62
Traffic Manager
-
#62 Hm újra megjelent az a tinyiso féle verzió? ez most különbözik a régiektől valamiben? esetleg végre patchelt (habár kétlem) ? Egy második résznek jobban örültem volna, anno azt írták GS interjúban h már dolgoznak rajta, mondjuk a Police 2-t is kipróbáltam volna, de még az se jelent meg itthon, habár azt originen láttam h árulják, mindenesetre remélem h a srácok még élnek és virulnak mert jó játékokat csináltak eddig, csak hát az a sok buuug :( -
#61 Nekem nem jött elő a probléma, de szerintem az xvid codec kell neki a főmenü hibájánál. Ha a telepítésnél nem került az felrakásra, meg kell próbálni azt is felrakni. -
Kisponyi #60 Szia!
Esetleg a megoldást is megoszthatnád velünk, persze örülünk a sikernek, de hátha más is belefut és akkor nem kéne folyton zargatni téged :DD Nem rosszindulatból írtam így, félre ne érts :D -
Jazzdobos #59 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy amikor elindítom a játékot akkor nem jön be a főmenü csak egy fehér háttér. Mit tudok ezzel csinálni, hogy jó legyen?
-
#58 hm, elvileg a police simulator 2 ( police 2) már megjelent, valaki nem tud róla valamit?
forrás -
BCsaba4 #57 Megoldódott! :D -
BCsaba4 #56 Üdv! Egy olyan problémám lenne, hogy amikor elindítom a játékot akkor nem jön be a főmenü csak egy szürke háttér. Mit tudok ezzel csinálni, hogy jó legyen? -
TGWH #55 Jó játék, nagyon bejövős, hajrá magyar játékkészítők :D tudunk mi jobbat a fps-en kívül, bebizonyosodott? :D kb. az első 10 percben azért elég bonyolult :D -
Jazzdobos #54 Nekem az indító képernyő után, egy fehér háttér és egy fekete téglalap jelenik meg. Légyszíves segítsetek!!!!!!!!
-
#53 Hát na jó, legyen, beérem egy 2. résszel is :DD
Mindenképp írj, kérdezni is akartam, hogy vajon hol lehet az alkotókkal kommunikálni -
#52 szerintem már ehhez a játékhoz nem lesz se patch se semmi, olvastam h már a második részét csinálják. de remélem abban már lesznek a hiányolt dolgok, mondjuk tervezem h a facebook oldalukra beírom üzenet gyanánt ezt a minimapos dolgot, meg még 1-2 ötletekkel kapcsolatos gondolatot - hátha megfogadják :) -
#51 A minimapot nagyon hiányolom én is, remélem egyszer lesz valami patch-ben, bugjavításokkal együtt . -
#50 Hali tök jó a játék meg minden, csak rettenetesen bugos, buszok beakadna, átmennek a házakon, saját tengelyük körül forognak a csuklósok... stb..., ezek még nem is bosszantóak, de az h kibővítettem egy utat és és nem tudom bekötni a forgalomba mert nem jelenik meg hozzá az a karika irányadásnál, na az már idegesítő, gondolom ötlete senkinek nincs rá !? :\
(am a minimap nem lenne egy szar dolog a játékba :D) -
Jazzdobos #49 Nekem az indító képernyő után, egy fehér háttér és egy fekete téglalap jelenik meg. Valaki tudna segíteni? -
spy803 #48 Gamestar teljes játéka a Traffic Manager magyarul -
#47 de -
hungaryws #46 Nektek nem szokott megfagyni a játék? -
#45 Sehogy, de van valami maintance gomb valahol. Vagy ilyesmi, pontosan nem emlékszem, ha azt megnyomod akkor eltűnik a kijelölt busz. -
ch13 #44 Hali!
Az összement buszokat hogy lehet elvontatni? -
hungaryws #43 Magyarosítás:
(Egy jól ismert torrent oldalon találtam)
Letöltés:
http://www15.zippyshare.com/v/44881914/file.html -
#42 Mondjuk kicsit csalódtam a játékban, az első pálya túl unalmas. Beállítasz mindent aztán várod, hogy felépüljenek az új sávok ami nagyon sokáig tart... -
terrorlich #41 mmmm.... igen köszönöm ez(nem meglepő) jobb mint az enyém :D -
terrorlich #40 ez király... mind1 azért kösz, legalább kipróbáltam milyen játékot fordítani, meg az az érzés hogy na ezt én csináltam az felejthetetlen, na mind1 :D -
#39 -
#38 gyári english.txt -
#37 szólhattatok volna, akkor kiszedem az enyémből, az alapból angol. -
terrorlich #36 saját munkálatokkal elkészült az angolosítás :D beletelt egy kis időbe de sikerült, akinek szüksége van rá az írjon és elüldöm e-mailbe a text filet. kissebb hibák biztosan lesznek benne, de a szöveg az érthető remélem tetszeni fog, mindössze letöltitek a text fájlt és felül írjátok azzal ami a DATA/text mappába van... mellesleg jó játék nekem tetszik akit érdekel az írjon -
#35 angol, ebayen vettem 14 font -
#34 Milyen nyelvű? -
#33 -
#32 Megjött a dvd, most installálom... -
#31 Magyarnyelvű bemutató -
#30 Németül tudóknak: http://www.spielemagazin.de/spiele/spieletests/verkehrsplaner-die-simulation-pc -
#29 Igen ? Oda én is átugrok :) -
#28 Kerestem de még nem találtam :( -
Golra #27 Angol verzió van valahol? Angolosítás? -
#26 Ezen énis kicsit kiakadtam, ráadásul Szegedi és énis itt lakom... :D Mindjárt írok nekik hogyha átugrok hozzájuk, kapok e egyet az angol verzióból, aztán feltöltöm netre :D -
spy803 #25 GS nemzetközi magazin. Simán elképzelhető, hogy a német tesztet hozták le, magyarra lefordítva. Volt már rá példa. -
#24 Ez azért kicsit vicces, hogy magyar fejlesztés, de Mo-n nem lehet kapni, semmi promója sincs, tulképp semmit nem lehet róla tudni egy GS cikken kívül ... -
#23 ja, hülye vagyok, benne van a nevében :\