Érkezik az Optimus 3D és a Droid 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem csak magyarországon nem lehet kapni 3d telefont, hanem asszem sehol sem : )
"A nintendonál ez nem így van, ott akkor nullás is lehet a sztori hiszen;
1, Behozzák a szoftvereken"
... csak azt ne mondd, hogy a nintendo veszteséggel árulja a 3DSt, és behozzák a szoftvereken, eddig mindenki az ellenkezõjét írta (tehát azt hogy a 3DS hardverét is eleve haszonnal árulják), ha ez úgy van, akkor simán lehetne kiadni 60ezer forintért 3DS képességû telefont...
...bár a játékok biztos nem lennének olyanok, mert telefonnál egy játék tizedannyiba kerülhet max mint egy kézikonzol játék, tehát a fejlesztési költség is csak annyi lehet, és telefonnál egy játék max 50 mega lehet hogy gyorsan lejöjjön (bár vannak kivételek, de az ritka).
"A nintendonál ez nem így van, ott akkor nullás is lehet a sztori hiszen;
1, Behozzák a szoftvereken"
... csak azt ne mondd, hogy a nintendo veszteséggel árulja a 3DSt, és behozzák a szoftvereken, eddig mindenki az ellenkezõjét írta (tehát azt hogy a 3DS hardverét is eleve haszonnal árulják), ha ez úgy van, akkor simán lehetne kiadni 60ezer forintért 3DS képességû telefont...
...bár a játékok biztos nem lennének olyanok, mert telefonnál egy játék tizedannyiba kerülhet max mint egy kézikonzol játék, tehát a fejlesztési költség is csak annyi lehet, és telefonnál egy játék max 50 mega lehet hogy gyorsan lejöjjön (bár vannak kivételek, de az ritka).
A
Egyébként továbbra is tartom. A jelenlegi 3D technológiának semmi más értelme nincs mint a parasztot vakítani, aki meg persze legtöbbször el is vakul.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Jaaa, hogy Magyarországról beszélsz? Eddig ezt nem írtad 😉
Egyébként meg az, hogy õk az elsõk akik hordozható 3D-t készítenek az nem jelenti azt, hogy õket követik. (fõleg nem a telefon piac). Egyszerû ésszerûségi határok miatt jelennek meg késõbb, mert a telefongyártó nem tud keresni a szoftvereladáson, ergo a hardver már maximális profittal kell, hogy dübörögjön. A nintendonál ez nem így van, ott akkor nullás is lehet a sztori hiszen;
1, Behozzák a szoftvereken
2, kurvasok évig a piacon lesz termel még elég hasznot.
Telefonnál egyik sem áll fent.
Egyébként meg az, hogy õk az elsõk akik hordozható 3D-t készítenek az nem jelenti azt, hogy õket követik. (fõleg nem a telefon piac). Egyszerû ésszerûségi határok miatt jelennek meg késõbb, mert a telefongyártó nem tud keresni a szoftvereladáson, ergo a hardver már maximális profittal kell, hogy dübörögjön. A nintendonál ez nem így van, ott akkor nullás is lehet a sztori hiszen;
1, Behozzák a szoftvereken
2, kurvasok évig a piacon lesz termel még elég hasznot.
Telefonnál egyik sem áll fent.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Jók ezek a nyers teljesítmény adatok, de mennyi ideig bírják aksival? Ha átlag használat mellett fél nap alatt lefingik, akkor az egésznek semmi értelme.
Hááát peeeerszeeee... A nintendo 3DS elõtt senki nem jelentett be 3D telefont, 3D tévék sem léteztek, mindenki csak a nintendot lesi. Ühüm ühüm.
Hát nem tudom akkor csak engem hagy hidegen ezek szerint. Az otthoni PCm 3D képes, de nem használom. A Tvm és BD lejátszóm szintén tud 3D-t, egyszer kipróbáltuk nem használjuk. Moziban megnéztem a Karib tengert 3D-ben, óriási hiba volt végtelenül gyenge 2D-ben sokkal élvezhetõbb.
Eddig nekem egy helyen jött be a 3D mégpedig az AVATÁR-nál. Az igazi 3D volt lélegzet elállító képekkel. Amíg nem ez az általános addig erõs parasztvakítás szerintem továbbra is. Persze nincs kétségem afelöl, hogy 3D telefon most a menõ, mert mindenki 3D-n akar játszani a telefonnal! (WTF?) Marketingnek jó, de szvsz. parasztvakítás!
Eddig nekem egy helyen jött be a 3D mégpedig az AVATÁR-nál. Az igazi 3D volt lélegzet elállító képekkel. Amíg nem ez az általános addig erõs parasztvakítás szerintem továbbra is. Persze nincs kétségem afelöl, hogy 3D telefon most a menõ, mert mindenki 3D-n akar játszani a telefonnal! (WTF?) Marketingnek jó, de szvsz. parasztvakítás!
érdekes hogy 2004ben jött ki a nintendo ds, azután kezdték el nyomatni az érintõkijelzõs telókat, most meg a nintendo 3DS, és ezt is koppintják a telefongyártók.
A
nemtom, 3DSben nekem tetszik a 3Ds lehetõség, a múltkor egy órán át nyüstöltem, és szerintem nagyon látványos volt, és a fejfájós dolog sem jött elõ nálam, tehát jó az a 3d.
A
Jó kis cuccok lettek ezek..... nem kell fikázni semmit ! :-)
Kiváncsi leszek az Apple mit virít majd, mert mostmár nekik is ideje lesz... meglátjuk mi követi majd a kis 3GS iPhone telómat...
Nekem pl annyira tetszenek ezek, hogy legszívesebben mindkétfélét tartanám, mondjuk 1 céges, és egy Personal.. egy ilyen Android és egy iPhone... de már a WP7 is kezd tetszeni.
Kiváncsi leszek az Apple mit virít majd, mert mostmár nekik is ideje lesz... meglátjuk mi követi majd a kis 3GS iPhone telómat...
Nekem pl annyira tetszenek ezek, hogy legszívesebben mindkétfélét tartanám, mondjuk 1 céges, és egy Personal.. egy ilyen Android és egy iPhone... de már a WP7 is kezd tetszeni.
Ez nem csak telefon, játszani is lehet rajta és akkor nem árt a 3D. Meg így 3D-s lehet a kezelõfelület is, ha nem is mindjárt kezdetben. (De mivel a 3D csak egy irányban jön ki, mondjuk ha fektetve, akkor állítva már nem, így valószínûbb az, hogy a játékok miatt kerül bele.)