Újabb nagyszabású film készül Magyarországon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Azt mindenki tudja, már amennyire ismerhet a mai fiatalság egy majdnem 20 éves sorozatot. "

Csak nem azt akarod mondani, hogy en mar oreg vagyok? 😊

Szerintem azert a nagykozonseg szamara meg mindig ismertebb a B5-rol, mint a kepregenyeirol. De, whatever, csak gondoltam megemlitem...

Azt mindenki tudja, már amennyire ismerhet a mai fiatalság egy majdnem 20 éves sorozatot. JMS azóta csak egyszer szagolt vissza sorozatokat írni, évek óta szinte csak képregényezik.
A konyv jo volt, bar mar regen olvastam.

"A forgatókönyvet napjaink egyik legmenõbb képregényírója, J. Michael Straczynski készítette el, aki hosszú Marveles szerzõsége után egy ideje már a DC-kiadónak ír, jelenleg futó sorozatai között ott van a Superman és a Wonder Woman."

Na meg a Babylon 5-rol se feledkezzunk meg, amirol szerintem a legtobb olvaso ismerheti.

Jól mondod bár szerintem sokat is írtál inkább 2-3.
Amúgy mint mindig most is lehet választani hogy megnézi az ember vagy nem ennyi.
m minnifield
miért kell állandóan fennakadni ha zombis filmhírt láttok? romantikusból meg rendõrösbõl évi 2-300 készül, beszélõs-állatos-animáltból meg vagy 30, azokból a nyomorult zombikból meg évente vagy 5-6...

Tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak a mi szórakoztatásunkra produkálod magad?
Laza
"A fõhõs (Brad Pitt) egy férfi lesz, a 10 évvel a válság után interjúkat készít a túlélõkkel."

A mondat teljes hosszában is érdekes 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

miért, az emberes témák unalmasak?
Atomreaktor
ez a zombi téma nem unalmas már benne?

koschwarz
a könyvet olvasom, és rohadt jó.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

QuippeR
"A fõhõs (Brad Pitt) egy férfi lesz"

ez aztán a csavar.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Érthetõ. Nem kell szarakodni a díszletekkel...