30
Papír alapú és elektronikus vizsgákról másolat kérése
-
#30 Diktafon.
Azzal lehet másolatot készíteni szóbelin.. :D -
#29 Minek egyáltalán a másolat?
A ZH-k vizsgák nem lesznek könnyebbek, pl.: nálunk minden évben variálnak valamit. Teszt, de 4-ből 1 kell, teszt de 4 kritérium és 6 válaszlehetőség van.
Érdemesebb inkább tanulni.
A dolgozatot meg megnézheted amúgy is. Ha nem engedik vergődni kell egy kicsit. Mondjuk sokra nem mész vele. Ha egy tanár meg akar buktatni, úgy is buktat. Szaladgálhatsz te a dolgozatod másolatával magához a rektorhoz magasról le leszel szarva. -
#28 Szerintem egyetemtől, sőt, tanszéktől függ. -
#27 Hát, nálunk, Pécsett, az egykori szociálpolitika-szociológia tanszéken elég furán néztek volna, ha berontunk a titkárságra, vagy egyenesen az adjunktus, ne adj' Isten a professzor irodájába és kérjük a másolási lehetőséget...
-
yeeenky #26 Igazából csak annyit szerettem volna megtudni, hogy a másolat kérésnek lehetnek e akadályai, illetve hogy más kért e már ilyet. -
#25 Wut?:D
Azt elfelejtettem, hogy volt még Rp0.2, meg utána diffragtogramm a négyesért,d e azt már nem tudtam:( -
zorovpeter #24 Akkor akár be is lehetne zárni a témát, nem? Úgyse fogja senki feltölteni a dolgozatait ide, más viszont ha te hozol egy feladatot és segítséget kérsz benne. Szerintem egy olyan téma működne. -
#23 Utóbbit. -
#22 Én meg se nézhetem a vizsgadolgozataimat, csak a vizsga végén indexosztás.
Államvizsgára meg nem osztanak tételsort, hanem csak felkészülést segítő kérdéseket, vagy inkább témakőrt. -
#21 családfa módszerrel?:D -
cmsworld #20 Ez a rendszer tetszene! -
#19 Néhány komolyabb európai egyetemeken előfordul, hogy indigós papíron írják a vizsgát. 3 példány készül. Ketten javítják egyet pedig hazavihetsz. -
#18 Nekem 8ból csak egy volt az. Fuck yea. -
#17 nekem a vizsgáim 99%-a szóbeli :( -
#16 Elvileg a vizsga kérdések lehetnek "titkosak", szóval ez okozhat akadályt. -
#15 Bemész megtekintésre, és lefényképezed. -
cmsworld #14 Mi a csalás abban, ha a saját magam által megírt dolgozatról szeretnék egy másolatot?? -
cmsworld #13 Igen, sajátról szeretnék, kizárólag arról amit én írtam meg. Ennek mi lehet az akadálya? -
#12 amikor megláttam a topic címét már akkor tudtam hogy te nyitottad... -
zorovpeter #11 Tanuljatok inkább szorgalmasan! Legyetek jó kisfiúk/kislányok! -
Takezó #10 Nekem az első négy kérdés:
Illustrate...
...preposition pied piping
...light verb
...cleft and pseudo-cleft sentence
...the two types of antonymy mentioned in the course
Sok sikert! -
#9 Most megint a régi. Autómodellek volt:D -
#8 átírtuk a topik címet? -
#7 Igen:D
Most nézem, hogy egy helyre járunk^^ -
#6 mi ez, anyagismeret? :D -
#5 Nekem ma szóbeli vizsgán 5%-os C tartalom volt, és izotermás átalakulás. Remélem segítettem. -
#4 200e -
#3 Ne csalj. -
#2 mármint, amit írtál, a saját dolgozatról, vagy csak a feladatlapokról? -
cmsworld #1 Valakinek van "tapasztalata" a fenti témában? Kért már valaki?