The Darkness 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
PONT azért lesz jó kis belezés!!!!!!!!!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ez komoly volt. Kicsit meglepõdtem mikor a seggbe durrantást olvastam, aztán tovább olvastam és megnyugodtam.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
:-(
de meg nem veszem.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nem sok eltérés van.
Next PC upgrade: 2022
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Amúgy a multi engem nem izgat,
csak is ti miattatok linkeltem a vidiket!<#idiota>#idiota>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Remélem lesz kucs vagy valami akció majd 1-2 hónap mulva.
Nekem multi miatt nem érdemes megvennem mert nem sokat multizok kivéve 1-2 codot, de azt is haverok miatt csak. 😊
Zavvi-n meg külföldi helyeken szerintem hamar lemegy az ára, az ilyeneknek ha nem népszerû multiban és 7 órás szingle, plusz még kevés játékos érdeklõdik iránta mert pc-n ugye még nem annyira ismerik.
Szerintem jóval hamarabb olcsósodik majd mint egy átlagos AAA cím.
De max havonta engedhetek meg 3k-t játékra, de ez a max ezért majd sorrendben vásárolok vannak régebbi címek a wishlistemen, szóval ez 2 hónapig simán pihenõre rakom.
Persze világboltiban megnézem azért.
az olcsó oldalakon nincs még fenn.
én sok mindent megveszek, de multi nélkülit ritkán.
ezt sem fogom.
Multi nem érdekel.
L4D2 megvan de az pokolian unalmas (legalábbis nekem :S), Killing Floor is :S
a multija nem érdekel, a left4dead 1000-el jobb. a simához meg jó lesz a tört.
A Skyrim is azért hosszú mert gyalogolni kell ide-oda a térképen stb stb.
köszönjük nem kell, megyek vissza leftet tolni, meghozta a kedvemet a coop vidi 😄
ui: na jó, nem megyek, csak úgy írtam XD
PSN ID.: Beegabor
Panaszra azért természetesen semmi ok, hiszen nagy általánosságban 80 százalék körül áll a játék megítélése jelenleg. Így több kilenc pontos értékelés mellett (OXM és OPM magazinok) olyan pontszámok kerültek kiosztásra, mint az IGN nyolcasa, vagy az Eurogamer hetese.
A hét pont egyébiránt jelenleg a legrosszabb értékelés, amit a Darkness II kapott, tehát érdemes lesz elgondolkozni azon, hogy pénteken megvásároljuk-e a PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra érkezõ alkotást vagy sem. Segítsenek az alábbi pontszámok:
Eurogamer - 7
TSA - 9
The Guardian - 4/5
Strategy Informer - 7.5
Eurogamer.de - 8
IGN - 8
OPM UK - 9
OXM UK - 9
CVG - 8.1
X360A - 84
Digital Spy - 4/5
4Gamers.be - 82
Videogamer - 7
info: Gamechannel
Next PC upgrade: 2022
TD2-nek nem lenne ilyen szar képi világa, megvenném.