A Helyszínelők a világ legnézettebb sorozata
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én most a Game of Thrones nézem. Elég jó.
A Született feleségekbõl talán az elsõ évadot láttam. Elején még érdekes volt, aztán meguntam...
A Született feleségekbõl talán az elsõ évadot láttam. Elején még érdekes volt, aztán meguntam...
https://twitter.com/foodlfg
Segítek. 3 volt. De te komolyan most fedezed fel, hogy a krimi mûfaja nem csak egy sorozatot fed. Ejha.
De unalmas... hány helyszínelõk volt? 46? Ja mivel ugyan arra alapszik mint az elsõ sorozatok a 70-es évekbõl, ezért inkább 35435 helyszínelõk volt már. És nem unják 😄 Ez a sorozatok cod-ja 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
2-3 szarabb után tuti - ahogy írják, tényleg van annyi jó, hogy nem kell szart nézni. Azért nem fogok 40-50 szarabbat nézni, hogy utána megint nézzek 20 jót (ezt írod). Inkább rögtön nézek 20 jót és, ha azokból is jön pár szar, akkor megint elõveszek valamit, ami jó.
House egy bunkó. Csak az orvosi esetek az érdekesek.
Irrelevant... Your appeals to my humanity is pointless - Seven Of Nine, Star Trek Voyager - Skorpion
Azért az évadzáró elég szar lett!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Akkor ennyi erõvel lehet kaszálni minden sorozatot 1-1 szarabb rész után? A House 5-6. évada gyenge lett és unalmas, de a 7. megint nagyon jó lett.
Azért mondom, hogy ha unja, mi a francért nézi. Akaratgyenge.
Kezdi unni.
Akkor minek nézed? Basszus, unja és nézi. Miközben olyan a House-nál százszor jobb sorozatokat nem nézel, mint a Sons of Anarchy vagy a Friday Night Lights,
minden részben ugyan az XD
A Született feleségeket szerettem, de mikor elkezdték össze-vissza pakolgatni a TV2-n, és jött a vizsgaidõszak, szimplán leszoktam róla. Pótolni meg nincs idõm, tehát annak lõttek.
A Helyszínelõket szerettem és néha most is megnézem, de nem követem úgy, ahogy a többi sorozatot.
A Helyszínelõket szerettem és néha most is megnézem, de nem követem úgy, ahogy a többi sorozatot.
Gaming is believing.
Vannak bajok..