13
10 Min Space Strategy
  • YMan
    jó játék, én szeretem!
  • Pianista
    várom a következőt, mikorra várható??:)
  • pxxl
    Futásidő: 0 óra 5 perc 45 másodperc
    Max. FPS: 191.5
    Átlag FPS: 49.6

nemtom lehet hogy az integrált Radeon X1200 vga miatt? bár kétlem, komolyabb grafikájú játékokat is játszottam már vele.
  • HomeGnome
    pixxel: valószínű azért késik az egér, mert túl alacsony az FPS.. A játék létrehoz egy 10minspacestrategy.log szöveges fájlt, annak a legvégén írja, hogy mennyi volt az átlag FPS érték.
  • pxxl
    na jó 2mp nincs :D de 1 tuti megvan. de pl nem mindenhol. indítás után a menüben késik, új játék kezdetekor már kevesebbet, a játékos tulajdonságainál már pl absz nem késik. játék közben megint jön a kb 1mp-es késés. érdekes :)

teljes képernyőben nem tudom most megnézni, mert melóhelyen vagyok :D
  • HomeGnome
    Pianista: köszi! :) Az űrállomáshoz először építened kell egy kolonizáló űrhajót, és azzal tudsz egy üres mezőn űrállomást építeni. (Kezdetben csak max 3 űrállomásod lehet, ez a szám "Birodalom" technológia szintjétől függ, azt kell kutatni, hogy több űrállomást is építhess.)
    A végén a statisztikára sajna már nem jutott energiánk, ez egy "eddig jutottunk" verzió, már nem fogjuk folytatni ezt a játékot, azóta egy másikat kezdtünk el csinálni.. :\

pixxel: alapból késik valamennyit az egér, de a 2 másodperc az már tényleg sok.. sajnos így nem tudom megmondani mitől lehet, de remélem teljes képernyős módban azért játszható..
  • pxxl
    ablakos módban nálam kegyetlen nagyot késik az egér :S legalább 2 másodperccel később reagál :/
  • Pianista
    jah és még egy kérdés, űrállomást hogy tudok építeni??:)
  • Pianista
    fain játék lett, gratula:) a végére egy statisztikát be tudtok rakni??
  • HomeGnome
    Természetesen mindenki szereti az Imperium Galactica -t, de ez a játék annál azért lényegesen egyszerűbb, hiszen ez egy ingyenes garázsprojekt. ;)
  • Frosty01
    imperium galactica fanok voltatok e?
  • HomeGnome
    Bocsi, a képek lemaradtak:

• HomeGnome
    Sziasztok!
    Csináltunk egy egyszerű körökre osztott űrstratégia játékot, a címe: 10 Min Space Strategy.
    A játék ingyenesen letölthető: 10 Min Space Strategy
    A mellékelt olvassel.txt -t ajánlott elolvasni. ;) A játék alapértelmezett nyelve az angol, de a 10mss_config.exe -ben át lehet állítani magyar nyelvre!
    Néhány kép a játékból:

Kellemes játékot kívánok! :)
    HomeGnome