64
-
Babocza #64 Sziasztok!
Kicsit elhalt ez a topik, mit szólnátok ha egy kicsit feldobnánk?
Hamarosan, de lehet, hogy még a mai nap folyamán kezdetét veszi az "újraindítás". Hallottatok már róla? -
Babocza #63 Melyikre gondolsz? Melyik bannera?
-
Ironman2 #62 Be kéne rakni a bannerba,a linket.Mit szólnál hozzá? -
#61 Mi történt a topikkal? -
Ironman2 #60 Ez nagyon jó,főleg a flashbanner benne -
Babocza #59 Én is játszok vele. Összegyűjtöttem egy csomó adatot. Itt találjátok:
http://ramacityfans.atw.hu/
-
s4ny4b4 #58 Én játszok vele... -
#57 vki játszik ezzel? tegnap kezdtem, most 6-os vagyok -
#56 Én állandóan ezt kapom a javascript consolba:
Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found)
Attól függetlenül,hogy flash-es:(Elmegy félig a betöltés és annyi. -
s4ny4b4 #55 Bejelöltelek... Nem tudom, nálam eddig semmi baj nincs vele, bármikor játszom vele, nincs gond. -
#54 Maximus4:)
Én ma be sem léptem még,nem vagyok hajlandó minden nap flash-t telepíteni,hogy elinduljon ez a szar.Írtam a supportnak,de érdemleges választ nem kaptam.Dolgoznak rajta. -
s4ny4b4 #53 Ajjajjjjj.... ez kicsit kétértelmű....
Maximussss vagy Maximus4 ?????
Sztem inkább jelölj te be: jammsan -
#52 Nem hanem 4-essel:) -
s4ny4b4 #51 Maximus felvettelek, remélem ezzel a névvel vagy fent.... -
#50 Vegyük már fel egymást szomszédnak,már ha játszik még valaki:) -
#49 Nem a nője?:D -
#48 mivel nem játszok, csak tippre írom :)
lehet jobb épületekhez x szomszéd kell, hogy lerakhasd, meg lehet terület növeléshez is kell, bár ahhoz lehet csak arany pénz szükséges. -
#47 Zöldebb a fűje.
-
#46 A szomszéd mire jó? -
s4ny4b4 #45 Elírtam a nevem: jammsan, ide keresek szomszédokat... -
s4ny4b4 #44 Sziasztok! Én is elkezdtem, már 8. szinten vagyok. Ha valaki szomszédokat keres, jelöljön nyugodtan: jamsan -
#43 Remekül megy,reggel óta nem lehet belépni ebbe a szarba,csak tölt és tölt és tölt és tölt és....:P -
Sharx #42 LvL10!Yeah! -
#41 -
Sharx #40 az nem jegyzettöbm hanem lehet hogy nincs az út mellett!Azért omlik össze mert még új és sokan nyomják és én is Chrome-n nyomom és ígyis néha lefagy az egész
De legalább 3D-s! -
#39 Én is azzal játszom. -
Gólya #38 no bekukkantottam én is, de nagyon kínaiul van még az egész - ráadásul a shockwawe(?) flash összeomlott - lehet, nem szereti a chromeot? -
#37 Magyarul sem tudom mi az a jegyzettömbös ikon két épületem fölött:( -
Sharx #36 nemsoká LVL10!!! -
Ironman2 #35 Magyar lett a játék! Nyomassátok! -
Sharx #34 Én tegnap kezdtem el 7-es szintű vagyok és úgy látom nagyon jól megy :).Még akkor regisztráltam mikor még angol volt.Szerintem nagyon jópofa játék és még csak most kezdtünk bele!Csak 1 valamit nem tudok:mikor bővül a terület mert már betelt -
#33 Akkor azért ilyen:D -
#32 pedig, az egész egy nagy [URL=http://www.youtube.com/watch?v=4Weaw4Ty53w]facebookos copy :D/URL] -
#31 Magyar ide vagy oda,nem hiszem,hogy ezt nekem találták ki:(
Most lettem 9-es,de élvezhetetlen:( -
Ironman2 #30 Nem vagy egyedül vele -
hpelte #29 mondjuk én is várom már h magyar legyen... -
hpelte #28 ha építesz erőművet az nőveli az elektromosságot -
#27 2 épületem fölött valami jegyzettömb van.Az mi a túró?Nem termel semmit:( -
#26 Helo halo!Azt az elektromos ikonos marhaságot lehet növelni vagy csak dollár ellenében növekszik?Vagy kell valamit építeni?
Jó lenne már magyar,mert halvány fingom sincs mit miért csinálok. -
benoken93 #25 Helló! Itt őéldául a ramacity-nél a mentők is vannak? Mert rendőrt láttam a képen !Amúgy a mentők"ha vannak" Kimennek a balesethez?