Másolatok egyetemi vizsgákról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ZH-k vizsgák nem lesznek könnyebbek, pl.: nálunk minden évben variálnak valamit. Teszt, de 4-bõl 1 kell, teszt de 4 kritérium és 6 válaszlehetõség van.
Érdemesebb inkább tanulni.
A dolgozatot meg megnézheted amúgy is. Ha nem engedik vergõdni kell egy kicsit. Mondjuk sokra nem mész vele. Ha egy tanár meg akar buktatni, úgy is buktat. Szaladgálhatsz te a dolgozatod másolatával magához a rektorhoz<#idiota>#idiota> magasról le leszel szarva.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azt elfelejtettem, hogy volt még Rp0.2, meg utána diffragtogramm a négyesért,d e azt már nem tudtam😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Államvizsgára meg nem osztanak tételsort, hanem csak felkészülést segítõ kérdéseket, vagy inkább témakõrt.
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
everything's better with music
Illustrate...
...preposition pied piping
...light verb
...cleft and pseudo-cleft sentence
...the two types of antonymy mentioned in the course
Sok sikert!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(