10 Min Space Strategy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó játék, én szeretem!
várom a következõt, mikorra várható??😊
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Futásidõ: 0 óra 5 perc 45 másodperc
Max. FPS: 191.5
Átlag FPS: 49.6
nemtom lehet hogy az integrált Radeon X1200 vga miatt? <#nemtudom>#nemtudom> bár kétlem, komolyabb grafikájú játékokat is játszottam már vele. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Max. FPS: 191.5
Átlag FPS: 49.6
nemtom lehet hogy az integrált Radeon X1200 vga miatt? <#nemtudom>#nemtudom> bár kétlem, komolyabb grafikájú játékokat is játszottam már vele. <#fejvakaras>#fejvakaras>
All hail the double x!
pixxel: valószínû azért késik az egér, mert túl alacsony az FPS.. A játék létrehoz egy 10minspacestrategy.log szöveges fájlt, annak a legvégén írja, hogy mennyi volt az átlag FPS érték.
na jó 2mp nincs 😄 de 1 tuti megvan. de pl nem mindenhol. indítás után a menüben késik, új játék kezdetekor már kevesebbet, a játékos tulajdonságainál már pl absz nem késik. játék közben megint jön a kb 1mp-es késés. érdekes 😊
teljes képernyõben nem tudom most megnézni, mert melóhelyen vagyok 😄
teljes képernyõben nem tudom most megnézni, mert melóhelyen vagyok 😄
All hail the double x!
Pianista: köszi! 😊 Az ûrállomáshoz elõször építened kell egy kolonizáló ûrhajót, és azzal tudsz egy üres mezõn ûrállomást építeni. (Kezdetben csak max 3 ûrállomásod lehet, ez a szám "Birodalom" technológia szintjétõl függ, azt kell kutatni, hogy több ûrállomást is építhess.)
A végén a statisztikára sajna már nem jutott energiánk, ez egy "eddig jutottunk" verzió, már nem fogjuk folytatni ezt a játékot, azóta egy másikat kezdtünk el csinálni.. :\
pixxel: alapból késik valamennyit az egér, de a 2 másodperc az már tényleg sok.. sajnos így nem tudom megmondani mitõl lehet, de remélem teljes képernyõs módban azért játszható..
A végén a statisztikára sajna már nem jutott energiánk, ez egy "eddig jutottunk" verzió, már nem fogjuk folytatni ezt a játékot, azóta egy másikat kezdtünk el csinálni.. :\
pixxel: alapból késik valamennyit az egér, de a 2 másodperc az már tényleg sok.. sajnos így nem tudom megmondani mitõl lehet, de remélem teljes képernyõs módban azért játszható..
ablakos módban nálam kegyetlen nagyot késik az egér :S legalább 2 másodperccel késõbb reagál :/
All hail the double x!
jah és még egy kérdés, ûrállomást hogy tudok építeni??😊
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
fain játék lett, gratula😊 a végére egy statisztikát be tudtok rakni??
Természetesen mindenki szereti az Imperium Galactica -t, de ez a játék annál azért lényegesen egyszerûbb, hiszen ez egy ingyenes garázsprojekt. 😉
Bocsi, a képek lemaradtak:

Sziasztok!
Csináltunk egy egyszerû körökre osztott ûrstratégia játékot, a címe: 10 Min Space Strategy.
A játék ingyenesen letölthetõ: 10 Min Space Strategy
A mellékelt olvassel.txt -t ajánlott elolvasni. 😉 A játék alapértelmezett nyelve az angol, de a 10mss_config.exe -ben át lehet állítani magyar nyelvre!
Néhány kép a játékból:
Kellemes játékot kívánok! 😊
HomeGnome
Csináltunk egy egyszerû körökre osztott ûrstratégia játékot, a címe: 10 Min Space Strategy.
A játék ingyenesen letölthetõ: 10 Min Space Strategy
A mellékelt olvassel.txt -t ajánlott elolvasni. 😉 A játék alapértelmezett nyelve az angol, de a 10mss_config.exe -ben át lehet állítani magyar nyelvre!
Néhány kép a játékból:
Kellemes játékot kívánok! 😊
HomeGnome