The Darkness 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Régen szemezgettem vele, de valami kultúrmû ha jól tudom.
Fpocok
Én is most vettem észre rlslogon 😄Csak a pina.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mindjárt lenn van 😉
DarkSector
Ez sokkalta jobb:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
The.Darkness.II-SKIDROW 6211.5MB |66F

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Frank99
én annyira nem.
PONT azért lesz jó kis belezés!!!!!!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Dency
😄😄😄
Ez komoly volt. Kicsit meglepõdtem mikor a seggbe durrantást olvastam, aztán tovább olvastam és megnyugodtam.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Frank99
demó alapján jó kis stressz levezetõ lesz, pont rámfér, tegnapelõtt durrantották seggbe a jégen a zebránál a 3 napja lesz 3 éves Megane-omat.....

:-(

de meg nem veszem.

kill3r21
nemtudjátok mit hagytok ki....én végigtoltam boxon, ha másért nem a story miatt megéri........meg mondjuk a kivégzések nem rosszak 😊
Ezzel akkor nem vagy egyedül. tavaly csak 4 játékot kellett vennem. És akár mennyire is fikázzák a warezt, demó híján csak ugy tudtam megállapítani mi az ami megéri. De ezt még warezolnom sem kell <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Ha így nézzük, akkor tavaly kurva sokat spóroltam. 😄 Még egy top 10es listámat sem tudtam összeállítani, mert egész évben nem játszottam 10 játékkal 😄 Mert nagy részük szar.

Ez nagyon gagyi. Kár érte, de igy megint spóroltam <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Prince23
Siralmas

Fpocok

LOL
Én kb. csak annyi különbséget vettem észre, h min grafikán világosabb a játék 😄
Fpocok
Konzol port
nuff said.

grebber
PC min vs Max grafika
Nem sok eltérés van.

Next PC upgrade: 2022

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Rayden02
Majd elválik!
Amúgy a multi engem nem izgat,
csak is ti miattatok linkeltem a vidiket!<#idiota>

DarkSector
Nekem mindegy, ahol elõbb 3k lesz. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Attól a játékmenet szépen leszürhetõ. Pc-n se lesz jó 😛

Rayden02
Jah,konzol gameplay-tõl sokat ne várj!<#lama>

Fpocok
3kért honnan?

Frank99
virágban tolom végig...

Tatyla
gyááá de ocsmány...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
számomra most ebben az anyagi helyzetben 3k.
Remélem lesz kucs vagy valami akció majd 1-2 hónap mulva.

Nekem multi miatt nem érdemes megvennem mert nem sokat multizok kivéve 1-2 codot, de azt is haverok miatt csak. 😊

Zavvi-n meg külföldi helyeken szerintem hamar lemegy az ára, az ilyeneknek ha nem népszerû multiban és 7 órás szingle, plusz még kevés játékos érdeklõdik iránta mert pc-n ugye még nem annyira ismerik.
Szerintem jóval hamarabb olcsósodik majd mint egy átlagos AAA cím.

De max havonta engedhetek meg 3k-t játékra, de ez a max ezért majd sorrendben vásárolok vannak régebbi címek a wishlistemen, szóval ez 2 hónapig simán pihenõre rakom.
Persze világboltiban megnézem azért.

Frank99
mi az olcsó?

az olcsó oldalakon nincs még fenn.

én sok mindent megveszek, de multi nélkülit ritkán.
ezt sem fogom.

DarkSector
Én olcsón megveszem.
Multi nem érdekel.
L4D2 megvan de az pokolian unalmas (legalábbis nekem :S), Killing Floor is :S

Frank99
ezt nem veszem meg.
a multija nem érdekel, a left4dead 1000-el jobb. a simához meg jó lesz a tört.

DarkSector
Attól még hosszabb. 😊
A Skyrim is azért hosszú mert gyalogolni kell ide-oda a térképen stb stb.

Prince23
LOOL Left 4 Dead II-2

köszönjük nem kell, megyek vissza leftet tolni, meghozta a kedvemet a coop vidi 😄

ui: na jó, nem megyek, csak úgy írtam XD

Fpocok

Rayden02
Egy kis coop review!<#vigyor>

Seth
AZ 1 azért volt hosszabb,mert rengeteg üresjárat,ide-oda mászkálás,vonatozás volt benne. Bár segítette az elmélyülést a sztoriban,karakterekben,de sokszor már sok volt

PSN ID.: Beegabor

grebber
A Digital Extremes által fejlesztett lövöldérõl így megtudtuk, hogy eléggé vegyes fogadtatásban részesült a sajtó részérõl, és bár a vélemények nem annyira megosztottak, mint a Neverdead esetében voltak, a tökéletestõl úgy tûnik, hogy kissé távol áll a program.

Panaszra azért természetesen semmi ok, hiszen nagy általánosságban 80 százalék körül áll a játék megítélése jelenleg. Így több kilenc pontos értékelés mellett (OXM és OPM magazinok) olyan pontszámok kerültek kiosztásra, mint az IGN nyolcasa, vagy az Eurogamer hetese.

A hét pont egyébiránt jelenleg a legrosszabb értékelés, amit a Darkness II kapott, tehát érdemes lesz elgondolkozni azon, hogy pénteken megvásároljuk-e a PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezõ alkotást vagy sem. Segítsenek az alábbi pontszámok:

Eurogamer - 7
TSA - 9
The Guardian - 4/5
Strategy Informer - 7.5
Eurogamer.de - 8
IGN - 8
OPM UK - 9
OXM UK - 9
CVG - 8.1
X360A - 84
Digital Spy - 4/5
4Gamers.be - 82
Videogamer - 7

info: Gamechannel

grebber
Konzolosok írták 7 órát lett.
Az elõd az jóval hosszabb volt!

6.87-es méretben fenn van már máshol is, csak crack kell majd 😊
nincs, de akinek nem tetszik a warez; majd csinál...szerintem 2 nap max és itt a crack
láttam már másik kiadást is
Prince23
Többet nem is ér 😛

Fpocok

Rayden02
Aszt hiszem el kellene egy off topic! (vagy már van?)
<荐> 【02.07.12】<黑暗2 STEAM解锁版> <讨论>

xD
Fpocok
Hivatalos megjelenés elõtt nem lesz pcre.

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

XBOX-ra már kinn van warezon; hamarosan jön a PC-s is.
Fpocok
Semmi közöm hozzá, de már vettem innen többet, szóval merem ajánlani.

Fpocok
Úgy látom ME3 is lesz. Na az tuti vétel 😄
TD2-nek nem lenne ilyen szar képi világa, megvenném.

Fpocok
NEM TUDOM MENNYI LESZ. Csak abból indulok ki, amennyi ott most a többi is. Foggalmam sincs mennyi lesz pontosan.