lesz se patch se semmi, olvastam h már a második részét csinálják. de remélem abban már lesznek a hiányolt dolgok, mondjuk tervezem h a facebook oldalukra beírom üzenet gyanánt ezt a minimapos dolgot, meg még 1-2 ötletekkel kapcsolatos gondolatot - hátha megfogadják :)

Tuvok
A minimapot nagyon hiányolom én is, remélem egyszer lesz valami patch-ben, bugjavításokkal együtt .

nyirog
Hali tök jó a játék meg minden, csak rettenetesen bugos, buszok beakadna, átmennek a házakon, saját tengelyük körül forognak a csuklósok... stb..., ezek még nem is bosszantóak, de az h kibõvítettem egy utat és és nem tudom bekötni a forgalomba mert nem jelenik meg hozzá az a karika irányadásnál, na az már idegesítõ, gondolom ötlete senkinek nincs rá !? :\

(am a minimap nem lenne egy szar dolog a játékba :D)

Nekem az indító képernyõ után, egy fehér háttér és egy fekete téglalap jelenik meg. Valaki tudna segíteni?

Gamestar teljes játéka a Traffic Manager magyarul

csige791
de

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Nektek nem szokott megfagyni a játék?

csige791
Sehogy, de van valami maintance gomb valahol. Vagy ilyesmi, pontosan nem emlékszem, ha azt megnyomod akkor eltûnik a kijelölt busz.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

Hali!

Az összement buszokat hogy lehet elvontatni?

Magyarosítás:
(Egy jól ismert torrent oldalon találtam)

Letöltés:

http://www15.zippyshare.com/v/44881914/file.html

csige791
Mondjuk kicsit csalódtam a játékban, az elsõ pálya túl unalmas. Beállítasz mindent aztán várod, hogy felépüljenek az új sávok ami nagyon sokáig tart...

mmmm.... igen köszönöm ez(nem meglepõ) jobb mint az enyém :D
ez király... mind1 azért kösz, legalább kipróbáltam milyen játékot fordítani, meg az az érzés hogy na ezt én csináltam az felejthetetlen, na mind1 :D
pxxl
<#idiota><#nevetes1>

All hail the double x!

csige791

csige791
szólhattatok volna, akkor kiszedem az enyémbõl, az alapból angol.

saját munkálatokkal elkészült az angolosítás :D beletelt egy kis idõbe de sikerült, akinek szüksége van rá az írjon és elüldöm e-mailbe a text filet. kissebb hibák biztosan lesznek benne, de a szöveg az érthetõ remélem tetszeni fog, mindössze letöltitek a text fájlt és felül írjátok azzal ami a DATA/text mappába van... mellesleg jó játék nekem tetszik akit érdekel az írjon
csige791
angol, ebayen vettem 14 font

Faterx
Milyen nyelvû?
Tuvok
<#violent>

csige791
Megjött a dvd, most installálom...

csige791

drot
Németül tudóknak: http://www.spielemagazin.de/spiele/spieletests/verkehrsplaner-die-simulation-pc

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Tuvok
Igen ? Oda én is átugrok :)

drot
Kerestem de még nem találtam :(

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Angol verzió van valahol? Angolosítás?
drot
Ezen énis kicsit kiakadtam, ráadásul Szegedi és énis itt lakom... :D Mindjárt írok nekik hogyha átugrok hozzájuk, kapok e egyet az angol verzióból, aztán feltöltöm netre :D

GS nemzetközi magazin. Simán elképzelhetõ, hogy a német tesztet hozták le, magyarra lefordítva. Volt már rá példa.

Tuvok
Ez azért kicsit vicces, hogy magyar fejlesztés, de Mo-n nem lehet kapni, semmi promója sincs, tulképp semmit nem lehet róla tudni egy GS cikken kívül ...

FZoleee
ja, hülye vagyok, benne van a nevében :\
FZoleee
angol verzió?
Találtam egy verziót ami mûködik:

http://www.multiupload.com/6Y51FPFURV

drot #20: Köszönjük az infót!

drot
Sajnos demó sincs, de van egy Gamestaros cikk. A játék német neve Verkehrsplaner - Die Simulation

drot
Szerintem ez valami kamu még. Nemigaz hogy még nincs fent sehol egy igazi mûködõ verzió :( Írtam a fejlesztõnek hogy hol lehetne beszerezni de azt írták hogy a Traffic Managert jelenleg nem lehet kapni
Magyarországon. Egy esetleges magyar terjesztésrõl már folyik egyeztetés.

Tuvok
na, senkinek se jó ?

de lehet hogy nálam van a probléma.

Kicsomagolás után, feltelepítettem, és nem találom az indító fájlt. A TrafficManager Crack bemásoltam a fõkönyvtárba akkor egy hiba üzenetet kaptam, hogy:

Szerintem ez fake!

nekem is.... fake

Tuvok
leszedtem a zipet, a jelszó jó, erre valami cricket power izé telepítõje van benne <#zavart2>

Oldal 1 / 2Következő →