171
Scorpions zenekar
  • rozitomi
    Sziasztok, ezt nézzétek! :)
    video
    Tök jó újra együtt látni őket! :)
  • Zephyr Retiring
    Erről sajna lemaradtam annó...
    Most, hogy tisztázódott: a Scorpions mégsem oszlik fel egyelőre, (újra) lehet esély egy hazai bulira.
    Annyi biztos: ha jönnek, és ha kis hazánkban tartózkodom akkor éppen, mindenképpen szeretnék majd ott lenni ..
  • rozitomi
    Egy kis nosztalgia Budapest2011
  • Zephyr Retiring
    Csak a Brekis féle verziót :D
    Amúgy, ha érdekel talán 14 lehettem a csaj meg 15. Miskolc-Tapolcán nyaraltunk egy üdülőben. Piszok zavarban voltam, de felkértem. A Scorpions Wind of Change-ére lassúztam Vele, akkor először életemben.
    Meg volt az első csók is :)
    Tudom: ma már az a divat, ha a csajok 13 évesen le is fekszenek valakivel, de akkor mi még beértük egy pár gyengéd csókkal és azzal, hogy fogtuk egymás kezét.
    A nyár elszállt, a Scorpions meg belopta magát a szívembe. Ezt a lassút ma már ritkán hallgatom tőlük, de kismmillió zenéjük van, amit még szívesen..
    A mostani párom is meghallgat tőlük néha valamit, de az Ő világa inkább az AC/DC és a ZZ Top..amik mondjuk nekem is tetszenek a többek közt a Scorpions mellett..
  • rozitomi
    Valóban nem meséltem még
    Úgy 10 évesen nagymamáméknál apum régi videokazettái között keresgéltem és rátaláltam a World Wide Live kiadványra. Aztán rákérdeztem, hogy ez micsoda, végül be is tettük a lejátszóba. Emlékszem, a Loving you Sunday morning szólalt meg először, majd hazavittük és az egész kazettát végignéztem. Nagyon tetszett, egyből kedvencem lett a zenekar, elhatároztam hogy én is gitározni szeretnék. Pár héttel később el is kezdtem gitározni tanulni zeneiskolában és a mai napig, már 7. éve csinálom.
    Ez lenne a történetem, a Scorpions azóta is kedvenceim közt van. :)
    Te mesélted már?
  • Zephyr Retiring
    No problem :)
    Amúgy a Scorpionst mikor és miért szeretted meg? Még nem is mesélted..
  • rozitomi
    Elnézést, tényleg nem működik. Na most fog, köszönöm az útbaigazítást!

video

• Zephyr Retiring
    Közben rájöttem mi:
    http:// kétszer szerepel a címben.
    Bemásolásnál a "régit" törölni kell..
  • Zephyr Retiring
    Mingyá jobb :)
    De valamit megint elronthattál..
    Mobilról: a weboldal nem elérhető :(
  • rozitomi
    Akkor ha így jobban tetszik, így csinálom. Itt van egy hasonló felvétel még 2009-ből. :) video
  • Zephyr Retiring
    Még nem.
    Url beszúrása Neked smafu?
    video

Miért nem használod?
  • rozitomi
    Ezt már láttátok? :)
    http://www.youtube.com/watch?v=TzfEtqEYA-w
  • Sophi
    "Nagy hír" alatt én az új albumra gondoltam. A Pawel Maciwoda-val kapcsolatos hír, viszont nekem teljesen új.
  • rozitomi
    Hát, az igaz, hogy a turnédátumoknál nincsen semmi, de tudjuk, hogy lesz lemez a régi félretett dalokból és hogy a 2014-ben zenélnek majd a foci VB megnyitóján.
    Pawel Maciwoda a basszusgitáros pedig hazánkba látogat február 16-án egy másik zenekarral.
    http://barikad.hu/hungarica_a_scorpions_basszusgitarosa_is_fellep_a_lemezbemutaton-20121230
  • Zephyr Retiring
    Melyik nagy hírre gondolsz?
  • Sophi
    Erről a képről jut eszembe, hogy nemrég nézelődtem a hivatalos oldalon, és a turnédátumokhoz vetődtem...ahol ugye jelenleg nem található semmi...Ez annyira lehangolt... Aztán persze,jött a nagy hír,ami nyilván csillapította ezt az érzést.
  • Zephyr Retiring
    az uborkaszezon folytatódik :)
  • rozitomi
    Sziasztok!
    Jó újra itt lenni a fórumon, reméljük vége az uborkaszezonnak! :)
    Itt van röviden egy korábbi hír megerősítése:
    http://hammerworld.hu/2013/01/06/scorpions-nana-hogy-szo-sincs-nyugdijazasrol/
  • Zephyr Retiring
    Ez most komoly? :)
    Elég szomorú, hogy csak ennyi mondandó hangzott el a bandáról..
    Akkor a téma (ezek szerint) itt is csak ennyi volt..
  • Sophi
    Ezt nézzétek
  • Sophi
    Én már nagyon régóta vártam ezt a hírt, és miután egyre több interjúban említették ezt a speciális albumot (néha-néha az előzőekhez képest akár több információ is elcsepegtetve róla)...Onnantól már egyre jobban kezdtem bizakodni... Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...Véleményem szerint, semmi rossz nem sülhet ki belőle...
  • Zephyr Retiring
    Az uborkaszezon tovább folytatódik
    De csak azért, mert mindenki ezt a speciális albumot várja már
  • Zephyr Retiring
    Véleményem szerint egyrészről ez egy igen jó hír :)
    Másrészről meg az uborkaszezon kicsit mindannyiunknak is köszönhető..
  • Sophi
    Ahogy látom,, uborkaszezon köszöntött be a fórumon...
    Szerencsére egy igazán jó hírrel végre megtörhetem ezt!!
    Kinek mi a véleménye?
  • Zephyr Retiring
    Boldog születésnapot Rudolf Schenker!

