18
-
kutanmiki #18 valószínűleg az író éhes volt és egy kis resztelt májra vágyott, arra meg nem gondolt, hogy expert értelmezési lehetősége nincs annak, amit leírt:) -
servell #17 én is meglepődtem, mondom az előbb ez még májsejt volt =) -
#16 jólvan, semmi gond, ne szívd mellre, nem kell engem komolyan venni, lényeg h kijavítottad :) -
#15 Elnézést a hibáért, javítottam. Amúgy meg azért írom, hogy tájékoztassak, sajnos időnként becsúsznak hibák, ismételten elnézést kérek. -
#14 Hú a Precusrsors c. scifi játékban is ilyen fegyverek vannak, naggyon károly!
-
Spheriot #13 A E.Coli-s ( német hasmenés) cikknél is máj elégtelenségnek fordították vese elégtelenséget úgy látszik rossz a szótár. -
#12 Hogy lehet a kidneyt májnak fordítani?... -
#11 LÚZER CIKKÍRÓ. az eredeti cikkben vesesejtről van szó , nem májsejtről. ilyen minek ír cikket? -
bogabi #10 Vazze, ez annyira jó, hogy elmentettem ínségesebb időkre! :D -
daninet #9 Nekem már az is elég lenne, ha az ujjam hegye zseblámpaként funkcionálna ha akarom.... nem vagyok telhetetlen :D -
Nailyenugysincs #8 Nemsokára mi is olyan hajókat fogunk építeni mint az SGA-ból a lidércek:D -
#7 Pár ezer év..* -
philcsy #6 szerves alapú..* -
thsanyi5 #5 Pár év..* -
thsanyi5 #4 Pár és és minden rendelkezésre áll majd, hogy szerver alapú űrhajót építsenek.
Lézer fegyverek - check :D -
Sir Cryalot #3 hát éppenséggel inorganikus zöld lézerekből elég nagy hiány van, szóval fel is skálázhatnák -
kvp #2 Csak olyat tudnak kesziteni amilyen kuklopsznak van, azaz nem lenne rajta kapcsolo es jo esellyel zavarna a normal latast... -
#1 Olyan lezerszemeket akarok, mint Supermane. :)