12
-
Papichulo #12 "Azt mindenki tudja, már amennyire ismerhet a mai fiatalság egy majdnem 20 éves sorozatot. "
Csak nem azt akarod mondani, hogy en mar oreg vagyok? :)
Szerintem azert a nagykozonseg szamara meg mindig ismertebb a B5-rol, mint a kepregenyeirol. De, whatever, csak gondoltam megemlitem...
-
kalapos01 #11 Azt mindenki tudja, már amennyire ismerhet a mai fiatalság egy majdnem 20 éves sorozatot. JMS azóta csak egyszer szagolt vissza sorozatokat írni, évek óta szinte csak képregényezik. -
Papichulo #10 A konyv jo volt, bar mar regen olvastam.
"A forgatókönyvet napjaink egyik legmenőbb képregényírója, J. Michael Straczynski készítette el, aki hosszú Marveles szerzősége után egy ideje már a DC-kiadónak ír, jelenleg futó sorozatai között ott van a Superman és a Wonder Woman."
Na meg a Babylon 5-rol se feledkezzunk meg, amirol szerintem a legtobb olvaso ismerheti. -
Mat666 #9 Jól mondod bár szerintem sokat is írtál inkább 2-3.
Amúgy mint mindig most is lehet választani hogy megnézi az ember vagy nem ennyi. -
#8 miért kell állandóan fennakadni ha zombis filmhírt láttok? romantikusból meg rendőrösből évi 2-300 készül, beszélős-állatos-animáltból meg vagy 30, azokból a nyomorult zombikból meg évente vagy 5-6... -
Kindred Blades #7 Tényleg ennyire ostoba vagy, vagy csak a mi szórakoztatásunkra produkálod magad? -
#6 "A főhős (Brad Pitt) egy férfi lesz, a 10 évvel a válság után interjúkat készít a túlélőkkel."
A mondat teljes hosszában is érdekes :) -
winnie #5 miért, az emberes témák unalmasak? -
#4 ez a zombi téma nem unalmas már benne? -
#3 a könyvet olvasom, és rohadt jó. -
#2 "A főhős (Brad Pitt) egy férfi lesz"
ez aztán a csavar. -
mindfreak #1 Érthető. Nem kell szarakodni a díszletekkel...