11
  • donceleger
    #11
    És miért lennék mártír? Nem értem, ez hogy jön ide??
  • donceleger
    #10
    Én ezt egy szóval sem mondtam! De azért a véleményemet és a saját tapasztalataimat leírhatom ugye?
    Mindenki saját maga dönti el, hogy neki melyik tetszik! Nekem ezek jönnek be, nem értem ezért miért rágtál be annyira, hogy balfaszozni kelljen? Ráadásul ha jól gondolom akkor ezt most saját magadra vetted, vagyis magadra is értetted, de ismétlem, én semmi ilyet nem gondoltam és nem is mondtam. Ez az én saját véleményem az iPhone-ról meg az androidos telókról!
  • AZTA
    #9
    Jaj mekkora mártír vagy, hány adroid/ios okostelefont adtak el eddig? 1-2milliárdat? Na akkor ők mind-mind balfaszok voltak ha megvették ugye?
  • donceleger
    #8
    Így igaz. Azt hittem nekem esnek majd iPhone harcosai, nem is gondoltam volna, hogy találok egy hasonlóan gondolkozó embert!
    Használtam androidosat is, illetve próbáltam, hát az sem nyerte el a tetszésemet. Most nekem egy Samsung S5230 van Bada rendszerrel. Eléggé jó! Lehet egyszerűbb, mint az ios és az android, de hogy használhatóbb, az biztos. Nem véletlen szerintem, hogy a Samsung megmaradt a Bada rendszer mellett a Wave 2 esetében. Fater egy nokia c5 birtokosa, azon meg Symbian rendszer van. Még az is jobban tetszik mind a kettőnél! Úgyhogy a következő telefonom vagy egy nokia c7 lesz, melyen ráadásul már az új Symbian 3 fut, vagy a már említett Wave 2.
    Az ios-t meg az androidot amennyire lehet, igyekszem elkerülni nagy ívben! Bár amennyire terjednek, lehet előbb-utóbb kénytelen leszek alkalmazkodni!
  • Chriss745
    #7
    Maximalisan egyet ertek veled, a telo tul van arazva es a szoftver egy kalap xar (mondom en aki csinalta az iPhone 4 magyar szoftveret). De azert, hogy ne csak az androidot fenyezzuk, az androidnal is sajnos ugyanaz a problema fent all, ha "bezarsz" valamit, akkor az nem zarodik be csak a hatterben fut, manualisan kell kiloni (ha akarokd), es ha nincs jol megirva a program, akkor beza megzabalja az aksit, vagy letekeri a havi adatforgalmadat.

    Miutan lattam az iOS-t bellurol, es ugye az android-ba is be lehet tekinteni egy rootolas utan, azt kell hogy mondjam, hogy az iOS egy oskovulet, sehol sincs az androidhoz kepest. Egyetlen egy elonye, hogy a programozok nagyol jol tudnak iCandy-nek nevezett effektet csinalni (felhajlik a konyvlap, gynyoru koztes animaciok, stb..). Ha nem lenne Pityu ott ahol van, nagyon jo kis rendszer lehetne. De amig o istent jatszik, es o donti el mi jo nekunk (es sokan ezt beveszik), addig nalam felejtos az egesz Apple setup, es ahogy latom ez bantja masok csoret is nagyon. Persze igaz ez Magyarorszagra, Nyugat-Europaban es USA-ban buta az atlag ember, nem foglalkozik vele, csak azt nezi hogy akkor valaki, ha Apple cucca van.
  • donceleger
    #6
    Nekem meg az iPhone bántja a szememet! Ez hozta a cég bevételeinek a felét. Hát ezt el is tudom hinni! Ahány ember elhitte az iPhone-mesét és képesek érte kifizetni ennyit!!! Csak kapkodom a fejem, hogy ez tényleg komoly?
    Árulja már el nekem valaki, mi a franc kerül egy iPhone 4 készülékben 200 eFt-ba??
    Mert szerintem csak az Apple nevet kell megfizetni. De amúgy maga a telefon egy rakás szar. Mondjuk rendkívül jól csinálta az Apple, példa értékű, így kell szart eladni arany áron!
    Ott van pl az LG Optimus 2x, vagy a még jobb Samsung Galaxy S II. Mind a kettő ikermagos processzorral jött, mind a kettő sokkal okosabb mint egy iPhone, gyorsabb, szebb, szvsz mindenben jobb, de fele annyiba kerül! Ráadásul a Samsung kezében ott van a Super Amoled kijelző, aminek nincs párja. Hiába nagyobb az ájfón felbontása, szart sem ér ezzel sem.
    Aztán ott a működése is. Semmi kifinomultság. A készüléken rögtön az egész kijelzőt elfoglaló ikonokkal kell farkasszemet nézni, el sem lehet igazodni rajta. És majdnem mindegyik a netre akar csatlakozni! Aztán megnyitsz egy programot, majd bezárod, de mégsem. Ugyanis a készülék továbbra is megnyitva hagyja a programot, csak éppen gyűjtögeti őket. Így egyesével külön-külön kell mindegyiket bezárni. És ha elfelejted, akkor bizony nagyon lelassul a gép.
    Havernak van egy, azon tudtam kipróbálni ezeket és bizony nagyon nem tetszett a készülék. Tényleg nem értem miért kerül kétszer annyiba, holott a tudása fele akkora. Azt meg végképp nem értem, hogy ezek tudatában miért veszik ennyire??? Szerintem ez egy divat telefon, semmi több.
  • endrev
    #5
    Az "okostelefon" egybeírandó. Eléggé bántja a szemem kedves Napi Online.
  • AZTA
    #4
    Én meg arra leszek kiváncsi milyen lesz az az olcsóbb iphone...pontosabban arra hogy mi számít náluk olcsónak:D

    Ja és mellesleg vicc hogy amerikában ahol legalább 2-3szor akkora a fizetés mint itt, majdnem fele annyiba kerül egy iphone 4
  • Bith
    #3
    "ami nagyobb felbontású képernyőt eredményez és gyorsabb adatletöltést tesz lehetővé."
    Ez mekkora bullshit duma. Egyrészt szinte biztos, hogy a felbontás marad, másrészt az adatletöltésnek mi köze a központi processzorhoz?
  • FoodLFG
    #2
    "A készülékbe a korábbi öt megapixeles kamera helyett nyolc megapixeles kerül."
    Júj, hát 8 megapixellel már biztos sokkal jobb képet lehet majd csinálni! 0.0
  • SzGabor89
    #1
    A telefon így megörökli az iPad 2-ben bemutatkozott mikroprocesszort, ami nagyobb felbontású képernyőt eredményez és gyorsabb adatletöltést tesz lehetővé.

    321 dpi-nél mi a fa***omnak kell nagyobb felbontás most őszintén
    táblakomputer lol