13
10 Min Space Strategy
-
YMan #13 jó játék, én szeretem! -
#12 várom a következőt, mikorra várható??:) -
#11 Futásidő: 0 óra 5 perc 45 másodperc
Max. FPS: 191.5
Átlag FPS: 49.6
nemtom lehet hogy az integrált Radeon X1200 vga miatt? bár kétlem, komolyabb grafikájú játékokat is játszottam már vele. -
HomeGnome #10 pixxel: valószínű azért késik az egér, mert túl alacsony az FPS.. A játék létrehoz egy 10minspacestrategy.log szöveges fájlt, annak a legvégén írja, hogy mennyi volt az átlag FPS érték. -
#9 na jó 2mp nincs :D de 1 tuti megvan. de pl nem mindenhol. indítás után a menüben késik, új játék kezdetekor már kevesebbet, a játékos tulajdonságainál már pl absz nem késik. játék közben megint jön a kb 1mp-es késés. érdekes :)
teljes képernyőben nem tudom most megnézni, mert melóhelyen vagyok :D -
HomeGnome #8 Pianista: köszi! :) Az űrállomáshoz először építened kell egy kolonizáló űrhajót, és azzal tudsz egy üres mezőn űrállomást építeni. (Kezdetben csak max 3 űrállomásod lehet, ez a szám "Birodalom" technológia szintjétől függ, azt kell kutatni, hogy több űrállomást is építhess.)
A végén a statisztikára sajna már nem jutott energiánk, ez egy "eddig jutottunk" verzió, már nem fogjuk folytatni ezt a játékot, azóta egy másikat kezdtünk el csinálni.. :\
pixxel: alapból késik valamennyit az egér, de a 2 másodperc az már tényleg sok.. sajnos így nem tudom megmondani mitől lehet, de remélem teljes képernyős módban azért játszható.. -
#7 ablakos módban nálam kegyetlen nagyot késik az egér :S legalább 2 másodperccel később reagál :/ -
#6 jah és még egy kérdés, űrállomást hogy tudok építeni??:) -
#5 fain játék lett, gratula:) a végére egy statisztikát be tudtok rakni?? -
HomeGnome #4 Természetesen mindenki szereti az Imperium Galactica -t, de ez a játék annál azért lényegesen egyszerűbb, hiszen ez egy ingyenes garázsprojekt. ;) -
#3 imperium galactica fanok voltatok e? -
HomeGnome #2 Bocsi, a képek lemaradtak:
-
HomeGnome #1 Sziasztok!
Csináltunk egy egyszerű körökre osztott űrstratégia játékot, a címe: 10 Min Space Strategy.
A játék ingyenesen letölthető: 10 Min Space Strategy
A mellékelt olvassel.txt -t ajánlott elolvasni. ;) A játék alapértelmezett nyelve az angol, de a 10mss_config.exe -ben át lehet állítani magyar nyelvre!
Néhány kép a játékból:
Kellemes játékot kívánok! :)
HomeGnome