Öt év börtön kaphatnának az USA-ban az illegális streamelők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én támogatom a dolgot.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Barack monnyon le.....
részegen letölteni, ahhoz nem is kockának kell lenni, hanem varázslóexpertnek
Hidd el én hivatkoznék ittasságra.
részegen még nem töltöttél le semmit? 😛 Mondjuk én sem feltétlen azt akartam.. meg mire eltaláltam az egérrel a gombot. XD (persze ez is csak egy ubuntu volt XD)
De csakis azért, mert gyilkosságnál hivatkozhatsz nem beszámíthatóságra - ittas állapot stb. -, míg töltésnél nem.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
De tényleg, letorrentezem az xpt azt a szomszéd srácnak odaadod szlovák cd-n 200 forintért többet kaphatsz érte mint egy vétlen gyilkosságért.
Tényleg jobban megéri megölni valakit mert kevesebbet kapsz
Gratula Brack Obaminak alias fekete Bush ,hogy még az elõdjénél is sokkal népszerûtlenebbé tudott válni! Amúgy meg tök uncsi ez a menetrend szerinti rettegj torrent társadalom témájú cikkek! Amúgy a világban és különösen az USA-ban most tényleg a legnagyobb probléma a torrentezés!😊
"Ezek az illegális másolatok tönkreteszik tagjaink megélhetését"
<#idiota>#idiota>
<#idiota>#idiota>
Amikor beperel valakit egy ilyen csoport akkor a per folyamán megállapított pénzbeli kártérítést kik kapják?
Az érdekvédõk, vagy azok akik érdekeit védik????
Az érdekvédõk, vagy azok akik érdekeit védik????
286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>
Véleményem szerint a szerzõi jogvédõ cégek használnak ki mindenféle jogi kiskaput arra, hogy adót szedjenek különbözõ érdekcsoportok egy állam területén.
Demagóg leszek, mint az állat, de nálunk nemrég részegen, 3 ember halálát okozó autóst ítéltek el 5 évre.
így kell fellendíteni a hardware-ipart - azon belül is a háttértároló gyártást! <#wave>#wave>