PDA használtan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddig volt 7db, vegyesen TX és T5-öm, abból a 7-bõl 5 volt mûködõképes. A 19db csak T5 (azaz nincs WiFi). Még nem kezdtem el bogarászni õket, de sok idõm sincs, ezért gondoltam, ha valakinek épp van erre ideje, lehetõsége, akkor nyugodtan átadom akár az összeset is! 19db-ból azért már csak illik összerakni két-három mûködõt :P :D
Garancia nincs és természetesen nem a megvezetés a lényeg. Az biztos, hogy van köztük kijelzõhibás, némelyik "kifolyt" vagy nem érzékel mindenütt. Azért 19db nagyon sok, ennyibõl jó eséllyel lehet jó kijelzõt találni.
Akit érdekel, írjon privátot!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Még találtam egy ilye : )
És mûködik?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
kicsit ugyan régi már, de legjobb kütyü ami létezik:)
akkoriban(2003) kicsit odavert: wifi, bluetooth, infra, kamera, videófelvevõ, mikrofon, qwerty, érintõképernyõ stb...:)
Amúgy Asus P535.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A hx2790 újabb, de kisebb a kijelzõ, ez eleve wm5-el jött, a hx4700 nagy kijelzõs, nagyobb a felbontása is talán, erre is jött wm5. wm 6.5-öt mindkettõre tudsz heggeszteni. Proci ugyanaz, ram nemtudom mennyi van ha ugyanannyi van a 4700-ban mint a 2790-ben, akkor a nagyobb képernyõ miatt azt választanám.
hx2790 6.5 rom
hx4700 6.5 rom
enyit találtam róluk, remélem segítettem valamit!