16
-
#16 Én támogatom a dolgot. -
Reparamorf #15 Barack monnyon le..... -
kutanmiki #14 részegen letölteni, ahhoz nem is kockának kell lenni, hanem varázslóexpertnek -
Rotyoka #13 Hidd el én hivatkoznék ittasságra. -
Szefmester #12 részegen még nem töltöttél le semmit? :P Mondjuk én sem feltétlen azt akartam.. meg mire eltaláltam az egérrel a gombot. XD (persze ez is csak egy ubuntu volt XD) -
#11 De csakis azért, mert gyilkosságnál hivatkozhatsz nem beszámíthatóságra - ittas állapot stb. -, míg töltésnél nem. -
morden #10 De tényleg, letorrentezem az xpt azt a szomszéd srácnak odaadod szlovák cd-n 200 forintért többet kaphatsz érte mint egy vétlen gyilkosságért. -
Rotyoka #9 Tényleg jobban megéri megölni valakit mert kevesebbet kapsz -
NEGATRON #8 Gratula Brack Obaminak alias fekete Bush ,hogy még az elődjénél is sokkal népszerűtlenebbé tudott válni! Amúgy meg tök uncsi ez a menetrend szerinti rettegj torrent társadalom témájú cikkek! Amúgy a világban és különösen az USA-ban most tényleg a legnagyobb probléma a torrentezés!:) -
#7 Ha igaz, akkor nem vagy demagog. :) -
e57 #6 "Ezek az illegális másolatok tönkreteszik tagjaink megélhetését"
-
pasi29uk #4 Amikor beperel valakit egy ilyen csoport akkor a per folyamán megállapított pénzbeli kártérítést kik kapják?
Az érdekvédők, vagy azok akik érdekeit védik???? -
morden #3 Véleményem szerint a szerzői jogvédő cégek használnak ki mindenféle jogi kiskaput arra, hogy adót szedjenek különböző érdekcsoportok egy állam területén. -
morden #2 Demagóg leszek, mint az állat, de nálunk nemrég részegen, 3 ember halálát okozó autóst ítéltek el 5 évre. -
okosan gyerekek #1 így kell fellendíteni a hardware-ipart - azon belül is a háttértároló gyártást!