A Nokia - Apple egyezség az Androidra üthet vissza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Senki nem mondta, hogy nincs, de ahhoz nem kell törni a rendszert, hogy egy saját csengõhangot feldobhass rá, meg nem kell emalizni, meg ilyen hülyeségek. PDF állományok feltöltése meg külön mûvészet, ha nem itunesról vásárolod. Filmek nem különben.
Nekem kb. 1 hónap alatt sikerült kb. egy szintre felhúzni az iphone 4-est, htc Desire. Hogy kb. azt a szabadság érzetet kapjam. Bár még így is nagyon messze van.
Facebook kliens egy hulladék. Neveket a képekkel nem társítja a telefon. HTC-ben ez alap lassan 2 éve.
Szóval sok hibája van az androidnak, de innovációt õk csinálnak. Apple meg marad a bevállt receptnél. MS is ebbe vérzett el a mobil piacon.

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

DjDano
hiába = hibája

DjDano
1. Ez így eléggé nagy csúsztatás! Szóval amelyik telefonon Android fut az már veri az összes Nokia / Apple mobilt? Kb ez jött le a mondataidból!

2. Az Androidnak sok hiába van, hiába próbálják meg egyesek tökéletesnek beállítani!

narumon
Szerintem ezt jelenleg elég sok telefon tudja. Ráadásul melyik androidosról beszélünk? A 20e forintos kínairól vagy a 150e forintos SGS2-rõl?

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Symbian 3 símán veri andoidot, tehát kész van. Mondom ezt N8-al és SGS2-vel a birtokomban...

Gerygrey
"az Apple, a Microsoft és a Nokia összefoghatnak azért, hogy megakadályozzák a Google további elõretörését és a piacvezetõ pozícióba kerülését"

Ehhez mindössze egy dolgot kellene csinálni: az androidosoknál jobb készüléket. Amíg ez nem sikerül, addig perelhetnek ide-oda, de a nép akkor is az androidot fogja venni 😊
Nem közvetlenül a Google-t fogják támadni, hanem az Androidra építõ távolkeleti gyártókat, akik elég lazán kezelik a szabadalmakat, így az Androidos eszközök a sok extra jogdíj miatt magasabb árkategóriába kerülnek, ez pedig csökkentheti az Android piaci részesedését.
És mégis hogyan szálnak harcba a Google Adroiddal? Jogi úton vagy jó-árasított okos telefonokkal?
Mert ha az elõbbi akkor az nekünk nem jó. Bár arra is kíváncsi lennék, hogy milyen jogi úton-módon lehetne megfogni az Androidot?

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Én vagyok az elsõ, és ahogy nézem egyben az utolsó is.<#mf1>