"A vásárlók imádják a Duke Nukem Forevert"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kár kötözködni, a játék jó és kész! 😊
10 -bõl n 8. Szórakoztató. Poénos. Régi feeling...ennyi . Snitt. A többiek meg bekaphassák. 😊
10 -bõl n 8. Szórakoztató. Poénos. Régi feeling...ennyi . Snitt. A többiek meg bekaphassák. 😊
Az SZDSZ egy náci párt.
en mar a legelejen csiptem, de amikor bealltam az ajto ele, kozolte a gephang, hogy "you need a red keycard" es bemorgott, hogy "I ain't need no fucking keycard" es felfeszithetted a nathaba az ajtot, akkor instant szerelem lett 😊
kurvajo poenok vannak benne, rengeteg onironia, folyamatosan szopatjak magukat, hogy milyen sokaig keszult, pedig nem tehettek rola, mert ok mar csak 2-2,5 eve vettek at a projekt tobbszor exhumalt es megeroszakolt holttestet.
kurvajo poenok vannak benne, rengeteg onironia, folyamatosan szopatjak magukat, hogy milyen sokaig keszult, pedig nem tehettek rola, mert ok mar csak 2-2,5 eve vettek at a projekt tobbszor exhumalt es megeroszakolt holttestet.
http://www.kongregate.com/games/curse/sokoban-experts http://www.kongregate.com/games/curse/crypture
Másik dolog, hogy aki megnézi az Extra fül alatt levõ régi screenshotokat és in-game videókat, az rájöhet, hogy ez amit most kiadtak nem 13 évig készült. A régi screenshotok és videókban szereplõ helyszínek és ellenfelek közül a legtöbb be se került ebbe a változatba.
Pl eredetileg lett volna olyan, hogy embereket fertõznek meg és The Thing-hez hasonlóan átalakultak volna és e miatt pl harcolni kellett volna EDF katonák ellen is, még az elnök is az irányításuk alatt lett volna, szóval nem csak idegenek lettek volna ellenfelek.
Kimaradt pl motor vezetõs rész is, kimaradt az is, amikor sivatagban szamárháton kellett volna menni, kimaradt ellenfelek között van Terminátor T-800-asról mintázott robot is, kimaradt több las vegas-i utcai harc is, kimaradt motorcsónak vezetõs rész is.
Story se igazán ilyen volt a régiben...a mostaniban nekem olyan érzésem volt, hogy jöttek az idegenek, az emberiség meg "simán" fenékbe billentette õket, a régiben viszont kicsit nehezebb dolga volt az embereknek:
-EDF megfertõzödött "The Thing"-es vírussal
-Elnökök is elkapták az idegenek
A régiben sokkal jobban ott volt az, hogy már csak "egy ember" mentheti meg a bolygót...
Akárki akármit mond a 2001-es változat a mostaninál sokkal epicebb volt. A 2001-es változatot 2006-2007 környékén kidobták, majd 0-ról újracsináltak egy sokkal gyengébb változatot, amire most annyira büszkék.
Pl eredetileg lett volna olyan, hogy embereket fertõznek meg és The Thing-hez hasonlóan átalakultak volna és e miatt pl harcolni kellett volna EDF katonák ellen is, még az elnök is az irányításuk alatt lett volna, szóval nem csak idegenek lettek volna ellenfelek.
Kimaradt pl motor vezetõs rész is, kimaradt az is, amikor sivatagban szamárháton kellett volna menni, kimaradt ellenfelek között van Terminátor T-800-asról mintázott robot is, kimaradt több las vegas-i utcai harc is, kimaradt motorcsónak vezetõs rész is.
Story se igazán ilyen volt a régiben...a mostaniban nekem olyan érzésem volt, hogy jöttek az idegenek, az emberiség meg "simán" fenékbe billentette õket, a régiben viszont kicsit nehezebb dolga volt az embereknek:
-EDF megfertõzödött "The Thing"-es vírussal
-Elnökök is elkapták az idegenek
A régiben sokkal jobban ott volt az, hogy már csak "egy ember" mentheti meg a bolygót...
Akárki akármit mond a 2001-es változat a mostaninál sokkal epicebb volt. A 2001-es változatot 2006-2007 környékén kidobták, majd 0-ról újracsináltak egy sokkal gyengébb változatot, amire most annyira büszkék.
Hát ja, fõleg ha a játék elején lévõ Christian Bale "You are so fucking amateur" poénra gondolok, akkor jó esetben is 2, 2.5 évig készült a játék, mert az körülbelül akkor volt... ilyesmi.
"13 éves fejlesztési munkálatok"
Az haggyán hogy egyes fórumozók nem képesek felfogni hogy ez ami most megjelent nem 13 év fejlesztési munkája..De hogy egy cikkíró is ilyen hülye legyen...😄
Az haggyán hogy egyes fórumozók nem képesek felfogni hogy ez ami most megjelent nem 13 év fejlesztési munkája..De hogy egy cikkíró is ilyen hülye legyen...😄
Végignyomta, nekem nagyon tetszett. Poénok, király beszólások Duke féle megoldások. Az, hogy olyan-amilyen, az már a mai fps-generációnak köszönhetõ, különben nem vennék meg.
No igen, de 8 percenként. Számomra csalódás volt, és nem emiatt. De ezt kb 5 topiccal ezelõtt leírtam már. Vajon DNF-rõl lesz-e annyi SG cikk mint az Avatar filmrõl? Esélyes 😊
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"
töltõképernyõ?XD arra a 3-4 mp re gondolsz? ne vicceljünk.
legutoljára talán a shogo-nál láttam ennyit a töltõképernõt. azzal a különbséggel, h ott megérte elõtte ülni. ez elõtt meg nem.
játéktól nem játékról. De jó, h nincs szerkesztés...
Nem kaptam se többet, se kevesebbet a játékról, mint amennyit elvártam. Nem egy világmegváltó játékra számítottam, hanem egy jó kis nosztalgikus, a régi Duke Nukem játékokat felidézõ hangulatra és ezt biza meg is kaptam. Ennyi.