A Nokia - Apple egyezség az Androidra üthet vissza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem mondta, hogy nincs, de ahhoz nem kell törni a rendszert, hogy egy saját csengõhangot feldobhass rá, meg nem kell emalizni, meg ilyen hülyeségek. PDF állományok feltöltése meg külön mûvészet, ha nem itunesról vásárolod. Filmek nem különben.
Nekem kb. 1 hónap alatt sikerült kb. egy szintre felhúzni az iphone 4-est, htc Desire. Hogy kb. azt a szabadság érzetet kapjam. Bár még így is nagyon messze van.
Facebook kliens egy hulladék. Neveket a képekkel nem társítja a telefon. HTC-ben ez alap lassan 2 éve.
Szóval sok hibája van az androidnak, de innovációt õk csinálnak. Apple meg marad a bevállt receptnél. MS is ebbe vérzett el a mobil piacon.
Nekem kb. 1 hónap alatt sikerült kb. egy szintre felhúzni az iphone 4-est, htc Desire. Hogy kb. azt a szabadság érzetet kapjam. Bár még így is nagyon messze van.
Facebook kliens egy hulladék. Neveket a képekkel nem társítja a telefon. HTC-ben ez alap lassan 2 éve.
Szóval sok hibája van az androidnak, de innovációt õk csinálnak. Apple meg marad a bevállt receptnél. MS is ebbe vérzett el a mobil piacon.
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
1. Ez így eléggé nagy csúsztatás! Szóval amelyik telefonon Android fut az már veri az összes Nokia / Apple mobilt? Kb ez jött le a mondataidból!
2. Az Androidnak sok hiába van, hiába próbálják meg egyesek tökéletesnek beállítani!
2. Az Androidnak sok hiába van, hiába próbálják meg egyesek tökéletesnek beállítani!
Szerintem ezt jelenleg elég sok telefon tudja. Ráadásul melyik androidosról beszélünk? A 20e forintos kínairól vagy a 150e forintos SGS2-rõl?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Symbian 3 símán veri andoidot, tehát kész van. Mondom ezt N8-al és SGS2-vel a birtokomban...
"az Apple, a Microsoft és a Nokia összefoghatnak azért, hogy megakadályozzák a Google további elõretörését és a piacvezetõ pozícióba kerülését"
Ehhez mindössze egy dolgot kellene csinálni: az androidosoknál jobb készüléket. Amíg ez nem sikerül, addig perelhetnek ide-oda, de a nép akkor is az androidot fogja venni 😊
Ehhez mindössze egy dolgot kellene csinálni: az androidosoknál jobb készüléket. Amíg ez nem sikerül, addig perelhetnek ide-oda, de a nép akkor is az androidot fogja venni 😊
Nem közvetlenül a Google-t fogják támadni, hanem az Androidra építõ távolkeleti gyártókat, akik elég lazán kezelik a szabadalmakat, így az Androidos eszközök a sok extra jogdíj miatt magasabb árkategóriába kerülnek, ez pedig csökkentheti az Android piaci részesedését.
És mégis hogyan szálnak harcba a Google Adroiddal? Jogi úton vagy jó-árasított okos telefonokkal?
Mert ha az elõbbi akkor az nekünk nem jó. Bár arra is kíváncsi lennék, hogy milyen jogi úton-módon lehetne megfogni az Androidot?
Mert ha az elõbbi akkor az nekünk nem jó. Bár arra is kíváncsi lennék, hogy milyen jogi úton-módon lehetne megfogni az Androidot?
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Én vagyok az elsõ, és ahogy nézem egyben az utolsó is.<#mf1>#mf1>