14
-
FoodLFG #14 Én most a Game of Thrones nézem. Elég jó.
A Született feleségekből talán az első évadot láttam. Elején még érdekes volt, aztán meguntam... -
winnie #13 Segítek. 3 volt. De te komolyan most fedezed fel, hogy a krimi műfaja nem csak egy sorozatot fed. Ejha. -
sanyicks #12 De unalmas... hány helyszínelők volt? 46? Ja mivel ugyan arra alapszik mint az első sorozatok a 70-es évekből, ezért inkább 35435 helyszínelők volt már. És nem unják :D Ez a sorozatok cod-ja :) -
zetortraktor #11 2-3 szarabb után tuti - ahogy írják, tényleg van annyi jó, hogy nem kell szart nézni. Azért nem fogok 40-50 szarabbat nézni, hogy utána megint nézzek 20 jót (ezt írod). Inkább rögtön nézek 20 jót és, ha azokból is jön pár szar, akkor megint előveszek valamit, ami jó. -
Locutos #10 House egy bunkó. Csak az orvosi esetek az érdekesek. -
#9 Azért az évadzáró elég szar lett! -
Reg5 #8 Akkor ennyi erővel lehet kaszálni minden sorozatot 1-1 szarabb rész után? A House 5-6. évada gyenge lett és unalmas, de a 7. megint nagyon jó lett. -
kalapos01 #7 Azért mondom, hogy ha unja, mi a francért nézi. Akaratgyenge. -
Tsol #6 Kezdi unni. -
kalapos01 #5 Akkor minek nézed? Basszus, unja és nézi. Miközben olyan a House-nál százszor jobb sorozatokat nem nézel, mint a Sons of Anarchy vagy a Friday Night Lights, -
#4 Tucatsorozatok... House-t én is nézem, de már kezdem unni...
-
bino512 #3 minden részben ugyan az XD -
#2 A Született feleségeket szerettem, de mikor elkezdték össze-vissza pakolgatni a TV2-n, és jött a vizsgaidőszak, szimplán leszoktam róla. Pótolni meg nincs időm, tehát annak lőttek.
A Helyszínelőket szerettem és néha most is megnézem, de nem követem úgy, ahogy a többi sorozatot. -
AZTA #1 Vannak bajok..