Sokat fejlődik az F1 2011

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK, ez valóban megtörtént velem is. Meg az is, hogy 5 másodperc elõnyöm volt a pit elõtt, utána meg lett 25 hátrányom annak ellére, hogy nem volt probléma a kiállásnál. Feltételezem, az az autó, mely mögöttem volt ki sem ment egész verseny alatt. Vagy is hiba volt a mátrixban...:-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

tviktor91
Szejfti cart a nepnek'

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

A boxutcában az volt a "legjobb", amikor az AI szellemautója átment az enyémen. A telemetriát, másik pilóták köridejének, kiállásai számának listázását ugye véletlenül sem említik meg, mert akkor a képernyõn éppen nem látszó autók nem csalhatnának?

Szerintem a box utca az nagyon siramas lett, fõleg az 1.0ban még szerencse h javítottak rajta, de még így is gáz egy kicsit. nekem még ami nagyon hiányzott az az, h semmi mûszaki hiba nem volt, meg ezért az idõjárás szimulálás is elég furcsa volt, fõleg ahogy a pálya száradt. de egyébként jól elvoltam vele, és ezeket a hibákat leszámítva nagyon tetszett.
@sajtosrudi: Nekem a hangokkal, az irányíthatósággal és a boxutcával nem votl bajom. De hogy a saját szavaimmal takarózol, azzal igen :-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

"A készítõk egymás mellé tették a tavalyi és az idei kiadást és a különbség hatalmas." És ezt mégis hol lehet megtekinteni? A két beágyazott képrõl lenne szó? Mert én speciel nem látok nagy minõségi különbséget ezek között.
IMYke2.0.0.0
5-8 év alatt ezeket meg is csinálják... addig meg vegye a sok bolond az évenkénti 1 DVD-s Patch-et 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hangok,törések,irányíthatóság,realisztikus T-cam, boxutca,AI

Ez csak pár dolog de ha ezeket kijavítanák már élvezetesebb lenne. Kíváncsi vagyok a Codemasters képes lesz-e rá vagy megint csak a grafikával takaróznak majd<#idiota>
gondolom safety car sem lesz
A grafikával eddig sem volt baj, félõ, hogy megint azzal fognak csak takarózni...