39
The Secret of the Unicorn The Game
-
JonasSandor #39 November 7-én jelenik meg az új része. -
JonasSandor #38 Jövőre jön a folytatás. -
#37 Magyarosítást nem tudtok, van/készül hozzá? :) -
nagyzoli19 #36 Sziasztok!
Én annál a résznél ragadtam le, ahol egy lift felfelé visz a kapitánnyal és minden szinten megáll ahol le kell küzdeni a muksókat, de közben meg két oldalról ágyúk is lőnek. Amikor a tetejére érünk egyszer csak nem jönnek emberek, csak az ágyúk lőnek. Ki kellene iktatni az ágyúkat, mert ez egyszerűen lehetetlennek tűnik.
Köszönöm a segítséget. -
#35 jó volt csak rövidke... -
ibhu #34 Hatalmas game, mostanába nem volt ilyen jó játék kiadva :) -
Danryu82 #33 Végignyomtam a Story módot.:) -
Danryu82 #32 Hálás köszönetem.:) -
#31 ha még mindig nem jutottál túl a papírokat ha megfogod lehet forgatni is az irány gombokkal a szövegek szineljenek egymáson és kész jön a videó -
#30 kifagy az első videónál..
visszabaszarint az asztalra..
miért ? -
#29 kellemes és élvezetes kis játék ez,leszámítva a silány minőségű átvezető videókat... -
Danryu82 #28 Sziasztok
Valaki végigvitte már a Story módot? Mert én elakadtam egy résznél, ahol egy gyertyánál kell három papírcetlit húzogatni. Mind 3 cetlin van 1 unikornis ló fej. Mit kell ennél a résznél csinálni? Bárhogy logikázom nem tudom megfejteni ezt a feladatot. Kérlek szépen titeket ha tudtok segitsetek légyszi. Előre is köszönöm. -
xido #27 Az első pár perc nyögős és csúnya,de aztán scrollos módban van elég hosszan és az nagyon kellemes,de nem okoz nagy gondot:) -
#26 kijött
jó ? -
#25 Semmi hír eme csodáról? -
#24 hát, inkább nem mondom, mert felkutat, rámuszítja a skynet-et, ketté vág, és élvezettel iszik a véremből. Mondjuk úgy, hogy vannak emberek akik ha hatalmat kapnak akkor istennek érzik magukat. amúgy az ilyen embereknek ajánlom a black and white játékot, vagy a god of wart, vagy a simcity isten módját, ahol kedvére szadizhatja, kínozhatja az embereket, miközben ő teli pofával röhög. -
#23 Akkor nem csak én lepődtem meg?:D
Na de ez lényegtelen ő így látta jónak én meg nem halok bele.
Most nézem hogy csak karácsonykor lesz a játék kiadva.
A film is akkor lesz? -
#22 mi a bajod Cifuval? -
#21 nézd meg ki adta és minden világos :) -
#20 Azthiszem a TV2-n a gyerek műsorok közt hétvégén szokott menni, de már egy ideje én sem láttam. -
#19 Hát sg-n csak pozitív véleményeket lehet írni valamiről, ezek szerint, a trollkodást már mindenre lehet általánosítani szinte. Nem egyezik a véleményünk, trollkodsz ! :) Fail hogy a billentyűhuszár a sértegetés + káromkodásért ugyanannyi pontot kap, mint aki jogosan megírja a véleményét. De ha már benéztem akkor én is hozzászólok a témához: A mese nekem se tetszett, de a játék nem néz ki rossznak. -
#18 hmm, melyik adón megy? lehet megnézek belőle párat. -
#17 pofa leszakad, és te ezért kaptál büntit? oda a szólásszabadság már megint, vagy mi? -
#16 nem év hsz-e, hanem év oltása :DDDDD
amúgy a filmnek adok esélyt, a játék annyira nem izgat. -
#15 Ejnye ne trollkodjatok.
Amúgy ezt az új mesét megnézem így animációs formában egy fokkal jobban tetszik:) -
#14 xDDDDDDD -
#13 asszondja tintin szétkapna te gyík XDDDDDDDDDDDDDD év hsz-ére mehetne -
#12 Én imádtam :P még most is megy néha és nagyon érdekes szokott lenni :) -
#11 hmm, a játék ígéretesnek tűnik, habár én sose szerettem ezt a kis kölyköt. Habár elméletileg egy fiatal újságíró, szóval lőjük be mondjuk 22-23 évesnek, mégis úgy van megrajzolva mint egy 14 éves (habár lehet hogy annyi is, de akkor meg a korához képest furcsa).
Szóval lehet hogy csak a rajzolása nem tetszett nagyon :)
A játék remélem nem a film alapján készül, mert az olyanokról mindig az a benyomás, hogy: jó grafika, rövid játékmenet -
#10 Békepipával jöttem:)
Én egy rossz szót nem szóltam a játékról és az hogy én kis taknyosként nem szerettem a mesét az egy dolog.
A játék jópofa és ki is fogom próbálni meg szerintem az asszonynak tetszeni is fog.
Nem rossz szándékkal mondtam csak lehet hogy utána kellett volna írni ezt a részt is:D
-
#9 tenyleg fogd vissza magad. a jatek meg... erdekes lesz... -
#8 mégis mit képzelsz te ? bejössz ide fikázol azt hitted valakit majd érdekelni fogsz? tintin szétkapna téged te gyík -
#7 Gratulálok a megnyilvánulásodhoz.
-
#6 és ez ki a faszt érdekel? köszönjük emese -
#5 Sose szerettem ezt a mesét. -
#4 meg tintin :DD -
#3 jókis játék lesz szép a grafika is :D -
#2 +fav -
#1 Steven Spielberg újraálmodta Tintin kalandjait egy egész estés animációs filmben, annak játékváltozatát pedig ki más készíthetné mint a Ubisoft. Debütáló trailer következik, mászkálós stílusban.
Platformok: PC , Xbox 360 , Wii , PlayStation Portable , PlayStation 3 , Nintendo DS
Kategória: Kaland
Kiadás dátuma: 2011-12-31