• rozitomi
    Ha Rarabellnek nem tetszett a Face the Heart lemez, meg az akkori dalok akkor jó lépés volt így vita nélkül távoznia. Viszont azon meglepődtem volna ha a Sting in the Tail lemez nem tetszik neki, mondjuk az Unbrekable is (talán) erősebb mint az azelőtti 3 lemez. Mondjuk koncerteken nemigen játszanak dalokat a Face the Heart-ről, a Pure Instinct-ről, sem az Eye II Eye-ről...
  • Sophi
    Erről mi a véleményetek?
  • Sophi
    Hát igen, ők erre születtek
    Ezt a videót még nem is láttam, szeretem az ilyen "backstage" dolgokat
  • rozitomi
    Még ma is olyan profik mint akkor régen! Itt egy vidám összeállítás a (World Wide Live kiadványuk stáblisstája) ami egyik kedvenc videóm tőlük

http://www.youtube.com/watch?v=pR3zmmcasz4
  • rozitomi
    Pont ma akadtam én is rá, már vártam nagyon hogy közzétegyék ezt a koncertet, köszi hogy kitetted! :)
    Ez az intro az elején nagyon jó ötlet volt, a koncert hangulatát szerintem jól vissza adja, jó kis buli lehetett remek dalokkal. :)A Sting in the tail lemaradt az elejéről, viszont a Rhytm of love-ot jó volt látni így koncertverzióban. Ezt nézve visszagondoltam a tavalyi magyar koncertre, amit életem legnagyobb koncertjei közt könyveltem el. :) Még mindig formában vannak és remélem sokáig lesznek is!
  • Sophi
    Nekem még nem volt ugyan időm megnézni (úgy fél percet láttam belőle, az alapján jónak tűnik )a teljes koncertet
  • Sophi
    Valószínűleg fent lesz. Mióta nincs időkorlát elég sok koncertet élvezhetünk
    Ez a szobor kicsit olyan érzést váltott ki belőlem, mint anno a robot-skorpió ..(mondjuk ez az én tetszésem jobban elnyerte )
  • rozitomi
    Köszi a linket! Pont ezt néztem tegnap :) Hamarosan csak fent lesz a teljes koncert is reméljük Ezt a szobrot még nem is láttam, de nagyon jó Jó lenne ha nálunk is leadná valamelyik csatorna :)
  • Sophi
    Jó gitárok...(ez nem kifejezés )
    Ha esetleg lemaradtatok volna a közvetítésről: ittmegnézheti
    Egyébként szombaton a francia& német ARTE is leadja a teljes koncertet
  • rozitomi
    Rudolf gitárjai
  • rozitomi
  • rozitomi
    Bocsi, egy képet akartam ide beszúrni csak nem jött össze :D
  • rozitomi
    Rudolfnak van miből válogatni [[#hamm]#nevetes1]

• rozitomi
    Hello!
    Ez valóban meglepő és jó hír hogy a 2014-es foci vb megnyitóján is zenélnek majd! :)
    Viszont erről a wackenes koncertről lemaradtam sajnos, de ahogy a setlistet néztem nagyjából ugyanazzal a programmal léptek fel mint nálunk, csak ott volt még Coming home meg Rhytm of love meg még 1-2 változás.

Várom már nagyon ezt az eddigi lemezeikről lemaradt dalok kiadványukat :)
  • Sophi
    Halihó!
    A mai koncertet 22.50-kor élőben nézhetjük ! Ha tehetitek, ne szalasszátok el